به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 17 شهریور 91 [ 23:56]
    سطح
    12
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 14 در 6 پست

Array

با دو خواستگار همزمان و مخالفت پدرم با یکیشون چه کنم ؟

سلام
    من اینجا رو به یکی از دوستام معرفی کردم و ایشون دیروز عضو شدند اما میگه نمیتونه تاپیک ایجاد کنه نمیدونم عضوای جدید محدودیت دارن یا ایشون مشکل دارن اما چون عجله داره من سوالشو مطرح میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید:

من 22 سالمه دانشجو هستم دوتا خواستگار همزمان دارم با هر دوشون تا حدی صحبت کردم شرایط یکیشون بهتره ولی زیاد به دل من ننشسته ولی دومی که شرایط بدتری داره یه کم به دلم نشسته ولی خانواده باهاش مخالفت میکنن پدرم حتی به سختی حاضر میشه بپذیره که اوناهم برای خواستگاری بیان

اولی: دانشجوی فوق لیسانس هست 28 سالشه خانواده اشون خیلی خوب و مودب و مهربون به نظر میرسن خواهرشون منو برای برادرش پسندیدن و ظاهرا برادره هم خوشش اومده (هفت تا بچه ان بچه اخری هست)

دومی اشنای خواهرم بودن منو چندبار دیدن و با شناختی که از خانواده داشتن تصمیم گرفتن پا جلو بزارن 23 ساله سربازی رفته دانشجوی سال اخر لیسانس تک پسر و فرزند بزرگ خانواده (سه تا بچه ان)
    پدرم مخالفت میکنن:1 به خاطر قومیتشون که ترجیح میدم ذکر نکنم البته قومیت اون اولیه هم با ما یکی نیست اما به فرهنگ ما نزدیکتره
    به خاطر شغل پدرشون که نمیتونم ذکر کنم ولی پدرم اعتقاد داره که کسایی که تواین شغلن اکثرا با پول حروم زندگی کردن که البته با حرفایی که خود پسر درباره پدرش میزنه فرق داره
    (از دوستای پسره که اشنامون هستن راجع به پدرش پرسیدم و چیز بدی نشنیدم
    من با ایشون صحبت کردم با اجازه مادرم ولی خواستگاری رسمی نیومدن چون پدرم هنوز مخالفه البته اگه من اصرار کنم اجازه میده که بیان ولی اگه بیان هم به بهونه شرایط بهتر اولی ردشون میکنه یه جورایی اومدنشون به ضرر منه
    به نظرتون من چجوری میتونم پدرمو نرم کنم که ایشون رو هم بدون دید بد بپذیره ؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 بهمن 91 [ 23:23]
    سطح
    18
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    372

تشکرشده 373 در 113 پست

Array

RE: با دو خواستگار همزمان و مخالفت پدرم با یکیشون چه کنم ؟

سلام دوست عزيز

خوب اين طوري كه مشخصه شرايط خواستگار اولت بهتره ... اما چرا به دلت ننشسته؟؟؟؟
    يه كم از ايرادها و عيب هاش بگو .... دقيقا چه چيزي باعث شده كه دوسش نداشته باشي؟؟؟؟ ... مسائل ظاهريه؟؟؟؟

و اما چه چيزهايي باعث شده كه مورد دوم با شرايط پايين تر به دلت بشينه؟؟؟؟؟

چه مدت با اين خواستگار دومت رابطه داشتي و رابطه تون در چه حد بوده؟؟؟؟ .... وارد فاز احساسي و عشقولانه هم شدين؟؟؟؟؟

به نظرم اين خواستگار دومت با حرفهاي عشقولانش دل شما رو برده، درسته؟؟؟؟؟؟
    و اولي فرصت كافي براي خودنمايي نداشته

3. کاربر روبرو از پست مفید rama25 تشکرکرده است .

rama25 (جمعه 17 شهریور 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 17 شهریور 91 [ 23:56]
    سطح
    12
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 48
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 14 در 6 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط rama25
    سلام دوست عزيز

خوب اين طوري كه مشخصه شرايط خواستگار اولت بهتره ... اما چرا به دلت ننشسته؟؟؟؟
    يه كم از ايرادها و عيب هاش بگو .... دقيقا چه چيزي باعث شده كه دوسش نداشته باشي؟؟؟؟ ... مسائل ظاهريه؟؟؟؟

و اما چه چيزهايي باعث شده كه مورد دوم با شرايط پايين تر به دلت بشينه؟؟؟؟؟

چه مدت با اين خواستگار دومت رابطه داشتي و رابطه تون در چه حد بوده؟؟؟؟ .... وارد فاز احساسي و عشقولانه هم شدين؟؟؟؟؟

