به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 دی 91 [ 01:34]
    سطح
    29
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,706

تشکرشده 1,723 در 325 پست

Array

باغبان تویی!! بذر محبت یا...؟

نزدیکای غروب خورشید پشت میزم نشسته ام و ذهنم مثل چهار راه های مرکز شهر یه ترافیک شلوغ رو تجربه میکنه، چراغ سبزه ولی مسیر بسته است. بوق بوق بوق.
    - دانوب اون مقاله رو باید جمع و جورش کنیا!!

- امتحان دو هفته دیگه رو بگو!!!

- وای ناهار امروز چقدر چسبید.... چه خوابی کردم ظهر

- ااا خنگه میگم به فکر امتحان باش داری با ناهار امروز حال میکنی!!!!! واقعا که اه اه اه

- آخ چی میشه اگه یه روز بیام خونه و رو پل ماشین پارک نباشه و با خیال راهت بیام تو پارکینگ ای خدا

- عجب نادونی بودیا!!! آخه اون پسره اصلا ارزش فکر کردنو داشت؟ خدا بهت رحم کرد دانوب! اگه یه وقت یه گاف میدادی..... خدایا شکرت که همیشه حواست بهم هست.

- بابا به چه زبونی بگم خانوم! امتحان اوناش جلوته... جزوه رو میگم... به بز گفته بودم حد اقل یه ورقشو خورده بود اینقدر ضایع نمیشدم!!! خدا شانس بده تو ذهن کی اومدیم ماشین سواری... چهاراشو ببین آخه این چه چراغ قرمزیه؟ هر چهار طرف سبزه. ملت همه ریختن وسط چهاراه.... اون بچه کیه؟ آها مال تاپیک زنگ نقاشی همدردیه این چیه عمو جون؟ داری واسه موضوع جدید نقاشی میکشی؟ بابا این دانوب خانوم ما که خدای دسته گله... آها موندی کدومو بکشی؟ برو عمو جون اینجا خطر ناکه برو دخترم برو قربونت برم....

-ااا اون کیه با ماشین پلیس اومده؟ خانوما آقایون آروم باشین.... باشه چشم به مامان میگم فردام میرزا قاسمی درست کنه... میری اون ور یا نه؟... بذار ببینم پلیس چی میگه...

- یادته اون روز ... (اسم دوست سابقمه نمیتونم اینجا بگم) چی گفت؟ چقدر دشمنی لازمه تا یه نفر اینجوری دوستشو خورد کنه... اصلا چه لزومی داشت؟ مطمئنم یادشم نیست...

دیگه تو چهاراه ماشینی نیست، صدای بوق نمیاد، اثری از همهمه افکار سرگردونم نیست فقط اون خاطره دردآور... قلب شکسته...

- گفتی قلب؟ از قلب اومدن میگن موضوع رو عوض کنین قلب داره تیر میکشه (اغراق نمیکنم با یادآوری این نارفیقی هنوز هم قلبم تیر میکشه)

-میرزا قاسمی... چرت ظهر... دیدی دکتر امروز چطوری جلو همه تحسینت کرد ... دست مریزاد... نه خیر مثل اینکه گوشش بدهکار نیست... بابا ول کن این قلب شکسته رو دیگه دانوب!....

مامانم اومد در حالی که بلوزی که چند سال پیش از یک عزیز هدیه گرفته بودم دستش بود. "چقدر این انسان با محبته" جمله مامانم بود. راس میگه. وقتی که مامان رفت به عکس روی میزم نگاه کردم. همون روزی بود که منو برده بود پارک... درست چند روز مونده به کنکورش، اونم آدمی به درس خوانی اون... چه لبخند بزرگی رو لباشه...

- واقعا شادی یک دختر بچه اینقدر براش با ارزش بود؟... دانوب یادته اون روز مریض بودی دکتر بهت آمپول داده بود گریه میکردی از ترس، برات آدامس بادکنکی یا شایدم خرسی خریده بود... اینجا اونجا همه جا رد پای محبتش رو میبینی؟... با اینکه دوره ولی چقدر عزیزه...وای نه گریه نکن دیگه... امتحان!!!

خوب بذار ببینم کجا بودیم؟ باشه این مبحثو تا قبل از اذان تموم میکنم. (بالاخره بزه جزوه رو خورد!!)

ولی قبل از شروع درس: تو تنها خاطره ای، میتونی قلب آدم ها رو به درد بیاری یا اشک محبت و تشکر و شادی به چشماشون بیاری.

