به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 اسفند 93 [ 14:00]
    سطح
    57
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 26
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    4,002

تشکرشده 4,006 در 737 پست

Array

تردید برای انتخاب شغل

سلام دوستان عزیزم

چند وقتی است که بین یه انتخاب گیر کردم .از وقتی بچه بودم هر وقت اسم شغل میومد دبیری تو ذهن من میومد و حتی تو خیالاتم خودمو در حالی میدیدیم که دارم تو کلاس تدریس میکنم . ولی الان نزدیک به 3 سال هست که فارغ التحصیل شدم و نتونستم تو آموزش و پرورش استخدام بشم حتی به صورت نیروی حق التدریس. بیکاری و علافی بدجوری آزارم میده . تا اینکه تو آزمون استخدامی یه اداره دولتی شرکت کردم (بیشتر به خاطر بیکاری و فشار دوستان بود ) . چند روز پیش از طرف اون سازمان تماس گرفتند که مدارکتو واسه مصاحبه بیار . الان نمیدونم چیکار کنم اگر برم مصاحبه دیگه نمیتونم زیرش بزنم چون 10 سال تعهد خدمت میگیرن . الان به نظرتون چیکار کنم .
    لطفا نظرتون رو برام بنویسید و کمک کنید بهترین تصمیم رو بگیرم.

2. کاربر روبرو از پست مفید پاییزان تشکرکرده است .

پاییزان (جمعه 30 تیر 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 07 شهریور 92 [ 22:10]
    سطح
    23
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 32
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    590

تشکرشده 585 در 180 پست

Array

RE: تردید برای انتخاب شغل

خانم پاییزان

الان استخدام تو ادارات دولتی برای هر کسی فراهم نمیشه . در ضمن ساعت کاری این ادارات، مزایا و عدم استرس کاری زیاد از جمله ویژگی های مثبت بیشتر ادارات دولتیه. من فکر می کنم انتخاب مناسبی باشه.

شما 10 سال پشتوانه کاری دارین که این خودش خیلی خوبه. از چیه این موضوع نگران هستید؟

آیا از بقیه شرایط کاریتون دقیق مطلعید؟ ساعت کاری، حقوق و ...؟

4. 7 کاربر از پست مفید mr6262 تشکرکرده اند .

mr6262 (یکشنبه 01 مرداد 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 25 آذر 91 [ 13:39]
    سطح
    18
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    502

تشکرشده 522 در 149 پست

Array

همین که میدونی چی میخوای خیلی جلو هستی. من که هنوز دارم تو زندگی ام فکر میکنم واقعا چی میخوام قدر این آگاهی تو رو به خواستت میدونم.

دلم میخواد بهت بگم فقط برو دنبال خواستت و ناامید نشو اما با قطعیت بهت نمیگم چون خودم هنوز جرأت این کار رو ندارم ... من خودم 4 سال از عمرم رو به خاطر درآمد خوب و بیکار نبودن یک کاری رو انجام دادم که اصلا دوست نداشتم. الان فکر می کنم که لذت از کار هم به اندازه درآمد مهم هست.

خوب سه سال برای استخدام خیلی زوده!! حتی اگر بتونی یک کار خیلی خیلی کوچیک پیدا کنی خوبه. حتی در حد هفته ای دو ساعت کلاس تقویتی مثلا. چون بعد ارتباطات ایجاد میشه و موقعیت های بهتری برات پیش میاد. الان تو از اون شبکه معلمها و مدرسه ها دوری. خودت رو یک جوری باید وارد کنی. شده یک کاری کنی که مربوط به رشتت هم نباشه اما تو اون محیط ها باشی.

دیر تش باد رو دیدی؟

راستی آواتارت خیلی خوبه... هر بار یک کم نگاش میکنم و خودم رو اونجا تصور میکنم.

6. 3 کاربر از پست مفید JJ1234 تشکرکرده اند .

JJ1234 (یکشنبه 01 مرداد 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

سلام پاییزان عزیز

شغل یکی از مواردیه که باید باب علاقه ادم باشه تا هم یتونی وظیفه ات رو خوب انجام بدی و هم بتونی ارامش خاطر داشته باشی...

ضمن اینکه اگر شغل مورد نظرت با انچه که سالها در ذهن شما بوده همخوانی نداشته باشه روی اخلاق شما هم تاثیر منفی میذاره و ممکنه وارد زندگی تون بشه.

در واقع من فکر میکنم ما خانومها چون نان بیار خونه نیستیم میتونیم با خیال راحت شغلی رو انتخاب کنیم که از اون لذت ببریم...

