به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 30 فروردین 00 [ 04:41]
    سطح
    64
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    166

تشکرشده 162 در 60 پست

Array

پشیمانی از رد کردن خواستگار(چه کنم که دوباره برگرده؟)

سلام. قبلا یه تاپیک باز کرده بودم که خواستگاری 30 دارم که از لحاظ اعتقادی بسیار به هم نزدیک هستیم. من هم خیلی ازشون خوشم اومده ولی سربازی نرفتن و تحصیلاتشون از من کمتره (دیپلمه هستند) و تو اون زمان هم شغلی نداشتند. که من بعد از کلی فکر (!) جواب منفی دادم. مخصوصا به خاطر سربازی. البته نه صرفا به خاطر خود سربازی. بیشتر به این خاطر که حس می کردم کسی که هنوز کار مشخصی نداره و از طرفی سربازی هم نرفته و راضی هم نیست که حتی بعد از عقد بره سربازی شاید نتونه پشتوانه محکمی باشه. حالا 6 ماه از اون ماجرا می گذره. ولی من هنوز هم یه جورایی ایشون رو دوست دارم. واقعا حس می کنم در کنار ایشون می تونستم آرامش داشته باشم. و می تونستم ایشون رو خوشبخت کنم. البته ایشون الان یه شغلی دست و پا کردن. از اونجایی که ایشون دوست برادرم هستند حس می کنم شاید راهی داشته باشه که متوجهشون کنم که می خوام با مسئله سربازیشون کنار بیام. ولی نمی دونم چه راهی! از طرفی هم فکر می کنم درست نیست این حرف رو مستقیم بهشون بزنیم. به نظرتون کار زشتیه که برادرم بهشون بگه که بعد از ایشون چند تا خواستگار داشته که سربازی نرفته (واقعا این طور بوده) و دیگه باهاش صحبت کردیم که با این قضیه کنار بیاد؟؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 بهمن 91 [ 23:20]
    سطح
    14
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 4
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    106

تشکرشده 107 در 55 پست

Array

RE: پشیمانی از رد کردن خواستگار(چه کنم که دوباره برگرده؟)

سلام مرضیه
    خوبی؟
    من تاپیک قبلی که برا سربازی رو زده بودی نگاه میکردم,ولی به سوالات بچه ها جواب نداده بودی
    یعنی منظورم اینه که الان چطور شده به این نتیجه رسیدی که این شخص جز سربازی بقیه معیارهایی که تو میخوای رو داره؟
    ولی از همون اول همیشه برام خیلی جالب بود که چطور هست که خواستگارهای تو همه سربازی نرفته درمیان

بنظرم بهتر هست که قبل از هر اقدامی در مورد این شخص فکر کنی
    چون دیگه اگه اینبار بیاد جلو راه برگشتی نخواهد بود

ﮔﺎﻫﻲ ﻣﻴﺮﺳﻪ ﮐﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﻧﻪ ﭘﻮﻝ ﻣﻴﺨﻮﺍﻱ ؛ﻧﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﻴﺨﻮﺍﻱ ،ﻧﻪ ﮐﺴﻮ ﮐﺎﺭ ﻣﻴﺨﻮﺍﻱ !ﻧﻪ …
    ﻳﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﻫﺎﻳﻲ ﻫﺴﺖ ﻓﻘﻂ ﻳﻪ ﺩﻝ ﺧﻮﺵ ﻣﻴﺨﻮﺍﻱ!
    ﻓﻘﻂ ﻳﻪ ﺩﻝ ﺧﻮﺵ … !!!

3. 2 کاربر از پست مفید کیش میش تشکرکرده اند .

