به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 مرداد 91 [ 22:29]
    سطح
    23
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

Cool چرا با شنیدن پاسخ منفی احساس می کنم ضایع شدم ؟

سلام
    حالم یه کم که نه خیلی گرفته شده .
    اون خانواده ای که گفته بودم مامانم رفته بود خواستگاری زنگ زدند خونمون و به مادرم گفتند که
    اگه بچتون الان یه کاری داشت و می خواست باش ارشد یا سربازیشم بخونه
    ما مشکلی نداشتیم اما این طوری درست نیست. گفتند بچمون هم یک سالی از درسش مونده .

آخه اگه بابای دختره پول دار یا تحصیل کرده بود . اگه دختره خوش تیپ بود . اگه خونشون جای درست حسابی بود . اگه رشته ی دختره خوب بود حرفی نداشتم که این طوری جوابم رو بدند اما اینکه همچین آدمایی این حرف رو بم زدند خیلی برام سخته
    اصلا می گذاشتند یک جلسه من هم برم خواستگاری تاحرفام رو می زدم بعدش جواب می دادند

بد جورد ضایع شدم .... !
    اعتماد به نفسم رو هم تا حدی از دست دادم ...

تصمیم گرفتم یک سالی رو بی خیاله زن گرفتن بشم .
    اول تابستون امسال تا ۹ ماه بعدش برای ارشد بخونم و بعدش هم وقتی ۴ یا۵ ماه برم سر کار که می شه تابستون سال بعد زن بگیرم

ضمنا حامد خان امیدوارم که در تایپیک قبلیم ابتدا ارسالم رو خونده باشید و سپس سانسورش کرده باشین . من فکر نکنم که توی اون ارسال به
    عقیده ای توهین کرده بودم که بیشترش رو حذف کردید . ازتون هم می خوام که کلا اون ارسال رو حذف کنید . چون انقدر سانسورش کردید که
    نای خودش رو از دست داده .هر کی بخونه می گه کی بوده این حرفای بی سر وته رو زده .

در مورد بحث اعتقادی گفتم که من بی دین نیستم . یعنی اگه قبلا بودم الان نیستم . من خودم رو یک مسلمون می دونم . عدالت امام علی و شجاعت امام حسین راتحسین می کنم و انتظار برای تحقق آینده ای رو شن که با ظهور امام مهدی محقق می شه رو زیبا می دونم .
    از فلسفه و سیاست هم متنفرم اما این ها دلیل بر بی بند و باری و بی دینی کسی نمی شه .من از دروغ متنفرم و قصد دروغ گفتن هم به کسی ندارم . در مورد روابط پیش از ادواجم هم نمی خوام دروغ بگم . می گم من تا الان بادختری رابطه نداشتم و دروغ هم که نگفتم چون من تا الان با هیچ دختر رابطه جنسی نداشتم . پس نتیجه می گیریم که من هیچ دروغی نمی خوام بگم .

از کسانی هم که قصد حال گیری بنده رو دارند تقاضا می کنم که بی خیال بشوند چون همین طوری خدا رو شکر حالم گرفته هست . الان به انرژی مثبت نیاز دارم .

2. 4 کاربر از پست مفید Abc_12 تشکرکرده اند .

Abc_12 (شنبه 26 فروردین 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 آذر 91 [ 02:06]
    سطح
    43
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,800

تشکرشده 4,874 در 1,141 پست

Array

RE: ضایع شدم

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadi 00

آخه اگه بابای دختره پول دار یا تحصیل کرده بود . اگه دختره خوش تیپ بود . اگه خونشون جای درست حسابی بود . اگه رشته ی دختره خوب بود حرفی نداشتم که این طوری جوابم رو بدند اما اینکه همچین آدمایی این حرف رو بم زدند خیلی برام سخته

پس آقای احمدی بی خیال ، اصلا بهتر که نشد اونم دختری با این خصوصیات

اصلا چرا میخواستی با همچین خانواده ای وصلت کنی

4. 3 کاربر از پست مفید گلنوش67 تشکرکرده اند .

گلنوش67 (شنبه 26 فروردین 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    سطح
    66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array

ضايع شدن نداره! نخواستن ديگه! يه همين سادگي... عوضش شما يك تجربه خوب بدست آوردي و اين مسأله انگيزه ميشه برات كه بري و به مدارج بالاتر برسي. هم فوق هم كار و درآمد و ...! اونوقت بيا ببينم كي جرأت داره به ahmadi00 همدردي دختر نده!!

6. 7 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

سرافراز (شنبه 26 فروردین 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,256 در 2,217 پست

Array

سلام،

طبق خواسته ات اون پست رو حذف کردم.
    دلیل ویرایشش مشخص بود و از قبل برایت توضیح داده بودم. با قوانین سایت هم که آشنا هستی.