در واقع شما میخوای با انتخاب شغل سرت گرم بشه و روحیه ات بهتر.باید مناسب ترین انتخاب رو داشته باشی...

و نکته دیگه اینکه پاییزان جان...

الان استخدام در اموزش و پرورش حتی همون حق التدریسش خیلی دشواره...و اینکه بشینی به امید اینکه از همون اول در مدارس دولتی استخدام بشی هم ناامید میشی و هم روزهای عمرت هدر میره..

من و دوستام بالافاصله بعد از فارغ التحصیلیمون جذب اموزشگاها و مدارس شدیم.(اکثرمون در رشته غیر از خودمون جذب شدیم از جمله خود من)

ما با گشتن توی روزنامه و سر زدن به مدارس غیر انتفاعی و دولتی ناحیه خودمون بالاخره تونستیم دبیر و اموزگار بشیم.(البته من نمیدونم رشته شما چی بوده)

یادمه توی 60-70 مدرسه من فرم پر کردم.و بالاخره یکی از اونا باهام تماس گرفت

الان بهترین زمانه برای سر زدن به مدارسه.چون تا اواخر شهریور کادر شون رو تکمیل میکنن.. ...میتونی از اموزشگاها هم شروع کنی تا برات بشه سابقه کار مفید.

اگر تلاش کنی حتما پیدا میکنی...حتی میتونی با کارهای ساده تر شروع کنی..مثلا ناظم بشی ...یکی دو سال که جا بیفتی میتونی بری سر کلاس...

یکی از دوستای من یکسال تو یه مدرسه کار کرد بدون یک ریال حقوق(دوره کارآموزی)...از کارهای تیربیتی گرفته تا نظامت و دفترداری و ....

امسال دیگه استخدامش کردن با یه حقوق و مزایای عالی

به نظرم برای سرکار رفتن عجله نکن...بگرد تا بتونی کار مورد علاقه ات رو پیدا کنی...

راستی یه پیشنهاد دیگه هم دارم

برای اینکه حوصله ات سر نره مجبور نیستی حتما بری سرکار(اگر همسرت نیاز مالی نداره)

میتونی بری یه ورزشی رو که دوست داری به صورت حرفه ای شروع کنی..هم برای روحیه و جسمت خوبه و هم کلی نشاط میاره....

موفق باشی

8. 5 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

maryam123 (جمعه 30 تیر 91)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    57
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,002

تشکرشده 4,006 در 737 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط mr6262
    خانم پاییزان

الان استخدام تو ادارات دولتی برای هر کسی فراهم نمیشه . در ضمن ساعت کاری این ادارات، مزایا و عدم استرس کاری زیاد از جمله ویژگی های مثبت بیشتر ادارات دولتیه. من فکر می کنم انتخاب مناسبی باشه.

شما 10 سال پشتوانه کاری دارین که این خودش خیلی خوبه. از چیه این موضوع نگران هستید؟

آیا از بقیه شرایط کاریتون دقیق مطلعید؟ ساعت کاری، حقوق و ...؟
    mr6262 عزیز ممنون از نظرتون.

بله میدونم که موقعیت خوبیه . و همین خوب بودن هست که تردید هام رو بیشتر میکنه . یه طرف یه شغل خوب و طرف دیگه شغلی که خیلی وقته تو خیالاتم باهاش زندگی کردم .

بله شرایط کاری هر دو شغل رو میدونم :

دبیری:
    جنبه های مثبت:علاقه من ، ساعات کاری کمتر ( 4 روز در هفته و ساعات روزانه کمتر و تعطیلی تابستان)
    جنبه های منفی: معلوم نیست کی استخدام بشم . پیشرفت کاری خیلی کم
    کارمند سازمان دولتی:
    جنبه های مثبت: مزایای جانبی ( سفر های تفریحی و زیارتی + بن های خرید کالا و ...)+ برای پیشرفت شغلی جای زیادی داره، نهایتا تا چند ماه آینده سر کار میرم.

منفی: ساعات کاری بیشتر

10. کاربر روبرو از پست مفید پاییزان تشکرکرده است .

پاییزان (جمعه 30 تیر 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 07 شهریور 92 [ 22:10]
    سطح
    23
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 32
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    590

تشکرشده 585 در 180 پست

Array

شما کاملا درست می گید ، ساعت کاری خیلی مهمه. مخصوصا اینکه برای دبیرها خیلی کمتر از اداراته وبه خصوص تابستون ها که .... و اینکه با توجه به اطلاعاتی که من دارم شاید حقوق ماهانه دبیری کمتر باشه ولی اگر بر اساس ساعت کاری حساب کنید، بیشتر هم میشه.

