به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 11 آذر 96 [ 10:48]
    سطح
    61
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,178

تشکرشده 1,175 در 313 پست

Array

چگونه بر خود آسان بگیریم؟

سلام دوستان،

یکی از مسائلی که چند وقته ذهنه من رو درگیر خودش کرده، اینه که خیلی ها بهم می گن چرا این قدر سخت می گیری! چرا این قدر همه ی مسائل رو بزرگ و پیچیده می کنی؟

من نمی دونم چطوری به خودم آسون بگیرم،

متوجه می شم که هر مسئله، چقدر انرژی ازم می گیره، اما نمی دونم منظور از این که آسون بگیرم چیه؟

انسان محتاطی هستم و خیلی سعی می کنم مواظب رفتارم باشم، در واقع تو ذهنم یه سری قوانین چیدم که همیشه هم در حال به روز شدن هستن و طبق اون ها پیش می رم، سعی می کنم کارام نظم داشته باشه و یه سری خصوصیات این جوری، فک می کنم داشته باشم، (شاید به حل مسئله کمک کنه!)

آیا این که به عواقب کار فکر نکرد و بی گدار به آب زد می شه آسان گرفتن؟
    آیا این که تو هر کاری بگیم هر چی شد، شد، بادا باد و این حرفا می شه آسان گرفتن؟
    آیا این که چشمات رو روی خیلی مسائل که باید حلشون کنی، ببندی، می شه آسان گرفتن؟

یکی به من بگه این شعر یعنی چه؟

گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع, سخت میگردد جهان بر مردمان سختکوش

در مانده شده ام!

نمی دانم چطور بر خوده نازنینم آسان بگیرم، نکنه من از بدو تولد دارم به خودم سخت می گیرم و خودم رو اذیت می کنم؟:(

2. 4 کاربر از پست مفید ایوب تشکرکرده اند .

ایوب (چهارشنبه 16 فروردین 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 اردیبهشت 94 [ 09:58]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 980
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points10000 Experience Points
    تشکرها
    14,388

تشکرشده 15,106 در 3,401 پست

حالت من
    Shad
    Array

RE: چگونه بر خود آسان بگیریم؟

ایوب عزیز سلام صبحت بخیر

خوشحالم که بازم تاپیک باز کردی امیدوارم همه دوستان کمکت کنن تا به نتیجه برسی

به نظر من اگر کمتر روی هر مساله زوم کنی حساسیتت کمتر میشه

گاهی فکر میکنم همون بی خیال رفتار کرده هم ارثی هست بعضیا ذاتا خونسردن و بعضیا با تلاشم نمیتونن خونسرد بشن

در هر حال تاپیکت رو که دیدم بیشتر خاستم سال نو بهت تبریک بگم

سال خیلی خوبی برات آرزومندم دوست عزیز

4. 2 کاربر از پست مفید ویدا@ تشکرکرده اند .

ویدا@ (چهارشنبه 16 فروردین 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 25 اردیبهشت 92 [ 09:40]
    سطح
    56
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 144
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience Points
    تشکرها
    1,662

تشکرشده 1,673 در 522 پست

Array

ایوب جان مطمئنا خودت هم میدونی که بی گدار به آب زدن و بی خیالی مطلق و....به معنی آسون گرفتن نیست.

به نظر من ما باید در هر موردی به آینده تصمیمون فکر کنیم،درست و با دقت کامل برنامه ریزی کنیم و تمام تلاشمونو برای موفقیتمون انجام بدیم اما
    به اندازه توانمون از خودمون انتظار داشته باشیم و خودمونو اذیت نکنیم.

قبول داری گاهی اوقات تا یه جایی دست خود ماست و از یه مرحله ای به بعد دیگه برمیگرده به شرایط ،موقعیتها ، افراد و..... ،که ما نمیتونم خیلی راحت روشون تاثیر بذاریم؟،
    پس بهتره حساسیتهای بیجامونو کنار بذاریم، تا حدی که در توانمونه و دردست ماست تلاشمونو انجام بدیم و بقیشو به خدا بسپاریم.توکل به خدا خیلی راه رو واسمون آسون میکنه

جمله " این نیز بگذرد " تو سختیها خیلی یادم میاد و آرومم میکنه، فکر میکنم شما هم امتحان کنی خوب باشه.

و همین طور این حرف دکتر شریعتی عزیز رو که
    خدايا! آرامشي به من عطا كن تا بپذيرم آنچه را نمي توانم تغيير دهم ، شجاعتي به من ده تا چيزهايي را كه مي توانم، تغيير دهم و توانی که تفاوت بین این دو را درک کنم.
    [align=center]خدايا آن گونه زنده ام بدار كه نشكند دلي از زنده بودنم
    و آن گونه بميران كه كسي به وجد نيايد از نبودنم...
    [/align]

6. 7 کاربر از پست مفید آفتاب همدرد تشکرکرده اند .