عنوان تاپیکت نا مشخص هست. لطفاً در ارسال بعدی یک عنوان مشخص بگو.
    و البته طرح مشکلت هم مشخص نیست و معلوم نیست سوالت در چه رابطه است؟
    آیا می خواهی راجع به اینکه چرا جواب نه گفتند صحبت کنیم؟ یا سوال خاصی داری؟

با تشکر.

8. 4 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

hamed65 (شنبه 26 فروردین 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    23
    دستاوردها:
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

پس آقای احمدی بی خیال ، اصلا بهتر که نشد اونم دختری با این خصوصیات

اصلا چرا میخواستی با همچین خانواده ای وصلت کنی
    گلنوش67 دلیل اینکه خواستم با همچین خانواده ای وصلت کنم این بود که نه کار دارم نه کارشناسی ارشد رفتم نه سربازی رفتم نه سرمایه ای دارم . یک خانواده ای مثله خانواده ی خودم دخنرشون رو به کسی میدن که کارشناسی ارشدش رو گرفته باشه . سربازی اش رو رفته باشه . چند سالی سر یک کاری رفته باشه و کارش تثبیت شده باشه و حتما یه ماشینی داشته باشه و یه خونه و سرپناهی هم تهیه کرده باشه .

توی خانواده و اقوام من سن ازدواج حدود ۳۰ سال هست . و خیلی مواقع هم بیشتر از این مقدار ..
    آخه من می گم اگه آدم می خواد تا ۳۰ سالگی ازدواج نکنه خوب همون بهتر که تا آخر عمرش عذب بمونه .

پدرم که نظر شخصی اش این هست که حداقل ۳۵ سالگی ازدواج کنم . می گه قبل از اون سن درسم رو تا دکترا بخونم و بعدشم برم سراغ پول دراوردن و حدود ۳۵ سالگی وقته ازدواجه .
    بش می گم می خوای بابا کلا ازدواج نکنم . بم می گه اگه بخوای کلا ازدواج نکنی که خیلی خوبه !

ضايع شدن نداره! نخواستن ديگه! يه همين سادگي... عوضش شما يك تجربه خوب بدست آوردي و اين مسأله انگيزه ميشه برات كه بري و به مدارج بالاتر برسي. هم فوق هم كار و درآمد و ...! اونوقت بيا ببينم كي جرأت داره به ahmadi00 همدردي دختر نده!!
    درسته . تا سال بعد هم اگه خدا بخواد کارشناسی ارشد یک جای درست حسابی قبول می شم و هم یک کار خوب پیدا می کنم . اون موقع شرایطم برای ازدواج خیلی بهتر از الانه . حداقل اون موقع اجازه می دهند برم خواستگاری و بعدش جواب رد می دهند .

سلام،

طبق خواسته ات اون پست رو حذف کردم.
    دلیل ویرایشش مشخص بود و از قبل برایت توضیح داده بودم. با قوانین سایت هم که آشنا هستی.

عنوان تاپیکت نا مشخص هست. لطفاً در ارسال بعدی یک عنوان مشخص بگو.
    و البته طرح مشکلت هم مشخص نیست و معلوم نیست سوالت در چه رابطه است؟
    آیا می خواهی راجع به اینکه چرا جواب نه گفتند صحبت کنیم؟ یا سوال خاصی داری؟

با تشکر.

بله با قوانین آشنا هستم . اصلا دستتون در نکنه که حذفش کردید .
    حامد عنوانش رو هر چی دوست داری بذار .
    راستش دلیل خاصی برای این تایپیک نداشتم . تنها دلیلش این بود که بد جوری ضایع شدم .
    می خوای عنوان تایپیک رو عوض کن بنویس بد جوری ضایع شدم

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 تیر 91 [ 17:34]
    سطح
    20
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 33
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    151

تشکرشده 151 در 59 پست

Array

سلام دوست عزیز
    شما می گین رفتین خواستگاریه دختری که هم سطح شما هستند و جواب رد دادن در صورتی که دختره نه تیپ داره نه رشته مناسب و نه ثروت زیاد.
    از نظر بنده اون دختر حق داره جواب رد بده.
    چون نان اور خانه شمایید و یه دختر وقتی ازدواج می کنه باید به یه مرد تکیه کنه اون نمی خواد که خرج شمارو بده.
    حالا شما تحصیلکرده هستین ولی سربازی که نرفتین بالاخره الان واسه استخدام و هر چیزی کارت پایان خدمت لازمه.
    شما هم به اون خانواده حق بدین و بهتره بعد از اینکه موقعیتتون جور شد ازدواج کنید
    از حرف منم ناراحت نشین چون این وسط خانواده دختر اصلا نیتشون ضایع کردن شما نبوده
    امیدوارم موفق باشین.

