امیدوارم این بمونه تا مدیر بخونه اما مطمئن نیستم
کاری که من میکنم اینه که کپی میکنم همه ارسالهامو و از قسمت ارتباط با ما یا ایمیل مدیر براش میفرستم
تو هم این کارو کن
هر چند فقط فریاد زدنه و جواب نگرفتن
میدونی مثل کوه پژواک داره در مقابل سوالو انتقاد ....
همدردی فلان همدردی بهمان
همدردی آرزوی موفقیتم داره آخرش و همدردی شما رو دوست خودش میدونه
تازه یکبار به من مشاوره شخصی داد.... و نقطه نظر مدیریتیشو نگفت ...گفت:فکر میکنی تالار برات آسیب زاست!!! نیا!!!
اما بهار جان با همه این حرفها 
خودت قوی باش
یکی خوب حرفی به من زد
گفت از این محیط استفاده کن برای پیشرفت گفت اینجا تمرین کن که تو محیط واقعی درست رفتار کنی
برای اینکه یاد بگیری هیشه و همه جا عدالت نیست برا اینکه یاد بگیری تو هر موقعیتی آرامشتو حذف کنی
تو زندگی واقعیم خیلی جاها همنه که هست میخواید بخویاد نمیخواید نخواید ...
گاهی مجبوریم یخوایم و برای به دست آوردن چیزهایی خیلی چیزها رو از دست بدیم و آدمهایی رو کنارمون تحمل کنیم و گاهیم میتونیم اعطایش رو به لقیاش ببخشم
من الان یاد گرفتم که در مقابل بعضی حرفها سکوت کنم
لبخند بزنم
و خیلی حرص خوردم پاشم برم
همین!!! گاهی فقط همین از دست ما برمیاد!!!
اما خودمو ناراحت نکنم به خودم مسلط باشم ( این برای من درس بزرگی بود که تاوان سنگینیم همدردی ازم گرفت)
من تونستم به تالار برگردم اما باورت نمیشه اخطارهایی که گرفتم چقدر نا مربوط بود و هیچیم نتونستم بگم با اینکه ...
البته همه اعضا بجز چند نفر که برام ایمیل زدن و اونم مخفی طرفداری کردن بقیه همدردیو محق میدونستن
الانم راجع به تو همینه مگر اینکه باز هم تبعیض باشه
من حتی انقدر اذیت شدم که میخواستم قانونی (جرائم اینترنتی ) برخورد کنم .کلیم دلیل پیدا کردم و آشنا هم زیاد داشتم که بتونم این کارو کنم اما گفتم ادمهای زیادی به هزار دلیل میان اینجا و اینجا تنها پناهشونه .....
رفتارت جراتمندانه بود
امیدوارم برخورد با تو بهتر باشه
و حرفهات تاثیر بزاره و روند تالار تغییر کنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)