سلام
من23 سالمه و خاستگاراي زيادي هم داشتم ..ولي شرايط هيچكدومشون ايده ال از نظر خانوادم نبود اونايي هم كه از نظر اونا ايده ال بود از نظر من كلا غير قابل تحمل بود
تازگيا فهميدم كه خانوادم بخاطر پسر يكي از فاميلاي نزديك دارن همه رو رد مي كنن
چون گاهي من از بعضي از خاستگارا خوشم ميومد ولي اونا خيلي راحت رد مي كردن
حتي بدون گفتن به من ...كسايي كه كار و خونه و ماشين و سربازيشون مشخص بوده رو با بهونه هاي الكي رد مي كنن
اين آقا پسر فاميل:
از من چند سال بزرگتره
من در حال خوندن يه مقطع بالاتر از اون هستم
از نظر تيپ و قيافه ميشه گفت از همه پسراي فاميل و هر خاستگار ديگه اي بهتره و كلا همه از اين نظر ازش تعريف مي كنن
از نظر ادب هم همه قبولش دارن و كلا توي هر جمعي كه باشه دارن ازش تعريف ميكنن
از نظر رفتاري و فرهنگي و مذهبي به هم تقريبا نزديكيم
همه كسايي كه تا حالا ديدنش بهم مي گن كه حتما باهاش ازدواج كنم و سرزنشم مي كنن
كارو سربازي و خونه و ماشين و .... هم نداره ولي خانواده ميگن اينا جور ميشه
خانوادش به شدت و خيلي بيشتر از به شدت مي خوان كه اين وصلت سر بگيره و دقيقا خانواده من هم همين طور..اونا توي هر جمعي درباره اين موضوع حرف مي زنن و بهم وعده مي دن ..مدت هاست كه خيلي هوام رو دارن ..و تا حالا بيشتر از 20 بار گفتن
تقريبا مطمئنم كه خانواده بخاطر اين اقا همه رو دارن رد مي كنن چون بلافاصله مي گن ااين كه بهتره .... و مطمئنم بعدا با همسر من مشكل پيدا مي كنن و مدام سرزنشم مي كنن
اينم بگم من هيچ حسي نه به اين آقا نه به هيچ پسر ديگه اي ندارم
ولي اين آقا تا حالا اصلا بهم ابراز علاقه نكرده ...چند اتفاق كوچولو باعث شد بدونم بهم يه حسايي داره ولي مطمئن نيستم ...خيلي با هم راحت بوديم تا قبل از اينكه توي فاميل پخش شه جريان ...ولي الان ديگه خيلي كم حرف مي زنيم با هم ... خانوادش مي گن خجالت ميكشه ولي دلش مي خواد ...و با توجه به اتفاقاتي كه براي بقيه بچه هاي فاميل كه مزاحمم ميشدن از طرف خانواده من پيش اومده ميشه اين موضوع رو قبول هم كرد.....
ولي از يه طرف حس ميكنم شايد اون هم به من به چشم يه خواهر نگاه مي كنه و بخاطر اصرار خانوادش نمي فهمه داره چيكار مي كنه
توي دوران تحصيلم خيلي از همكلاسي ها و آشنا ها بهم ابراز علاقه كردن ..من مي ترسم بعدا پشيمون شم از اينكه با كسي ازدواج مي كنم كه حتي قبل ازدواج يه بار هم نگفته دوستم داره
حالا مي خوام بدونم من چجوري بفهمم كه خودش علاقه داره يا نه ؟
اينكه همه اعضاي خانوادش اصرار دارن دليل ميشه ؟
من با كسي كه اين شرايط رو داره ازدواج كنم ؟
با توجه به اينكه من از تصميم گيري خودم مطمئن نيستم كه كسي رو قبول كنم و اصرار كنم براي رسيدن بهش چه كنم ؟
مسئله ژنتيك هم توي همين تالار درابرش خوندم و دربارش فكر كردم
علاقه مندی ها (Bookmarks)