11. 2 کاربر از پست مفید گل یاس تشکرکرده اند .

گل یاس (شنبه 26 فروردین 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    23
    دستاوردها:
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

شما می گین رفتین خواستگاریه دختری که هم سطح شما هستند و جواب رد دادن در صورتی که دختره نه تیپ داره نه رشته مناسب و نه ثروت زیاد.
    گل یاس یادم نمی یاد گفته باشم که دختره هم سطح من باشه !

از نظر بنده اون دختر حق داره جواب رد بده.
    چون نان اور خانه شمایید و یه دختر وقتی ازدواج می کنه باید به یه مرد تکیه کنه اون نمی خواد که خرج شمارو بده.
    حالا شما تحصیلکرده هستین ولی سربازی که نرفتین بالاخره الان واسه استخدام و هر چیزی کارت پایان خدمت لازمه.
    شما هم به اون خانواده حق بدین و بهتره بعد از اینکه موقعیتتون جور شد ازدواج کنید
    از حرف منم ناراحت نشین چون این وسط خانواده دختر اصلا نیتشون ضایع کردن شما نبوده
    امیدوارم موفق باشین.
    معلومه که حق داره جواب رد بده . اصلا مگه می شه به کسی به زور گفت که با چه کسی باشه یا نباشه .
    از این ناراحتم که حتی انقدر برام ارزش قایل نشدند که برم خواستگاری .

البته الانم از دست اون ها ناراحت نیستم . اون ها حقشونه که اصلا بگویند که من خواستگاری دخترشون هم نرم . به فکر اینم که کسی انقدر برام ارزش قایل نمی شه که برم خواستگاری دخترش چه برسه که بخوام ازدواج کنم .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 دی 92 [ 01:58]
    سطح
    30
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    1,315

تشکرشده 1,426 در 250 پست

Array

سلام .
    از لحن کلامتون مشخصه که حال و روز خوبی ندارید.اما چرا و چرا ...؟!!!
    از کلمه خواستگاری این بر میاد که درخواست از طرف شما انجام میشه و سمت مقابل حق انتخاب داره.و مسلما این انتخاب با یک سری معیار ها صورت میگیره که واسه هر کسی خاص و محترمه.
    اینکه بعد از شنیدن نه از کلام ایشون همه ی اساس زندگیشونو زیر سوال بردید اصلا درست نیست اگر واقعا آنچه دارند و ندارن مناسب نیست پس چرا درخواست دادید؟

و اینکه با یک نه شنیدن تصمیم قاطع دیگری گرفتید هم یک اشتباه دیگه.
    معیار های شما چه چیزهاییه؟شما چه انتظاری از طرف مقابل دارید؟چه آمادگی هایی برای زندگی مشترک دارید و هزار سوال دیگه که فکر نمیکنم تا به حال به اون فکر هم کرده باشید!!!!!!!

من خونواده بسیار مرفهی دارم لیسانسم کارمندم و....همسرم هنوز دانشجو هستن فعلا مشغول به کار نیست سربازی نرفته و از نظر اقتصادی هم....اما با همه اینها ما همدیگرو انتخاب کردیم چون خواسته هامون به هم نزدیک بود .
    شما از زندگی چی میخواهید در برابر چیزهایی که داری نه چیزی که قصد داری یکروزی به دست بیاری.

14. 5 کاربر از پست مفید فائزه_م تشکرکرده اند .

فائزه_م (شنبه 26 فروردین 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 19 بهمن 91 [ 01:56]
    سطح
    18
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    تشکرها
    142

تشکرشده 145 در 53 پست

Array

برادرعزیزتوی این دنیاتوکشورمون شهرمون کوچه مون حتی خانواده مون همه نوع انسانی باعلایق خواسته ها وآرزوهاومعیارهاونگرش های متفاوت وجوددارن هرفردبراخودش دنیای کاملامتفاوت داره پس تصمیم گیری هرکس برطبق توقعات و آینده ایه که توذهنش ساخته ومیخواده.غصه نخوراگراون فردبرات ارزش قایل نمی شه که بری خواستگاری دخترش بخاطرهمون تفاوته ومطمعن باش همه مثل ایشون نیستن امیدوارم شریک واقعی زندگیتوهرچه زودترپیداکنی

16. کاربر روبرو از پست مفید pink butterfly تشکرکرده است .

pink butterfly (شنبه 26 فروردین 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    سطح
    28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

تشکرشده 8,600 در 1,498 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadi 00

به فکر اینم که کسی انقدر برام ارزش قایل نمی شه که برم خواستگاری دخترش چه برسه که بخوام ازدواج کنم .
    کسی شما رو ضایع نکرده. اما شما خودتون رو ضایع شده می بینید اونهم با یک پیشنهاد ازدواج! و فکر میکنید بهتون توهین شده در حالیکه اون خونواده چون میدونن دنبال چی هستند (درست یا غلط برای خودشان معیارهای مشخصی دارند) و شرایط شما را مطابق معیارهایشان ندیده اند، نخواسته اند شما را هی ببرند و بیاورند بعد بگویند نه!

