نوشته اصلی توسط
keyvan
سلام سرافراز عزیز؛ امیدورام همیشه سرافراز باشی.
سلام کیوان گل! خوبی آقا؟
من در جریان انچه که پیش امده نیستم، نمیدانم دقیق از چی میگی، اما با نگاهی سطحی به نوشته هایت میتونم درکت کنم چون خودم هم دوره ای مشابه این را طی کرده ام.
فکر نمی کردم شما هم تجربه کرده باشی. وضعیت من بهم ریخته است. برای خودمم سابقه نداشته.
با توجه به چیزی که نوشتم ،میتونم این رو بهت بگم؛ خدا چیزی را در نهاد انسان گذاشته که میتواند با ان به اوج برود و بی آن با کله زمین بخورد! چیزی که هیچ موجودی ان را ندارد و اگر داشته باشد به قدرت انسان ندارد.
حس قوی بودن، اعتماد به نفس، توانائی، و مثل سرو ؛ قدم علم کردن میان همه ناهمواری ها، همه اینها رو فقط یک چیز به ما میده : اراده
نمیگم اراده نداری، داری ،منتها گمش کردی؛
آره ندارم. احساساتم خاکستری شده.
من بارها تا مرز جنون رفتم؛ بارها خار شدم، بارها و بارها حس نفرت وجودم را تسخیر کرده بود،افسردگی خوراکم بود، باور کن از عرش به فرش اومدم؛ اما الان بعد چند سال از اون عرشی که داشتم عرش بالاتری رو دارم؛ خودم اراده کردم؛ خودم خواستم.
من دلم نمی خواد از کسی متنفر باشم. سادگی خودم رو ترجیح میدم. اما انگار بقیه دوست دارند این احساس رو در آدم القا کنند و از این کار لذت می برند!
سرافراز عزیز؛ ادم وقتی بخواد چیزی رو تغییر بده و یا اینکه تحولی ایجاد کنه ،با یک کلمه هم میتونه، اگر غیر از این باشه ده ها جلد کتاب هم کمک حالش نیست.
متن طولانی میشه ولی مخوام برات بنویسم.
چند شب پیش برنامه ای رو از تلویزیون پخش کرد، یه بنده خدای هر دو هفته یا یک هفته یک بار 2000 پورس غذا رو میبرد سطح شهر تهران با گروهی که داشتن بین کارتون خواب ها پخش میکردن، بگذریم از جزئیاتش
بهش گفتن با این کاری که کردی کسی رو نجات دادی؟ اصلا" یه معتاد با این کار های تو برگشته؟
گفت الان دوتاشون بیرون منتظر من هستن، صداشون کردن،
یکی شون گفت ؛ من کارتون خواب معتاد با یک دست غذا ،برگشتم! نه به خاطر غذا، به خاطر اینکه دیدم هنوز تنها نیستم و یکی به فکر من هست.
هر آدمی لازمه یک بار در زندگیش انقلاب کند، انقلاب درونی. تو منتظر چی هستی؟ منتظر کی هستی؟
چرا اجازه میدی خیلی راحت بازیچه دست ناملایمات زندگی ات بشی؟
بازیچه شدم کیوان! بازیچه احساسات خودم. کسی رو سرزنش نمی کنم. خواستم ادای آدم خوبها رو دربیارم از اونور بوم افتادم!
________________---
کتابی رو بهت معرفی میکنم, کاری هم به بعد دینی اون ندارم، با نگاه آزادانه اون کتاب رو اگر بخونی ،خیلی چیز ها بدست میاری؛ البته کتاب های قوی تری هم هست؛ ولی این یه کتاب به زبان ساده هست.
انسان در اسلام
غلامحسین گرامی
ممنون. پیداش می کنم می خونمش.
علاقه مندی ها (Bookmarks)