با سلام ، من احساس میکنم یکی از همکارانم پشت سیستمم بوده عنوان کاربری من را در تالار همدردی دیده است و دوست ندارم مسائل زندگی من برای ایشان فاش شود. از مدیر همدردی تقاضا دارم کلیه تاپیکهای من درصورت امکان حذف گردد. باتشکر
تشکرشده 194 در 102 پست
با سلام ، من احساس میکنم یکی از همکارانم پشت سیستمم بوده عنوان کاربری من را در تالار همدردی دیده است و دوست ندارم مسائل زندگی من برای ایشان فاش شود. از مدیر همدردی تقاضا دارم کلیه تاپیکهای من درصورت امکان حذف گردد. باتشکر
تشکرشده 6,121 در 1,114 پست
سانازی این درخواستت که ممکن نیست
ولی می تونی درخواست بدی نام کاربریت رو تغییر بدم
به مدیر همدردی بگو نام کاربریت رو تغییر بدن
نازنین آریایی (یکشنبه 31 اردیبهشت 91)
تشکرشده 194 در 102 پست
چشم ممنونم، من فکر کردم میشه تاپیکهام حذف بشه، دیگه وقتی کسی از همکاران نام کاربریم رو بدونه میتونه سرچ کنه مشکلات من رو پیدا کنه.
بازم ممنون
تشکرشده 6,121 در 1,114 پست
عزیزم خوب وقتی نام کاربریت تغییر می کنه کلا همه تاپیک هات به اون نام جدید می اد
یعنی تاپیک قدیمیت هم با نام ساناز نیست دیگه با نام جدیدت هستش
نازنین آریایی (یکشنبه 31 اردیبهشت 91)
تشکرشده 12,256 در 2,217 پست
سلام،
همانطور که نازنین گرامی گفتند، تاپیک ها طبق قوانینی که در هنگام عضویت به سایت اونها رو پذیرفتید، حذف نمی شوند:
ولی پیشنهاد من به شما:20 - شما مسئول و پاسخگوی درج اطلاعات خصوصی خود در تالار هستید:
با توجه به اینکه ساختار تالارهای گفتگو به صورت عمومی بوده و به صورت تعاملی هست، لذا همه اعضاء در تعامل با پست شما و بر اساس آن اقدام به پاسخگویی می کنند،و همه افراد حتی آشنایان شما ممكن است این مطالب را مشاهده كنند، همچنین گاهی موضوع مطرح شده از طرف شما منجر به ایجاد پستهای زیادی می شود، لذا مدیران تالار به لحاظ احترام به همه اعضاء نمی توانند، به صورت یکجانبه اقدام به حذف پست یا موضوع شما کنند، چرا که ممکن است کل موضوع یا پستهای دیگر ناقص گردند. لذا قبل از اینکه پستی ارسال کنید، مطمئن شوید که به هیچ وجه از ارسال آن پیشیمان نخواهید شد. چون به درخواست شما پست یا موضوعی پاك نخواهد شد.
اولاً در صورت امکان history و یا آرشیو internet browser رو پاک کنید تا چیزی از همدردی در مرورگر نماند.
و بعد از طریق لینک ارتباط با ما از مدیر همدردی بخواهید که نام کاربری شما رو به یک نام جدید تغییر دهد.
و دیگر از محل کار وارد سایت همدردی نشوید تا چنین مشکلاتی پیش نیاید.
موفق باشید.
hamed65 (یکشنبه 31 اردیبهشت 91)
تشکرشده 500 در 163 پست
دوست عزیز
شما که از سیستمی استفاده میکنید عمومی هست یا ازکافینت استفاده میکنید.
وقتی کارتون با سیستم تموم میشه قبل از خارج شدن.{خروج} را بزنید اسم کاربیت پاک میشه واگر مجددا بخوای وارد بشی باید نام کاربری وپسورد را وارد کنی.
اینجوری کسی هم نمیتونه از نام کاربریت سوء استفاده کنه.
کبوتر (دوشنبه 01 خرداد 91)
تشکرشده 37,309 در 7,141 پست
با سلام
لینک ذیل را تقدیم می کنم به شما و دهها مراجع که روزانه با بی توجهی اشان ، ما و خودشان را دچار مشکل می کنند.
همیشه اینطور نیست که اشتباهات دچار ویرایش یا حذف باشند.
باید یاد بگیریم که تاوان دهیم.
تاوان اشتباهات با خود اشتباهات تناسب ندارند.
یک لحظه چرت زدن و خوابیدن چقدر تاوان دارد، اگر راننده یک اتوبوس لبه پرتگاه باشید، جان 40 مسافر تاوان چند دقیقه چرت هست.
در زندگی کلامهایی که به زبان می آوریم. نگاههایی که می کنیم، حرکاتی که انجام می دهیم، کتابهایی را که مطالعه می کنید و واکنش هایی که نشان می دهیم هر کدام اثری بر زندگی ما و دیگران می گذارد که ممکن است به نظر ما تناسبی بین رفتار ما و اثرات این رفتار نباشد. اما انتخاب ماست و باید تحملش کنیم.
تمرین کنید از همین بستر همدردی که مجازی هست ، شروع کنیم با پذیرش اثر رفتارهایمان و تاوان اعمالمان
ابن هم لینکی که به همه شما عزیزان هدیه می کنم.
http://www.hamdardi.net/thread-22223-lastpost.html
مدیرهمدردی (سه شنبه 02 خرداد 91), زن ایرانی (شنبه 29 اردیبهشت 97)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)