به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 مرداد 91 [ 14:59]
    سطح
    9
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 5 در 4 پست

Array

Arrow نامزدم همش توو فکر خودکشیه! لطفا کمکم کنید

سلام به دوستان عزیز
    قبلا پست گذاشتم و در مورد نامزدم که الان سه هفته ای میشه که سربازی میره و از صبح تا 5 یا 6 اونجاست و هر 5 روز یکبار پست داره صحبت کردم اینم لینکش:
    http://www.hamdardi.net/thread-23864.html

الان سه روزی بود که برای خودکشیش درگیر بودم!
    سه روز میگفت "من امشب میرم." شب اول دوستاش بردنش بیرون و تا نصفه شب باهاش فوتبال بازی کردن که روحیش عوض شه. شب دوم دوباره وقت چت کردن بهم گفت "من دیگه نمیتونم بمونم من دارم میرم. اصلا یه حس خوبی دارم امروز خیلی آرومم!امروز خدا میخواد منو ببره پیش خودش!"
    من گفتم"مگه تو پیامبری که بهت وحی شده که میخوای بری؟!"
    تا اینکه بهش گفتم "اگه میخوای بری پس منم باهات میام. تو نمیتونی تنهایی بری!باید منم با خودت ببری"
    اصلا فکر نمیکردم منظورش از رفتن یعنی خودکشی!
    گفت"پس تو هم میخوای با من ساعت 12 شب قرص آرام بخش بخوری؟!"
    خلاصه اینکه کلی باهاش حرف زدم و گفتم بیا بریم بیرون بیا بریم با هم از این دنیا بریم اما قبلش بذار باز دوستامونو ببینیم. آخر هم قبول کرد و با دوستامون رفتیم و غیر مستقیم از دوستاش خواستم تنهاش نذارن. خوب شب دوم هم به خیر گذشت (البته با کلی نگرانی!)
    و دیشب که شب سوم بود! دیروز صبح توو چت بهم گفت "من اول میرم پیش یکی از دوستام پیشش گریه کنم و بعداز ظهر میرم و تو هم هروقت مطمئن شدی که من رفتم بعد اگه خواستی بیا!"
    راضیش کردم سه تایی با هم رفتیم بیرون و حسابی باهاش حرف زدیم و یکم آرومتر شد اما باز وقتی برگشتیم گفت ساعت 8 شب من میرم اونم با 20تا قرص آرامبخش!
    منم به چندتا از دوستاش گفتم و اونا هم زنگ زدن کشوندنش بیرون از خونه و واقعا شاید معجزه شد که این فکر فعلا از سرش افتاد و تازه کلی هم نسبت به من عاشقتر شده!
    صبح که رفته پادگان باز از اونجا زنگ زد و کلی با گریه صحبت کرد و منم با کلی قربون صدقه آرومش کردم و خوب شد!
    اما هنوز میترسم. میگه تحمل اونجا برام خیلی سخته و همش دلتنگتم!
    از نظر دوستام هم اون الان افسرده شده که اینجوری میکنه وگرنه اصلا اهل این لوس بازیا نبود!
    حتی یکی از دوستام شماره مشاور بهم داد اما قبول نمیکنه که بریم.
    یکی از دوستان توو همین فاروم بهم یه کتاب پیشنهاد کرده "انسان در جستجوی معنی، نویسنده:دکتر ویکتور امیل فرانکل" که البته هنوز نخریدم اما فایل ووردش رو از اینترنت برداشتم. خودم یکم از اون رو خوندم(حدود 30 صفحه)
    بهش گفتم کتاب در مورد خاطرات جنگه و پیش گفتارو فرستادم واسش خوند و گفت برام بخر کتابو تا بخونم.
    فقط یه چیزی منو نگران میکنه در مورد این کتاب! اونم اینکه الان خودش توو شرایط روحی خوبی نیست، اونوقت این کتاب یه خورده زیادی ناراحت کننده هست! چون تووش از شرایط سخت جنگ صحبت شده. میترسم این کتاب بدترش نکنه!
    لطفا کمکم کنید چون هنوز هم بعید نیست باز به خودکشی فکر کنه.
    چجوری ببرمش پیش مشاور وقتی که قبول نمیکنه یا اینکه این کتاب رووش تأثیر بدتری نذاره!
    چون همش به این فکر میکنه که خدا نامرده و بین آدما فرق میذاره!
    همش فکر آیندست که بعد از این 18 ماه چیکار میخواد بکنه. میگه چرا اصلا من رفتم سربازی، من که کارمو داشتم ولی الان هیچی نیستم حتی بعد از این 18ماه!
    واقعا دیگه من و دوستاش درمونده شدیم و اصلا نمیدونیم چیکار کنیم که با این قضیه کنار بیاد و بتونه این 18ماه رو تحمل کنه!
    ممنون میشم راهنماییم کنید

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,567 در 3,447 پست

Array

RE: نامزدم همش توو فکر خودکشیه! لطفا کمکم کنید

سلام

به تالار همدردی خوش آمدید

خانواده ی نامزدتان را در جریان وضعیت روحی ایشان قرار دهید تا از طریق خانواده ایشان اقدام به مراجعه به پزشک کنند و در نهایت احتمال معاف شدن ایشان بررسی شود .