کیش میش (جمعه 03 شهریور 91)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    یکشنبه 20 دی 94 [ 22:37]
    سطح
    64
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 140
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,872

تشکرشده 3,054 در 793 پست

Array

نمی خوام بگم که سربازی اینجوریه و اون جوریه و ... .
    شاید احساسی که بهش داری باعث شده از اصول و ملاک های خودت پایین بیای .
    الان اگه شرایط جور شد ، با سربازی اش چیکار می خوای بکنی ؟ صرف اینکه کاری پیدا کرده گزینه مناسبی واسه ازدواج بوده ؟ همون اول این احتمال رو نمی دادی که تا چند ماه دیگه بره سر کار ؟
    شاید قبل از اینکه راه حلی برای گفتن یا نگفتن بهش پیدا کنیم بهتره یه جوابی برای این سوالها پیدا کنیم .
    به قول کیش میش شاید برگشتی در کار نباشه.
    .
    از طرفی با توجه به منطقه خودت باید ببینی شما که 25 سالته ، آیا سن بالا به حساب می یای یا نه ؟ شـــاید لازم باشه کمی از ملاک ها و معیارهات دست بکشی .

5. 2 کاربر از پست مفید omid65 تشکرکرده اند .

omid65 (جمعه 03 شهریور 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    64
    دستاوردها:
    تشکرها
    166

تشکرشده 162 در 60 پست

Array

ممنون. این که می گم ایشون با معیارهای من مطابقت داره فعلا فقط در حد یه جلسه صحبتی که با هم داشتیم هست و شناخت نسبی برادرم. البته خب مسلما حتی اگه ایشون هم دوباره بیان من باز هم 1 2 ماه بدون محرمیت برای شناختشون وقت می ذارم. ولی خب با توجه به گفت و گویی که با هم داشتیم از لحاظ ساده زیستی و توقع کم و معاشرت با دیگران و اعتقادات خیلی به هم نزدیک هستیم. برای من مدرک خیلی مهم بود ولی ایشون چون اهل جلسات مذهبی و ... هستن فکر می کنم درک بالایی دارن و مدرکشون دیگه واسم مهم نیست. ولی خب چیزایی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که با اینکه از 14 15 سالگی (به گفته خودشون) به دلیل از دست دادن پدرشون مشغول به کار شدن، تو سن 30 سالگی کار ثابتی نداشتن و چند تا شغل عوض کرده بودن که دلایلشون رو بهم گفتن. و همچنین با اینکه تو زمان مقرر سربازی نتونستن دنبالش برن بعد از اون هم دیگه پی گیر نشدن. می ترسم اینا دلیل بر بی خیالی باشه. که من خیلی خیلی از این موضوع بدم می یاد و مطمئنم نمی تونم با یه آدم بی خیال و راحت طلب کنار بیام. البته این مسائل فقط در حد شناخت یک جلسه ایه.

هنوز هم ته دلم از اینکه سربازی نرفتن و این موضوع بعدا مشکل ساز بشه، می ترسم. اون موقع هم مطمئن بودم که بالاخره یه کاری دست و پا می کنن. همون موقع هم باهم سر این موضوع که چه کاری رو انتخاب کنن، با هم صحبت کردیم(طی صحبت های تلفنی بعد از جلسه اول خواستگاری). ولی خب وقتی می بینم خواستگارهای دیگه ای که دارم حتی اگه مشکل سربازی رو نداشته باشن با معیارهای دیگه من مطابقت ندارن فکر می کنم اگه با اون موضوع کنار بیام خیلی بهتر باشه.

7. کاربر روبرو از پست مفید marzieh411 تشکرکرده است .

marzieh411 (جمعه 03 شهریور 91)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    یکشنبه 20 دی 94 [ 22:37]
    سطح
    64
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 140
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,872

تشکرشده 3,054 در 793 پست

Array

یعنی یه جلسه خواستگار اومده و شما جواب منفی دادین ؟
    کم نیست ؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    64
    دستاوردها:
    تشکرها
    166

تشکرشده 162 در 60 پست

Array

آخه من اون موقع نتونستم با این قضیه کنار بیام و دیدم بهتره ادامه ندم. راستی چیز دیگه ای که در این مورد منو می ترسونه اینه که من کلا از اینکه زندگی هیچ پیشرفتی نداشته باشه بدم می یاد و دوست ندارم به خاطر یه سهل انگاری تمام زندگی تحت تأثیر قرار بگیره و پیشرفتی نداشته باشه. می ترسم تو آینده این موضوع بیشتر محدودیت ایجاد کنه.