من خانواده های زیادی را میشناسم که از همون اول داماد را نمیپسندند اما برای بازار گرمی برای دخترشان و اینکه به گوش خواستگارهای بالقوه برسانند که بله خواستگارهای دخترمان پاشنه در را از جا کنده اند، هر خواستگاری را به منزل راه میدهند و اون بنده خدا بعد از چند بار گل و شیرینی آوردن و بردن تازه باید جوابی که از اول بطور مسلم نه بوده را بشنود.

شما درسته که وضعیت تثبیت شده ای برای ازدواج ندارید اما قرار هم نیست که تا ابد وضعیتتون اینطوری بمونه. قراره؟ اگر برنامه مشخصی برای خودتون داشته باشید، و بدونید که چیکار میخواهید بکنید و به توانمندیهای خودتون واقف باشید، مطمئن باشید هستند دختر خانمها و خانواده هایی که حاضر باشند از نیمه راه به شما بپیوندند و مابقی تلاشهاتون رو برای ساختن زندگی در کنارتون باشند. البته لازمه اینکار همونطوری که عرض کردم این است که شما بدونید از زندگی و همسر آینده چی میخواید. بدونید برای همسر و زندگی آینده میخواهید چه کار کنید. معیارهاتون هم مشخص باشه و برای ازدواجتون از قبل برنامه ریزی بکنید. در مورد کارتون، تحصیلتون، سربازیتون، و خانواده دختر را به این باور برسونید که قرار نیست با یک آدم بی مسئولیت و بی برنامه ازدواج کنه. باید باور کنند جدیت و جسارت شما رو و توان شما رو برای تشکیل و اداره زندگی.

ایرادی بنده وارد میدانم به نوع نگاه شما. شما معتقدید که دختر خانم انتخابی شما باید از خانواده شما سطحش پایین تر باشد!
    فکر نمیکنید این از کمی اعتماد بنفس شما ناشی میشه؟ میخواهید با این ضعف او بر او حاکم شوید؟ این حس ضایع شدن هم از همین عدم اعتماد بنفس نیست؟ حالا مو بلوند و قد بلند و اینها بماند. اما واقعا بنشینید با خودتون فکر کنید ببینید دیدگاهتون به ازدواج چیه؟ اولویت بندیتون در معیارها و اهداف بر اساس یک دید واقع بینانه به زندگی به چه صورت است. چه معیارهایی را تحت هیچ شرایطی نمیتوانید صرفنظر کنید و کدامها قابل چشم پوشی یا انتقال به رده های پایین ترند. بر اساس معیارهاتون و با یک چشم انداز درست برنامه کوتاه مدت و بلند مدت برای خودتون تعریف کنید و بر این اساس به پیش برید. با یک چنین برنامه ای تازه باید یک کفش پاشنه آهنی هم پاتون کنید و با یک اراده مصمم به پیش برید. با هر جواب منفی ای نه فورا پس بکشید و نه احساس ضایع شدن کنید.

به شخصه در اطرافیانم کسی را سراغ ندارم که با یکبار پیشنهاد ازدواج دادن (از طریق خواستگاری سنتی) جواب بله گرفته باشد. یا همان کیس را چند بار اصرار کرده اند یا اینکه کیس های متعدد رفته اند تا جواب بله را از فرد مورد نظر شنیده اند. بعضی ها با اما و اگر جواب میدهند. بعضی ها بلافاصله رد میکنند. بعضی ها هم بلافاصله میپذیرند منتها برای بالا بردن ارزش دختر خانوم کمی با خانواده پسر بازی میکنند (یکبار میگویند نه، بعد میگویند حالا ببینیم چی میشه و...). به هر حال همانطوری که بعنوان یک پسر از این امتیاز برخوردارید که انتخابگر بطور فاعل با حق انتخاب های زیاد هستید، در کنارش این اشکال کوچولو هم وجود داره که ممکنه برخی ها براحتی جواب بله ندهند یا اصلا جوابشان نه باشد.

18. 6 کاربر از پست مفید بی دل تشکرکرده اند .

بی دل (یکشنبه 27 فروردین 91)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)