به نطر شما چرا در جامعه دید منفی نسبت به دختر یا پسری که از همسرش جدا شده وجود دارد اما دوستی های خیابانی پدیرفته شده تر در جامعه هست؟
( امیدوارم این عنوان تاپیک مثل عنوان تاپیک دیشب من مشکل نداشته باشه)
تشکرشده 0 در 0 پست
به نطر شما چرا در جامعه دید منفی نسبت به دختر یا پسری که از همسرش جدا شده وجود دارد اما دوستی های خیابانی پدیرفته شده تر در جامعه هست؟
( امیدوارم این عنوان تاپیک مثل عنوان تاپیک دیشب من مشکل نداشته باشه)
تشکرشده 7,555 در 2,378 پست
من نظر خودمو می گم و ممکنه درست نباشه.
نمی دونم خوب منظورتو فهمیدم یا نه. اما اگه منظورت واسه ازدواجه اولا که کسی نمی تونه دقیقا بفهمه کی با کی واقعا دوست بوده. اما ازدواج و اسم همسر توی شناسنامه هست دیگه و مشخصه. بعدم ازدواج با دوستی فرق داره. توی ازذواج قول تعهد و مسوولیت به هم می دنو انقدر برای هم مهم و قابل اعتماد هستن که حاضر شدن با هم ازدواج کنن. واسه همینم تا مشکل مهمی پیش نیاد معمولا جدا نمی شن. پس اگه کسی یه بار ازدواج کرده و جدا شده می رن دنبال دلیلش که بفهمن می تونن باهاش ازدواج کنن یا نه. یعنی دو تا دوست ممکنه راحت قهر کنن یا دیگه کاری به کار هم نداشته باشن اما چون ازدواج قول و تعهد بزرگتریه معمولا مشکلات باید بزرگ باشن یا عدم تفاهم باید بزرگ باشه که منجر به جدایی شده باشه.
در کل نمیشه گفت واقعا دید بدی نسبت به کسی که جدا شده وجود داره. اما احتیاط بیشتری درباره اش اتخاذ می کنن و تحقیقات و تامل کردن درباره ی یه خواستگاری که یه بار جدا شده بیشتره.
meinoush (سه شنبه 21 شهریور 91)
تشکرشده 15,106 در 3,401 پست
alibarghi سلام
دوست عزیز اگه سوال شخصی و مشخص تری دارید مطرح کنید تا دوستان راهنمایی کنن
سوال فعلی شما کلی هست که معمولا این تاپیک ها به انجمن آزاد منتقل میشه
در صورت عضویت در انجمن آزاد میتوانید تاپیک را دنبال بفرمایید
با تشکر از توجه شما![]()
ویدا@ (سه شنبه 21 شهریور 91)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)