به نظرم اين خواستگار دومت با حرفهاي عشقولانش دل شما رو برده، درسته؟؟؟؟؟؟
    و اولي فرصت كافي براي خودنمايي نداشته
    مسئله اینجاست که من تو این مدت عیب و ایرادی پیدانکردم از لحاظ ظاهری هم اونقدر بد نیست که نشه تحمل کرد ظاهرش کاملا معمولیه نمیدونم چرا به دل من ننشسته

فکر کنم چون مورد دوم خودش منو پسندیده

نه رابطه امون وارد فاز احساسی نشده طوری که اگه الان قرار باشه دیگه باهاش صحبت نکنم مشکلی برام پیش نمیاد

درسته اولی فرصت کافی نداشته ولی به دومی هم احساس علاقه و .. اینا ندارم فقط یه کم به دلم نشسته در حدی که ترجیح میدم بیشتر به ازدواج باهاش فکر کنم و همینجوری ردش نکنم ولی با اولی که صحبت میکنم هی میخوابم زودتر صحبتامون تموم بشه با اولی 4 جلسه صحبت کردم

یکی از دلایلشم اینکه شناختم از دومی بیشتره ولی برای اولی خیلی فرصت شناخت ندارم و هرچقدرم که من عنوان کنم طولانی شدن این جلسات فقط جنبه شناخت داره فایده ای نداره و اونا انتظار دارن بعداز طولانی شدن این جلسات جواب مثبت بشنون

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 بهمن 91 [ 23:23]
    سطح
    18
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    372

تشکرشده 373 در 113 پست

Array

عزيزه دلم قصد داري حتما با يكي از اين 2 نفر ازدواج كني؟؟؟؟

اولي كه به دلت ننشسته، بدون دليل.... اگر چه منطقي به نظر نميرسه، اما كاملا دركت ميكنم... منم گاهي همين طوري بي دليل به سمت خواستگارم كشش ندارم... هر چي همه ميگن دليلم واسه جواب منفيم چي بوده، نميتونم جوابي واسش پيدا كنم!!!
    اگه حتي حوصله ات نمياد باهاش وقت بگذروني و دوست داري زودتر از پيشش بري، به خاطر نظر بقيه بهش جواب مثبت نده.... اين به نفع اون آقا پسرم هست... هرچي باشه با هزار اميد و آرزو پا پيش گذاشته

(((اگرچه به نظرم اين درست نيست كه حتما اصرار داشته باشي خود اقا پسر دفعه اول شما رو پسنديده باشه و بياد خواستگاري.... گاهي موردهاي خيلي خوب ازدواج به وسيله همين واسطه ها وارد زندگي ادم ميشن)))

و اما در مورد خواستگار دومت هم كه علاقه انچناني وجود نداره،‌ و بود و نبودش واستون توفيقي نداره... پس چرا ميخوايد با فردي كه خانوادتون باهاش مخالفن و خودتونم نسبت بهش احساس فوق العاده اي ندارين و شرايط نابي هم ندارن ازدواج كنيد!!!!!!!!! .... سن كمي دارين پس تمام جوانب امر رو بررسي كنين

نكنه به "ازدواج" مثل يه كار عقب افتاده نگاه ميكنيد، كه زودتر دوست داريد انجامش بدين تا خيالتون راحت بشه و از هولش دربياين!!!

در ضمن طولاني شدن جلسات آشنايي و شناخت اصلا دليلي بر اين نميشه كه طرف مقابل فكر كنه حتما بايد جواب مثبت بگيره((اين انتظار بي جاييه)).... شما با آرامش بررسي هاتون رو انجام بدين و سبك و سنگين كنين... اصلا براي گرفتن چنين تصميم هاي بزرگي شتاب زده عمل نكنين... البته طوري هم رفتار كنين كه طرفتون متوجه بشن كه شما ممكنه 50 % جوابتون منفي باشه... كسي كه به زور شما رو سر سفره عقد نمينشونه

6. کاربر روبرو از پست مفید rama25 تشکرکرده است .

rama25 (شنبه 18 شهریور 91)

Banned
    آخرین بازدید
    جمعه 10 آبان 92 [ 13:08]
    دستاوردها:
    500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    285

تشکرشده 366 در 142 پست

Array

پذیرش دو خواستگار همزمان، علاوه بر اینکه کاری غیر اخلاقی هست، منجر به مقایسه بین اون ها به جای بررسی معیارهای خودتون میشه...

8. کاربر روبرو از پست مفید Rude Boy تشکرکرده است .

Rude Boy (شنبه 18 شهریور 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)