نکته دیگه ای هم که هست اینه که وقتی رئیس جمهور عوض بشن ممکنه ساعت کاری اداره های دولتی برگرده سر روال قبل یعنی بیشتر بشه.

شما فکر می کنید احتمال اینکه به شغل دلخواهتون برسید چقدر هست؟ و آیا تا کی حاضرید صبر کنید؟ من حس می کنم شرایط اداری هم بتونه یه نفر رو راضی کنه، باز هم بستگی به شرایط روحیه خودتون داره

12. 2 کاربر از پست مفید mr6262 تشکرکرده اند .

mr6262 (جمعه 30 تیر 91)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    57
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,002

تشکرشده 4,006 در 737 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط negin iran
    همین که میدونی چی میخوای خیلی جلو هستی. من که هنوز دارم تو زندگی ام فکر میکنم واقعا چی میخوام قدر این آگاهی تو رو به خواستت میدونم.

دلم میخواد بهت بگم فقط برو دنبال خواستت و ناامید نشو اما با قطعیت بهت نمیگم چون خودم هنوز جرأت این کار رو ندارم ... من خودم 4 سال از عمرم رو به خاطر درآمد خوب و بیکار نبودن یک کاری رو انجام دادم که اصلا دوست نداشتم. الان فکر می کنم که لذت از کار هم به اندازه درآمد مهم هست.

خوب سه سال برای استخدام خیلی زوده!! حتی اگر بتونی یک کار خیلی خیلی کوچیک پیدا کنی خوبه. حتی در حد هفته ای دو ساعت کلاس تقویتی مثلا. چون بعد ارتباطات ایجاد میشه و موقعیت های بهتری برات پیش میاد. الان تو از اون شبکه معلمها و مدرسه ها دوری. خودت رو یک جوری باید وارد کنی. شده یک کاری کنی که مربوط به رشتت هم نباشه اما تو اون محیط ها باشی.

دیر تش باد رو دیدی؟
    [i
    راستی آواتارت خیلی خوبه... هر بار یک کم نگاش میکنم و خودم رو اونجا تصور میکنم.

ممنون نگین ایرانی عزیز

لینکتون رو دیدم جالب بود .مرسی
    شما درست میگید سه سال خیلی زوده ولی راستش خیلی خسته شدم . من از بیکاری و بی ثمری متنفرم.

یعنی بازم باید منتظر بمونم؟؟
    [align=center]

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam123
    سلام پاییزان عزیز

شغل یکی از مواردیه که باید باب علاقه ادم باشه تا هم یتونی وظیفه ات رو خوب انجام بدی و هم بتونی ارامش خاطر داشته باشی...

ضمن اینکه اگر شغل مورد نظرت با انچه که سالها در ذهن شما بوده همخوانی نداشته باشه روی اخلاق شما هم تاثیر منفی میذاره و ممکنه وارد زندگی تون بشه.

در واقع من فکر میکنم ما خانومها چون نان بیار خونه نیستیم میتونیم با خیال راحت شغلی رو انتخاب کنیم که از اون لذت ببریم...

در واقع شما میخوای با انتخاب شغل سرت گرم بشه و روحیه ات بهتر.باید مناسب ترین انتخاب رو داشته باشی...

بله عزیزم ولی مشکل اینجاست که واقعا نمیدونم مناسبترین انتخاب چیه. شاید بتونم به شغل کارمندی هم علاقه مند بشم و شاید ...

و نکته دیگه اینکه پاییزان جان...

الان استخدام در اموزش و پرورش حتی همون حق التدریسش خیلی دشواره...و اینکه بشینی به امید اینکه از همون اول در مدارس دولتی استخدام بشی هم ناامید میشی و هم روزهای عمرت هدر میره..

اره خیلی سخت شده ولی از یه طرف هم شنیدم ازمون استخدامیش هست . البته پارسال هم این شایعه بود ولی خبری نشد .

