سلام
داستان من طولانیست خواهشمندم که حوصله به خرج دهید
من 4 سال است که ازدواج کردم. ازدواجمان با مخالفت مادر شوهرهمراه بود که با اصرار همسرم در حدی که تهدید کرد که خونه رو ترک میکند رضایت داد. دو سال قبل ازازدواجمان خواهرم ایران را ترک کرد. من از همان ابتدا که همسرم خواهرم را در منزل ما دید احساس می کردم که به وی علاقه دارد یا نمیدانم اسمش را چی بگذارم اگر علاقه است پس چرا با این اصرار با من ازدواج کرد و با خواهرم طرح دوستی نریخت و مانع از رفتنش نشد؟اگر علاقه است پس چرا الان هر چه میخواهم برایم فراهم میکند به خواسته ها و علائقم توجه میکند؟هر وقت میخواهم خودم را راضی کنم که این یک احساس معمولی به خواهرم هست به وجد آمدن شدید وی را می بینم زمانی که با خواهرم تلفنی صحبت میکند و یا وقتی صدایم را پشت oovo میشنود می گوید که شبیه صدای خواهرم است نمیدانم که حساسیت من نابجا است و یا واقعا احساسی وجودد دارد و حالا با وجود زندگی که نسبتا خوب است با این قضیه چکار کنم؟
وقضیه عشق قدیمی اینست که سالها پیش پسر فوق العاده خوشگل و پولداری بود که به من علاقه داشت و من نیز وی را دوست داشتم خانواده اش نیز سعی داشتند که این ازدواج صورت بکیرد اما من بدلیل اینکه افت مالی شدیدی پیدا کرده بودیم احساس خیلی بدی داشتم از انطرف هم مامانم دائم در گوشمان خوانده بود که باید خودتان را بگیرید محل هیچ کس نگذارید... (که چی بشود؟ نمیدانم) من هم آن زمان در نهایت حماقت خودم را گرفتم تا به حدی که آن پسر تب کرد و برای اینکه نجاتش بدهند وادار به ازدواجش کردند و از ایران رفتند. الان من ماندم و حسرت وی...
امید داشتم که این ازدواج مرا نجات دهد اما همسرم از فرهنگی است که نمیدانست که باید بعد از ازدواج عشقی که من سعی در پرورش آن داشتم را رشد دهد بلکه با این رفتارهایی که گفتم نسبت به خواهرم داشت دائم ناخواسنه آزارم میداد (من هیچوقت به رویش نیاوردم)
ضمن اینکه خودش را می گرفت و اصلا با من بگو بخند نمیکرد که من فکر میکنم به دلیل آن فرهنگ مزخرفش است. الان همیشه به من می گوید که آن شادابی قبل را ندارم ولی من نمیتوانم واقعیت قضیه را به وی بگویم که علت آن رفتار خودش است. فکر می کند همین که در کارهای منزل کمکم کند و خواسته هایم را در حد امکان فراهم کند کافیست. ناامیدی از زندگی الانم بیشتر باعث میشود که حسرت آن عشق قدیمی را بخورم. تصمیم داشتم بچه دار نشوم اما ناخواسته صاحب فرزند هم شدم
لصفا راهنمایی کنید که چه باید بکنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)