سلام دوستان.
امیدوارم حال همگی شما خوب باشه.
راستش جدیدا مشکلی برام پیش اومده که کم کم داره برام دردسر ساز میشه.
حدود یک ماهه که خواب هام خیلی خیلی روشن و واضح و واقعی شده.
یعنی شب ها که می خوابم، خواب مسائل روز مره ی زندگیم (شخصی و کاری) رو میبینم و خیلی هم طولانی هستن خواب هام.
یعنی همینکه سرم رو روی بالش میزارم خوابم میبره و این خواب ها شروع میشن تا لحظه ی که بیدار میشم.
مشکلی که هستش اینه که، انقدر این خواب ها واقعی و شفاف هستن که من توی تمایزشون از واقعیت به مشکل میخورم.
به عنوان مثال قرار بود طی هفته ی گذشته کاری رو برای خونه انجام بدم (در دنیای واقعی)، یه شب راجع به این موضوع خواب دیدم که همسرم بهم گفت (توی خواب) که اون کارو نمی خواد انجام بدی، این گذشت و چند روز پیش همسرم بهم گفت چرا کارو انجام نمیدی و من گفتم خودت گفتی انجام نده. ایشون هم گفتن همچین چیزی نبوده.
این مسئله توی محیط کارم هم برام پیش اومده. قرار بود جلسه داشته باشیم و من خواب دیدم با مدیرمون راجع به جلسه صحبت کردیم. ولی بعدا معلوم شد که من هیچ صحبتی با مدیرمون نکردم و همه ش توی خواب بوده.
دوستان این قضیه کم کم داره برام دردسر ساز میشه و تمایز بین خواب و واقعیت برام سخت شده.
چرا خوئاب های من انقدر منطقی و شفاف و واضحه. آخه معمولا خواب سر و ته نداره و از قانون خاصی پیروی نمیکنه و آخرش آدم میدونه که خواب دیده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)