سلام پاییزان عزیز
شغل یکی از مواردیه که باید باب علاقه ادم باشه تا هم یتونی وظیفه ات رو خوب انجام بدی و هم بتونی ارامش خاطر داشته باشی...
ضمن اینکه اگر شغل مورد نظرت با انچه که سالها در ذهن شما بوده همخوانی نداشته باشه روی اخلاق شما هم تاثیر منفی میذاره و ممکنه وارد زندگی تون بشه.
در واقع من فکر میکنم ما خانومها چون نان بیار خونه نیستیم میتونیم با خیال راحت شغلی رو انتخاب کنیم که از اون لذت ببریم...
در واقع شما میخوای با انتخاب شغل سرت گرم بشه و روحیه ات بهتر.باید مناسب ترین انتخاب رو داشته باشی...
بله عزیزم ولی مشکل اینجاست که واقعا نمیدونم مناسبترین انتخاب چیه. شاید بتونم به شغل کارمندی هم علاقه مند بشم و شاید ...
و نکته دیگه اینکه پاییزان جان...
الان استخدام در اموزش و پرورش حتی همون حق التدریسش خیلی دشواره...و اینکه بشینی به امید اینکه از همون اول در مدارس دولتی استخدام بشی هم ناامید میشی و هم روزهای عمرت هدر میره..
اره خیلی سخت شده ولی از یه طرف هم شنیدم ازمون استخدامیش هست . البته پارسال هم این شایعه بود ولی خبری نشد .
من و دوستام بالافاصله بعد از فارغ التحصیلیمون جذب اموزشگاها و مدارس شدیم.(اکثرمون در رشته غیر از خودمون جذب شدیم از جمله خود من)
ما با گشتن توی روزنامه و سر زدن به مدارس غیر انتفاعی و دولتی ناحیه خودمون بالاخره تونستیم دبیر و اموزگار بشیم.(البته من نمیدونم رشته شما چی بوده)
یادمه توی 60-70 مدرسه من فرم پر کردم.و بالاخره یکی از اونا باهام تماس گرفت
الان بهترین زمانه برای سر زدن به مدارسه.چون تا اواخر شهریور کادر شون رو تکمیل میکنن.. ...میتونی از اموزشگاها هم شروع کنی تا برات بشه سابقه کار مفید.
اگر تلاش کنی حتما پیدا میکنی...حتی میتونی با کارهای ساده تر شروع کنی..مثلا ناظم بشی ...یکی دو سال که جا بیفتی میتونی بری سر کلاس...
یکی از دوستای من یکسال تو یه مدرسه کار کرد بدون یک ریال حقوق(دوره کارآموزی)...از کارهای تیربیتی گرفته تا نظامت و دفترداری و ....
امسال دیگه استخدامش کردن با یه حقوق و مزایای عالی
به نظرم برای سرکار رفتن عجله نکن...بگرد تا بتونی کار مورد علاقه ات رو پیدا کنی...
مریم جان متاسفانه این گزینه واسه من وجود نداره چون تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم که مدارس اون همه دولتی هستند که هر جا مراجعه کردم گفتند باید از طریق استخدامی جذب بشید. یعنی ارزش داره که برم یه شهر بزرگتر زندگی کنیم البته با امکانات کمتر؟
راستی یه پیشنهاد دیگه هم دارم
برای اینکه حوصله ات سر نره مجبور نیستی حتما بری سرکار(اگر همسرت نیاز مالی نداره)
میتونی بری یه ورزشی رو که دوست داری به صورت حرفه ای شروع کنی..هم برای روحیه و جسمت خوبه و هم کلی نشاط میاره....
همسرم نیاز مالی نداره ولی خودم دوست دارم تا اندازه ای استقلال مال داشته باشم و واسه کار هایی که دوست دارم از پول خودم خرج کنم .
موفق باشی
از وقتی که گذاشتید سپاسگذارم
علاقه مندی ها (Bookmarks)