سلام
منو تو تابيك قبلي اميدوارم يادتون باشه . البته جون تو اون تابيك راهنمايي ها به اون اندازه نبود كه من بتونم ازش نتيجه درستي بكيرم و از طرفي مشكلم هم هنوز به قوت خودش باقيه مجبور شدم تو تابيك جديد دوباره به مشكلم ببردازم.اميدوارم اينبار مثل تابيك قبليم با كم مهري دوستان رو برو نشم و بتونم از اين همه كلافكي راحت شم
راستي يه كلايه از كارشناسان و مديرا تالار داشتم:
-----اهميت تابيك ها در كرفتن مشاوره فقط در تالار ازدواج يا مشكلات دوست بسر و دختر و .... نبست اين انجمن و تابيك هاي موجود هم مهم است . خواهشا در ايت تابيك ها هم كمي حضور داشته باشيد.بسياري از تعارضات و مشكلات جامعه در اين تابيكه و انجمن هست ._______________
و اما مشكل من: اشاره كوجيكي مي كنم كه وقتتون رو نكيرم.(اكه اطلاعات بيشتر خواستيد تو همين انجمن من به اسم خودم تابيك داشتم )
من شغلم كارشناسي در يك موسسه دولتي است تقريبا تو كارم موفق و مورد قبول هستم.رييسم قبولم داره وحتي مدير كل جايي كه من كار مي كنم طرحهاي بزرك و به من ميسباره
اما همكاري دارم كه به شدت به من حسادت مي كنه و سعي داره هر جور شده رو اعصابم را بره . روشش هم ترور شخصيتي منه ! تا ميتونه بشت سرم بيش همكارام بدكويي مي كنه و جو سعي مي كنه بر عليه من كنه. روش نا جوانمردانه اش اينه كه مسايل كاملا وارونه و دروغ به ديكران در مورد من ميكه ز خوشبختانه رييسم قبولم داره و اون جا تيغش نمبره و كرنه اون جا هم تا تونسته كفته.سعي مي كنه از هر روشي بر عليع من استفاده كنه
من تا اين جا به خاطر ارامش خودم با هاش با بي تفاوتي و مدارا بر خورى كردم و تا لان هم تقريبا هر جي جاه براي من كنده خدا كاري كرده خودش تو جاه اوفتاده ز تقريبا هم الان كم كم ديكران متوجه بد جنسي اين ادم شدن اما نميدونم من جرا ديكه تحمل اين ادمو ندارم و احساس مي كنم در مقابل كاراش كم كم كارم به واكنش احساسي نشون دادن داره ميرسه و فكر مي كنم اونم بدش نياد كه منو تو اين شرايط ببينه!يعني اين همون شرايطي باشه كه ميخواد منم تو بازيش شركت كنم
از طرفي من با از دست خودم كلافه شدم .مدتيه الان و درونم جنك به ا ميشه از طرفي ميكم كلا ميحط كار همينه و ابايدتفاوت باشم از طرفي احساس مي كنم اين روش به تنهايي كار ساز نيست؟؟
اين مساله تو روحيه ام اثر بدي كذاشته و انرزي منو داره ازم مي كيره
لطفا راهنماييم كنيد با اين ادماي حسودتو محل كار جه طور بايد بر خورد[/color][/code]كرد؟؟
اكه اطلاعات بيشتر خواستيد در خدمتم
علاقه مندی ها (Bookmarks)