سلام من عضو جدیدم و چون دیدم اعضا بادلسوزی و دقت ب سوالا جواب میدن عضو شدم تا دغدغمو باشما درمیون بزارم...
من دختر۲۰سالمه و در حال حاضر دانشجوی سال سوم هستم و حدودا۱،۵دیگه درسم تموم میشه و قصد ادامه تحصیل هم دارم...چنتا سوال دارم ک لطفا همشو جواب بدین!..قبلش میخاستم ی دعوت ویژه ازمتاهلین و کارشناسان بکنم!
۱..الان خاستگاری برام اومده)(تلفنی) شرایطش نسبتا مساعده واسم البته صحبت نکردیم و فوریت ماجراام همینه ک بگیم بیان یانه؟؟؟ حالا سوال من اینه من فکر میکنم هدف ازاداواج تکامله یعنی ادم معنی گذشت و صبر و. مسئولیت پذیریو میفهمه...اما هرجا میخونم نوشته شما باید مسئولیت پزیر باشین قبل ازدواج ک من چندان نیستم وگاهی میتونم صبور باشم اما گاهی نه....حالا با این اوصاف نظر کارشناسی بدین ازدواج اینجا خطرناکه یانه؟
۲.ترس از این دارم ک ازعهده وظایف سنگین همسری برنیام تازه من ک قصد ادامه تحصیلم دارم...و گاهی میگم داری زندگیتو میکنی چراخدتو اذیت کنی؟؟؟
****یک سری از خصوصیات من اینه ک ادم استرسی و وسواسی هستم....راه چاره؟؟و چقدر توی زندگی تاثیر داره البته بگم انقدر بروز نمیدم ک خیلیا فک میکنن من خونسردم...اخه استرسم اینجوریه ک استرس کارو دارم اما گاها همون استرس باعث میشه اون کارو انجام ندم یاازروی تنبلی اما استرسشو دارم...یااینجوریه ک میگم منی ک اوضاعم انقدرخوبه اگه یهو اتفاق بدی بیفته؟؟؟..***
ببخشید ک طولانی شد لطفا همه بخشهای سوالو مدنظر قرار بدین![]()

قبلش میخاستم ی دعوت ویژه ازمتاهلین و کارشناسان بکنم!
..***

علاقه مندی ها (Bookmarks)