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 بهمن 91 [ 23:23]
    سطح
    18
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    372

تشکرشده 373 در 113 پست

Array

سلام مرضيه جان

خوب مشكلي كه خواستگارت داره كم مشكلي نبوده... نرفتن سربازي خيلي موقعيت هاي شغلي خوب رو از ايشون ميگيره... حتي اگه ادامه تحصيلم داده بودن و تا مقاطع عالي پيش رفته بودن بازم هميشه براي پيدا كردن شغل محدوديت هاي شديدي داشتن... و مسلما براي پيشرفت راه خيلييييييييييي سختي مقابلتون قرار داره

نه تنها شغل، تو زمينه هاي ديگه هم هميشه به مشكل ميخورين.... مثلا شما هيچ وقت نميخواين به سفرهاي خارجي برين؟؟؟ ... حتي اگه 2 تايي بخواين برين مكه ((با توجه به اعتقاداتي كه هر دوتاييتون دارين)) باز هم به مشكل ميخورين و بايد كلي وثيقه واين چيزا بزارين....

يه مساله ديگه هم هست، اينكه اين خواستگارتون كلا هيچ وقت نميخوان برن سربازي، اما فكر نميكنم بقيه خواستگاراتونم چنين تصميمي داشته باشن و براي هميشه قيده سربازي رفتن رو زده باشن... درسته يا نه؟؟؟؟

در ضمن خودتون رو براي هر مشكلي در آينده آماده كنيد، ممكنه همين شغلشون رو دوباره از دست بدن، حتي مدت طولاني نتونن دوباره كار پيدا كنن و بي كار باشن...اين طوري نباشه كه بعدا كم بيارين و كاسه چه كنم چه كنم دست بگيرين... اگه الان دوباره خواستگاري كردن و جواب مثبت دادين ديگه براي هميشه اين مساله رو بپذيرين و اماده باشين در ناملايمات احتمالي آينده پشت همسرتون رو خالي نكنين

حالا از تمام اين مسايل بگذريم، براي جلب نظر مجدد خواستگارتون، ميتونين از همون برادرتون كمك بگيرين
    اما همون طور كه خودتونم ميدونين مستقيما حرفي نزنن بهتره... يه جوري تو عالم دوستي منظورشون رو برسونن ديگه... البته اگه اون آقا هنوز تمايلي براي خواستگاري مجدد داشته باشن

11. 5 کاربر از پست مفید rama25 تشکرکرده اند .

rama25 (یکشنبه 05 شهریور 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 بهمن 91 [ 23:20]
    سطح
    14
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 4
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    106

تشکرشده 107 در 55 پست

Array

راستش من جای شما بودم روی این مورد زیاد فکر نمیکردم
    با توجه به حرفهایی که زدی این آقا فعلا مسیر زندگیش رو پیدا نکرده
    توی این 30 سال سربازی که نرفته
    کار ثابت هم جور نکرده
    تحصیل هم نکرده

اصلا چه تضمینی هست که بعد از این بخواد مسیرش رو تغییر بده و یا اینکه همینجوری به زندگیش ادامه بده

بهرحال تو وقتی میتونی به کسی تکیه کنی که مردت خودش جای محکم واستاده باشی

ﮔﺎﻫﻲ ﻣﻴﺮﺳﻪ ﮐﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﻧﻪ ﭘﻮﻝ ﻣﻴﺨﻮﺍﻱ ؛ﻧﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﻴﺨﻮﺍﻱ ،ﻧﻪ ﮐﺴﻮ ﮐﺎﺭ ﻣﻴﺨﻮﺍﻱ !ﻧﻪ …
    ﻳﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﻫﺎﻳﻲ ﻫﺴﺖ ﻓﻘﻂ ﻳﻪ ﺩﻝ ﺧﻮﺵ ﻣﻴﺨﻮﺍﻱ!
    ﻓﻘﻂ ﻳﻪ ﺩﻝ ﺧﻮﺵ … !!!

