خواهش میکنم فردی که فکر میکنه میتونه کمکم کنه ایمیلشو بهم بده خیلی به کمکش نیاز دارم و خواهش میکنم همین الان.با نامزدم به مشکل برخوردیمو الان دعوا داریم میکنی.خواهش میکنم.انجا نمیتونم مشکلمو بگم.
تشکرشده 19 در 6 پست
خواهش میکنم فردی که فکر میکنه میتونه کمکم کنه ایمیلشو بهم بده خیلی به کمکش نیاز دارم و خواهش میکنم همین الان.با نامزدم به مشکل برخوردیمو الان دعوا داریم میکنی.خواهش میکنم.انجا نمیتونم مشکلمو بگم.
تشکرشده 7,657 در 1,487 پست
سلام صنم عزیز، این کار بر خلاف قوانین اینجاست.
ناراحت شدم که در وضعیت بدی قرار داری.
الان در حین دعوا که نمیشه کاری کرد فکر کنم.
اوضاع که آروم تر شد، تاپیک جدیدی بزن با عنوانی مناسب تا دوستان کمک و راهنمایی کنن.
دختر مهربون (دوشنبه 18 اردیبهشت 91)
تشکرشده 19 در 6 پست
نه دیگه تموم شد.خواهش میکنم ایمیلتونو بدین
تشکرشده 10,025 در 2,339 پست
سلام
صنم جان همونطور که دوستان گفتن این خلافه قوانینه
شما هم مثل بقیه یه تاپیک بار کنید و مشکلتونو بگید تا راهنماییتون کنن
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
تشکرشده 19 در 6 پست
داریم جدا میشیم.بینهایت ممنونم.دیگه ایمیل نمیخوام
خیلی عذر میخوام خلاف قانون عمل کردم.ولی نیاز داشتم به کمکتون به عنوان یه خواهر یه برادر
تشکرشده 10,163 در 2,191 پست
sanam2000 گرامی، جدا" تعجب کردم !مگر میشود در عرض چند دقیقه بعد از دعوا، به این راحتی حرف از جدائی را به میان آورد؟ یعنی شما در هنگام انتخاب نیز، این چنین شتاب زده و عجولانه تصمیم گرفتید؟ یعنی یک زندگی تا این حد ارزش دارد؟
بگذریم
همانطور که اعضاء همدردی اشاره کرده اند، تالار همدردی یک فضای عمومی مشاوره است، و هر مراجع کننده ای میتواند از این فضا استفاده کند، اما فقط عمومی، یعنی هیچ کاربری حق ندارد، از طریق ایمیل و یا وسایل ارتباطی دیگر کاربران را به سمت خود با هر هدفی خواه چه درست و چه غلط سوق دهد.
چنانچه در این محیط شما میتوانید مشکلتان را بیان کنید، اعضاء در حد توان به شما کمک خواهند کرد ، در غیر اینصورت مشاوره حضوری بهترین گزینه برای شما خواهد بود
قبل از بیان مشکلتان نیز این قانون را متذکر میشوم:
شما مسئول و پاسخگوی درج اطلاعات خصوصی خود در تالار هستید:
با توجه به اینکه ساختار تالارهای گفتگو به صورت عمومی بوده و به صورت تعاملی هست، لذا همه اعضاء در تعامل با پست شما و بر اساس آن اقدام به پاسخگویی می کنند،و همه افراد حتی آشنایان شما ممكن است این مطالب را مشاهده كنند، همچنین گاهی موضوع مطرح شده از طرف شما منجر به ایجاد پستهای زیادی می شود، لذا مدیران تالار به لحاظ احترام به همه اعضاء نمی توانند، به صورت یکجانبه اقدام به حذف پست یا موضوع شما کنند، چرا که ممکن است کل موضوع یا پستهای دیگر ناقص گردند. لذا قبل از اینکه پستی ارسال کنید، مطمئن شوید که به هیچ وجه از ارسال آن پیشیمان نخواهید شد. چون به درخواست شما پست یا موضوعی پاك نخواهد شد.
keyvan (سه شنبه 19 اردیبهشت 91)
تشکرشده 16 در 9 پست
اینجا که کسی کسی رو نمیشناسه
چرا نمیتونی بگی؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)