سلام دوستان
دختری هستم ۲۳ ساله که ۱ سال است که از شوهرم که به شدت عاشقش بودم جدا شدم و به سرعت با پسری کاملا معقول اشنا شدم که از همه جهت برای ازدواج ایده ال هستش. خیلی هم به من علاقه داره . وقتی چنند ماه پیش خواستگار خیلی خوبی داشتم به من گفت که منم قصد ازدواج دارم ولی از الان نمی تونم قول بدم.ولی واقا قصدشو دارم. الان ۶ ماه از این موضوع می گذره ولی اصلا حرفی از ازدواج نمیزنه و به من می گه تو عجولی. و این در حالی که من خیلی نگران ایندمم و نمی تونم بی خیال بشم.منو همه جوره محدود کرده و اصلا تو اجتماع نیستم. واقعا افسردگی گرفتم. اون واقا ادم خوبیه ولی من نمی دونم با توجه به سن و موقعیتم و اینکه ۱ ساله با همیم درسته هنوز صبر کنم یا باید ارادمو قوی کنمو درسم رو ادامه بدم و از این روابط کنار بگیرم.

هم صحبتم باشه یعنی بتونم در مورد هر مسئله ای باهاش مشورت کنم بدون اینکه سرزنش بشم.دوستم باشه. محترم باشه. شخصیت اجتماعی داشته باشه. خانواده خوبی داشته باشه. با ایمان باشه.من از آدمهای بی قید و بند بدم میاد.اون باید حتماً از هر لحاظ از من بهتر باشه تا بتونم بهش اعتماد کنم و تکیه کنم بهش و البته ظاهر برای من خیلی مهم هست که حتما قد بلن و خوش لباس باشه. تحصیلات خبه ولی شعور اجتماعی داشتن برام مهم تره.

علاقه مندی ها (Bookmarks)