13. 5 کاربر از پست مفید کیش میش تشکرکرده اند .

کیش میش (جمعه 03 شهریور 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 آبان 92 [ 20:45]
    سطح
    36
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 26
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    346

تشکرشده 346 در 157 پست

Array

سلام مرصیه جان

عزیزم به نابه گفته های خودت به نظرم ایشون فعلا شرایط ازدواج رو ندارن ....درضمن شما تو گفته های خودتون هم اشاره کردین که خواهان پیشرفت هستین واز تنبلی وبی خیالی و بی برنامه گی بدتون میاد.. خوب درستش هم همینه ....پس دنبال توجیه نباشین ..........

به نظرم تصمیم اولتون کاملا صحیح بوده زیاد خودتونو درگیر تصورات نکنین... این مواردی که شما ذکر کردین فاکتورهای مهم واصلی ازدواجه که ایشون فعلا ندارن عزیزم/

15. 3 کاربر از پست مفید ثمین1360 تشکرکرده اند .

ثمین1360 (شنبه 04 شهریور 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    64
    دستاوردها:
    تشکرها
    166

تشکرشده 162 در 60 پست

Array

سلام به همگی. ممنون از پاسخاتون. پرسیده بودید که بقیه خواستگارام قصد سربازی رفتن داشتن یا نه! باید بگم که نه :( چون من خب 25 سالمه و کسی که می یاد خواستگاریم دیگه چندسالی هست کار آزاد رو انتخاب کرده و ترجیح می ده که دیگه دنبال سربازی نره. از طرفی هم مشکل اینجاست که تو محیط زندگی ما اکثر پسرها دنبال کار آزاد می رن چون یه محیط بازاری هست. من هنوز تصمیمم رو نگرفتم و اگه حرفی می زنم فکر نکنید که می خوام تصمیمم رو تأیید کنید. ولی چیزایی که تو ذهنم می گذره و حس می کنم شاید تو تصمیم گیری تأثیر بذاره رو می گم. دوست برادر من خیلی وقته که به دلیل ازدواج مجدد مادرشون تنها زندگی می کنن و خونه مستقل دارن. و از نظر سالم بودن و اهل خلاف نبودن برادرم تأییدشون می کنن. از طرفی تو سن 18 سالگی مجبور بودن که برای تأمین هزینه زندگی مادرو خواهرشون سرکار برن. در ضمن گویا هزینه جهیزیه خواهرشون هم ایشون پرداخت کردن. (که خب به خاطر سختی ای کشیدن از من خواستن که در مورد جهیزیه آوردن سخت نگیرم و خانواده رو به زحمت نندازم) مورد دیگه ای که من رو ترغیب می کنه اینه که روزی که داشتیم در مورد شغلشون صحبت می کردیم که چه شغلی رو انتخاب کنن، نظر من رو پرسیدن که آیا شغلی که در نظر دارن رو دوست دارن یا نه که وقتی مخالفت من رو دیدن، تصمیمشون رو غوض کردن. و الان هم شغلی که در نظر داشتن رو انتخاب نکردن و شغل دیگه ای دست و پا کردن. و این به نظرم می تونه دلیلی بر انعطاف ایشون و اهمیت دادنشون به نظر همسر آیندشون باشه. با توجه به شناخت برادرم از خانواده ایشون، خانواده تأیید شده ای هم دارن. ایشون تا به حال هم با هیچ دختری در ارتباط نبودن. بازم با این توصیفات بهتره که تصمیمم رو عوض کنم؟؟؟

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)