با سلام من یک مشکلی دارم از دوستامی که میتوانند راهنمایی کنند کمک می خواهم
من با همسرم از طریق خانواده 9 ماه که آشنا شدیم و5 ماه است که عقد کردیم من لا توجه به روحیات واعتقادات خودم سعی کردم تا میتوانم به همسرم(زنم ) محبت کنم ودر این زمینه کتب زیادی مطالعه کردم ودستورات انها را اجرا کردم اما سه مشکل دارم
1- من همان اندازه محبت و عشقی را که در به همسرم می دهم ودارم دریافت نمی کنم بعنوان مثال در روز به خاطر اینکه بدونه به یادش هستم 3تا 4 مرتبه به آون زنگ می زنم ولی اون اینکار را نمی کنه و در تلفنهاش هم کمتر حرفی برای گفتن داره
2- احساس میکنم احساسات ورفتار همسرم بیشتر مردانه است تا زنانه مثلا در مکانهای مختلف به مردان به راحتی نگاه میکنه با آنها به راحتی صحبت میکنه و به راحتی در چشم آنها به طور مداوم نگاه میکنه
3- من به خاطر اعتقاداتی مذهبی مخالف آرایش کردن همسرم در بیرون آز خونه هستم و به حفظ حجاب در مقابل نامحرم اعتقاد دارم اما همسرم علی رغم اینکه در حرف به این مسایل اعتقاد داره اما در عمل بعضی جا ها کوتاه می اید مثلا در مقابل شوهر خواهرش که 12 سال پیش به ازدواج کرده
4- همسرم از پوشش متفاوتی در محل کار(بانک) و بیرون از خونه استفاده میکنه در حالی که در محل کار از چادر استفاده می کنه ( واین کار هم براش سخته و سایر همکارهایش از چادر استفاده نمی کنند ) و آرایش هم نمی کنه اما در بیرون از محل کار ارایش میکنه و نسبت به نحوه پوشیدن چادرش هم اهمیت کمتری قایل میشود
علاقه مندی ها (Bookmarks)