انتخاب با توست

و من خاضعانه به سعادت پسر جوان خندون عکس روی میزم که حالا یه مرد جوون شایسته است غبطه میخورم...
    واقعا سعادته.

راستی ناهار امروز واقعا دلچسب بود، جاتون خالی

2. 3 کاربر از پست مفید دانوب تشکرکرده اند .

دانوب (چهارشنبه 27 اردیبهشت 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 تیر 95 [ 16:53]
    سطح
    62
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,594

تشکرشده 1,946 در 612 پست

Array

RE: باغبان تویی!! بذر محبت یا...؟

واااااااااای دانوب فکر میکردم فقط خودم انقدر گفت و گوی ذهنی دارم!!!

البته خوبه پلیش داری

4. کاربر روبرو از پست مفید جوانه؟؟؟ تشکرکرده است .

جوانه؟؟؟ (چهارشنبه 27 اردیبهشت 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 اسفند 93 [ 14:00]
    سطح
    57
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 26
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    4,002

تشکرشده 4,006 در 737 پست

Array

RE: باغبان تویی!! بذر محبت یا...؟

سلام دانوب جان

نقل قولی از جنابsci میذارم. خودم در حال اجرای این تمرینم .امیدوارم واسه شما هم مفید باشه.

-- ذهن سطحي شما به دلائلي كه گفتم بسيار پر كاره... اما ذهن سطحي چيه؟! كجاست!؟ ببينيد همه ما در مغزمون يك تلويزيون بزرگ داريم كه دنيا رو اونطور كه دوست داره به ما نشون مي ده! اين همون ذهن سطحيه... اون به شدت حرف مي زنه و هرگز خاموش نمي شه (مگر اينكه خاموشش كنيم) ، در واكنش به اضطراب و استرس هم كم نمي آره و اونها رو بزرگ مي كنه... همواره با شما در حال گفتگوست! مثلا مي گه:‌ديدي مي خواد چك كنه تو رو! مي خواد ببينه كجايي! ببين باز شروع شد!! داره خصيص بازي در مي آره! اوه اوه بازم خواهرش اينا!!!‌حقوقت رو مي خوره يه آبم روشششش! ديدي چقدر اشتباه كردي؟؟؟ يكي ديگه شوهرت بود الان خوشبخت بودي!!!
    عملا ذهن سطحي كه بهش ذهن ورراج يا ذهن ميمون هم مي گن مدعي هست كه از همه چيز خبر داره! همين الان هم كه دارم دستش رو پيشت رو مي كنم... فوري قاطي مي كنه و نمي ذاره تو تمركز كني!!!
    ما اين ذهن رو خاموش مي كنيم ! چطوري فعلا در فاز اول با تنفس! اما نه اين نفسي كه مي كشيد تا زنده بمونيد!
    برای این تمرین در اتاقی ساده و تمیز موسیقی بدون هدفون در حدی که خودت بشنوی پخش کن. بدون کلام... بدون خاطره. من Odyssey of Love رو بهت پيشنهاد مي كنم. دانلودش كن!
    بخواب... آرام و کاملا آزاد... با لباسی کاملا راحت.. مثل نوازدی که روی تخت خوابیده...
    سعی کن تمام عضلاتت شل باشن و هیچ کدوم تنش نداشته باشند... از سر شروع کن و بعد گردن، بعد دستها، و بعد پاها.. همه رو گام به گام منقبض و رها کن... خیلی آرام! هیچ عجله ای نداریم
    چشمانت رو ببند و با 2 شماره هوا را از طریق بینی به داخل ریه ها جاری کن.... تصور کن نوری رنگی به رنگی که دوست داری و مقدس می دانی وارد ریه ها می کنی... هوا را تا چهار شماره نگاه دار... بگذار نوری که وارد بدن تو شده تمام بدنت را فرا بگیرد و به سر تو راه یابد... هم بدنت را رنگین و نورانی تصور کن... با یک شماره هوا را از طریق دهان به خارج بران! مثل حالت سوت... به تنفس فکر کن و نگذار افکار ذهن سطحی تو را درگیر کنند.. این تنفس را تا 10 بار انجام بده! یک بار در روز...به مدت يك هفته! يعني عملا تا روز چهارشنبه هفته آينده!
    اگر در طول روز دوباره افکار به تو هجوم آوردند، تمرین تنفس به شیوه بالا را در هر حالتی که هستی انجام بده...
    طی این تمرین ذهن سطحی تو خاموش خواهد شد...

6. 5 کاربر از پست مفید پاییزان تشکرکرده اند .

پاییزان (یکشنبه 07 خرداد 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)