سلام به همه دوستان عزیزم
راستش من تقریبا تمامی تاپیک ها رو در مورد این مشکل مطالعه کردم ولی خوب فکر میکنم که هر موردی نیاز به بررسی جداگانه داره به همین خاطر هست که مشکل خودم رو هرچند که کمی تکراری به نظر میرسه تکرار میکنم تا از نظر دوستان بهره مند بشم
من به تازگی با آقایی آشنا شدم که علاقه زیادی به ایشون پیدا کردم چون از لحاظ اخلاقی بسیار خوش برخورد و مهربان هستند و به من هم علاقه زیادی نشون میدن در ضمن ایشون از نظر خانوادگی، خانواده بسیار خوبی دارن و از لحاظ تحصیلات هم همینطور(دکترا) و 4 سال هم از من بزرگتر هستند(من 28 سال و ایشون 32 سال) از لحاظ مالی هم موقعیت نسبتا خوبی دارند با اینکه در مجموع احساس خیلی خوبی به ایشون دارم اما به دلیل اینکه ایشون 4 سانت از من کوتاهتر هستند(قد من 165 و قد ایشون 161 هست) خیلی احساس نگرانی و سردر گمی بهم دست میده و ناخودآگاه باعث میشه که در انتخابم تردید کنم البته بدلیل اینکه خودم هم مشغول به کار و تحصیل هستم و در اجتماع با آدمهای مختلفی برخورد میکنم میدونم که دلم نمیخواد هیچکدوم از آدمهای اطرافم رو با ایشون جایگزین کنم فقط دلم میخواست که حداقل با ایشون همقد بودم
با تمام این حرفها من اصلا اعتماد به نفس ندارم که این آقا رو به خانواده یا دوستانم معرفی کنم همیشه فکر میکنم که خیلی حالت نامناسب و بدی داریم وقتی که در کنارهم راه میریم و این اختلاف قد خیلی موضوع غیر معقول و غیر معمولی در جامعه هست
دلم میخواد نظر دوستان رو بدونم
اگر شما به جای من بودید چکار میکردید؟ یعنی گذشت از این همه خوبی به خاطر یه ضعف ظاهری درسته ؟ من چطور میتونم با این احساس بدم کنار بیام؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)