3. کاربر روبرو از پست مفید ani تشکرکرده است .

ani (یکشنبه 22 مرداد 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 آبان 99 [ 01:26]
    سطح
    69
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 342
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,477

تشکرشده 1,571 در 419 پست

Array

به نظر من قصد خودکشی نداره و بیشتر دلش میخواد توجه شما رو جلب کنه ...

اگه حالش خوب نیست واقعا باید به مشاور مراجعه کنه یا به یک روانپزشک! ولی...

ایشون هنوز متوجه نشده که اصلا برای چی اونجاست! به خاطر همین هم مدام از خودش میپرسه که الان من اینجا چیکار میکنم و اصلا واسه چی خودم رو معرفی کردم! (وقتی توی کاری هدف تعریف نشده باشه کار به نظر عبث و بیهوده میاد و...)

باید یهش بفهمونید که این کار رو داره برای هردوتون و برای این عشقی که بینتون هست انجام میده تا انگیزش حفظ بشه!
    باید دائم توی گوشش بخونید که به هر سختی هم باشه بالاخره تموم میشه و پایانش شیرین هست!

درضمن مهمترین نکته اینه که باهاش مردونه رفتار کنید !! چون من حس میکنم زیاد لی لی به لالاش میذارین..اون هم داره مثل یه بچه خودش رو بیشتر و بیشتر لوس میکنه! شاید بد نباشه گاهی بهش یه تلنگرهایی بزنین تا یه خورده حس مرد بودنش تحریک بشه!!

مثلا بهش بگید: یکی از دلایلی که تو رو انتخاب کردم به خاطر این بود که همیشه تو رو یه شخص قوی و محکم و راسخ میدونستم و اصلا دلم نمیخواد ببینم که همسرم از خودش ضعف نشون بده!!

وقتی گریه میکنه سفت و محکم بگید که: این کارها مال بچه ننه هاست و از تو بعیده! مرد باش!!

وقتی حرف از خودکشی میزنه بگید که: این کار مال آدم های بدبخت و ضعیف هست! تو اولین نفر نیستی که این شرایط رو داره و آخرین نفر هم نخواهی بود!

------------------------------
    خانم ani پیشنهاد شما درباره مراجعه به پزشک خوب هست ولی درباره احتمال معافیت از این طریق چندان جالب نیست به چند دلیل:

1-احتمال داره اگه بفهمه از این راه شانسی واسه معافیت داره بیشتر دست به کارهای عجیب و نافرجام بزنه مثل خودکشی های صوری و نمایشی یا اقدامات خطرناکی مثل مصرف چیزهای خاصی که باعث بشه حالش بد بشه و از اینجور کارها...

2- وقتی معافیت پزشکی از این طریق گرفته بشه شانس خیلی از کارها رو در آینده از دست خواهد داد!(مگر اینکه بخواد واسه همیشه مغازه دار باشه)

3- اعتماد خانواده دختر نسبت به سلامت این شخص سلب میشه و شاید راضی به این ازدواج نشن و احتمال بدهند که این شخص تعادل روانی نداره!

5. 2 کاربر از پست مفید mehrdad_m تشکرکرده اند .

mehrdad_m (یکشنبه 22 مرداد 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 مرداد 91 [ 14:59]
    سطح
    9
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 36
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 5 در 4 پست

Array

از لطف هر دوی شما عزیزان ممنونم که راهنماییم کردین
    کارایی که گفتینو انجام میدم و امیدوارم با رفتن پیش مشاور بهتر بشه و نیازی به معافیت از این طریق هم نداشته باشه.
    فقط در مورد این کتاب "انسان در جستجوی معنی" اگه در موردش چیزی میدونید لطفا راهنماییم کنید. واقعا این کتاب میتونه رووش تأثیر خوبی داشته باشه؟ یا اینکه نکنه با این شرایط روحی که داره حالش رو بدتر کنه؟
    از لطفتون ممنونم

7. کاربر روبرو از پست مفید رز صورتی تشکرکرده است .

رز صورتی (یکشنبه 22 مرداد 91)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,567 در 3,447 پست

Array

برای خواندن کتاب وقت هست .

هیچ کس نمی تواند هیچ ضمانتی بدهد که تاثیر کتاب و نوشتار بر روی ایشان با توجه به شرایط روحی و...............چه خواهد بود .

شما راه در جریان گذاشتن خانواده و اقدام به مشاوره ی حضوری به شکل نامحسوس را بروید و در نهایت بعد از اقدامات گام به گام لازم است که به مسائل دیگر خیلی جدی فکر کنید و تصمیم بگیرید که در حال حاضر وقت گفتگو در مورد مسائل دیگر نیز نیست .

9. 4 کاربر از پست مفید ani تشکرکرده اند .

ani (دوشنبه 23 مرداد 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)