من و دوستام بالافاصله بعد از فارغ التحصیلیمون جذب اموزشگاها و مدارس شدیم.(اکثرمون در رشته غیر از خودمون جذب شدیم از جمله خود من)

ما با گشتن توی روزنامه و سر زدن به مدارس غیر انتفاعی و دولتی ناحیه خودمون بالاخره تونستیم دبیر و اموزگار بشیم.(البته من نمیدونم رشته شما چی بوده)

یادمه توی 60-70 مدرسه من فرم پر کردم.و بالاخره یکی از اونا باهام تماس گرفت

الان بهترین زمانه برای سر زدن به مدارسه.چون تا اواخر شهریور کادر شون رو تکمیل میکنن.. ...میتونی از اموزشگاها هم شروع کنی تا برات بشه سابقه کار مفید.

اگر تلاش کنی حتما پیدا میکنی...حتی میتونی با کارهای ساده تر شروع کنی..مثلا ناظم بشی ...یکی دو سال که جا بیفتی میتونی بری سر کلاس...

یکی از دوستای من یکسال تو یه مدرسه کار کرد بدون یک ریال حقوق(دوره کارآموزی)...از کارهای تیربیتی گرفته تا نظامت و دفترداری و ....

امسال دیگه استخدامش کردن با یه حقوق و مزایای عالی

به نظرم برای سرکار رفتن عجله نکن...بگرد تا بتونی کار مورد علاقه ات رو پیدا کنی...

مریم جان متاسفانه این گزینه واسه من وجود نداره چون تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم که مدارس اون همه دولتی هستند که هر جا مراجعه کردم گفتند باید از طریق استخدامی جذب بشید. یعنی ارزش داره که برم یه شهر بزرگتر زندگی کنیم البته با امکانات کمتر؟

راستی یه پیشنهاد دیگه هم دارم

برای اینکه حوصله ات سر نره مجبور نیستی حتما بری سرکار(اگر همسرت نیاز مالی نداره)

میتونی بری یه ورزشی رو که دوست داری به صورت حرفه ای شروع کنی..هم برای روحیه و جسمت خوبه و هم کلی نشاط میاره....

همسرم نیاز مالی نداره ولی خودم دوست دارم تا اندازه ای استقلال مال داشته باشم و واسه کار هایی که دوست دارم از پول خودم خرج کنم .

موفق باشی

از وقتی که گذاشتید سپاسگذارم

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    57
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,002

تشکرشده 4,006 در 737 پست

Array

سلام بر دوستای عزیزم

فعلا میخوام تصمیم قطعیم رو بذارم واسه قبولی بعد از مصاحبه . چون امروز شنیدم چند ماه بعد از قبولی در مصاحبه تعهد خدمت میگیرن که دیگه بعد از اون نمیشه ادامه نداد. تو این چند ماه هم منتظر آگهی استخدامی آموزش و پرورش میمونم () شانس قبولی من تو مصاحبه با توجه به معدل کارشناسی و دانشگاه محل تحصیلم نسبت به دو رقیب دیگه ام بیشتر هست که البته از بند پ استفاده نمیکنم و ممکن از رقبا استفاده کنند

امروز اصل مدارک رو بردم اون ادره دولتی واسه مطابقت قرار دادن اصل با کپی. و قرار شد ماه بعد واسه مصاحبه تماس بگیرند.

راستی امروز با چند تا از آشنا هامون واسه این موضوع مشورت کردم که گفتند : تو این بیکاری نمیخواد کلاس بذاری.. ولی من که ... ( قبل از شرکت در آزمون هم میگفتند حالا از کجا معلوم تو آزمون قبول شی).
    منم تصمیم گرفتم فقط اینجا مشاوره بگیرم

15. 4 کاربر از پست مفید پاییزان تشکرکرده اند .

پاییزان (یکشنبه 01 مرداد 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 01 تیر 97 [ 15:49]
    سطح
    84
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 233
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    3,189

تشکرشده 3,297 در 818 پست

Array

سلام پائیزان عزیز خواستم بگم من هم می خوام تو طرح قرانی شرکت کنم لطف کن اعلام کن من هم صفحات 34. 35 و 36 رو می خونم.آیه 216 تا 230

17. 3 کاربر از پست مفید رایحه عشق تشکرکرده اند .

رایحه عشق (یکشنبه 01 مرداد 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 بهمن 92 [ 18:58]
    سطح
    43
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 107
    دستاوردها:
    Social1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    3,824

تشکرشده 3,762 در 695 پست

Array

سلام رایحه عزیزم
    این صفحاتی که برداشتی سهم یک نفر دیگه شده ..شما می تونی صفحه 40 ، 41 ، 42 رو بردارید .

19. 2 کاربر از پست مفید چشمک تشکرکرده اند .

چشمک (یکشنبه 01 مرداد 91)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)