آفتاب همدرد (چهارشنبه 16 فروردین 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 10 بهمن 93 [ 13:30]
    سطح
    57
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger Second ClassVeteran5000 Experience PointsSocial
    نوشته های وبلاگ
    2
    تشکرها
    1,724

تشکرشده 1,825 در 279 پست

Array

سلام بر ايوب عزيز

نقل قول نوشته اصلی توسط ایوب

آیا این که به عواقب کار فکر نکرد و بی گدار به آب زد می شه آسان گرفتن؟ اينكه انسان به عواقب كار فكر نكنه ، هرگز آسان گرفتن نيست ، بلكه نوعي بي فكري هست و بي خيالي ... و كوفتن بر طبل بي عاري

آیا این که تو هر کاری بگیم هر چی شد، شد، بادا باد و این حرفا می شه آسان گرفتن؟ اينم بسيار اشتباهه ... خداوند عقل داده به انسانها تا آخر و عاقبت كار را ، اول كار بسنجه ، پس اينم نوعي بي عقلي است ...

آیا این که چشمات رو روی خیلی مسائل که باید حلشون کنی، ببندی، می شه آسان گرفتن؟ و چشم را خداوند داده تا انسان با كمك فكر و انديشه مسائل زندگي را حل كند ...
    نتيجه : ما براي اينكه بخوريم و بخوابيم و ...... به اين دنيا نيومديم ، بايد به خود سخت بگيريم ،
    اگر اون شعر اونجور ميگه ، اين ضرب المثل هم اينجوري ميگه :

اگر شل بگيري ، سخت مي خوري

و همچنين صدها شعر و ضرب المثل و آيه و روايت كه بيانگر اين است كه اگر انسان بخواهد به جائي برسد بايد تلاش كند ... ارزش انسان به اندازه همت و تلاش اوست و نه بيشتر ...

پس انسان براي رسيدن به هدف خود ، بايد فكر كند ، مشورت كند ،حركت كند ، ابزار صحيحي انتخاب كند ، راه صحيحي انتخاب كند ، خود را آماده به جان خريدن مشكلات كند و .............

پس بايد به خود سخت گرفت تلاش كرد و خود را به آب آتيش زد براي رسيدن به هدف مقدس ، و هر چه هدف ارزشمندتر باشد ، انسان بايد بيشتر به خود سخت گيرد ...
    ،
    اما نكات مهم

* نكته اول : سخت گيري به اين نيست كه آرامش را از ذهن خود بگيريم و تفريحات را بزنيم و دوستان را به كناري گذاريم و امور جنبي را تعطيل كنيم و .....
    * نكته دوم : گاهي وقتا ، افرادي براي اينكه روي هدف خود ذوم كنند ، بر روي ابزار ذوم مي كنند و اين يعني اشتباهي بزرگ ، و ابزار مي شود هدف و اين نوعي سخت گيري اشتباه است ... ( و اين نوعي وسواس فكري است كه بايد مواظب باشيد )
    مثلا منكه مي خواهم به مكاني برسم ، با هر وسيله اي باشه ، باكي نيست ، چه ژيان و چه مزدا 3 ،اما افرادي تا مزدا 3 نباشه تن به حركت نمي دهند ...و اين نوعي سخت گيري افراطي هست ، هدف را ببين و به ساده ترين ابزار كفايت كن ...

* نكته سوم : گاهي اطرافيان ، انسانهاي بي عار و منفي باف و تنبلي هستند كه مانع رشد انسان مي باشند و هي كلمات ( بي خيال و سخت نگير و دنيا دو روز هست و كي رفته اون دنيا و ..... وووووووووو ) را بر ما القا مي كنند و ما خيال مي كنيم داريم بر خود سخت مي گيريم ، در حالي كه انسان بايد اين مزاحمات بيروني را و آن افكار مزاحم دروني را شناسائي كرد و از بين ببرد و نگذارد تا انرژي مثبت انسان را از بين ببرند ...

* نكته چهارم : گاهي اطرافيان انسانها زيركي هستند كه مي خواهند مانع موفقيت ما شوند ، اين را هم بايد دقت كرد .... يا خودشان شكست خورده اند و مي خواهند ما هم مانند آنان شويم تا تنها نباشند و يا خود به جائي رسيده اند و از اين كه ما را در مكاني پائين تر از خود ببيند ، لذت مي برند .....

* نكته آخر هم اينكه : گاهي قانون ها و قواعد خشك و بسته و دست و پاگير مانع رشد ما خواهد شد ، و اين سخت گيري افراطي هست ، قوانيني كه براي رسيدن به هدف خود وضع مي كنيد سعي كنيد آزاد و باز باشد و دست و پا گير نباشه ، قوانيني كه وضع ميكنيم از نوع لقمه دور گردن پيچاندن نباشد كه اين نوعي سخت گيري بيجا هست ...

خلاصه دوست عزيزم : از آنچه شما فرموديد : احتياط در زندگي و نظم و دقت در امور و عاقبت بيني و فكر در عاقبت كارها و چشم رو با دقت باز كردن بر روي حل مسائل و ... اينها اصل در همه كارها مي باشند و بايد هم در كارها سخت گرفت ، و اما ذهن خود را زيادي درگير نكردن و تفريحات به جا و سالم و ذوم كردن بر روي هدف و هدف قرار ندادن ابزار ، كنار زدن افراد منفي باف ، وضع نكردن قوانين سخت و دست و پاگير و ....... كمك خواهد كرد تا درك صحيحي از آسان گرفتن و سخت گرفتن به انسان بدهد ....

موفق باشيد و در پناه حضرت حق

8. 8 کاربر از پست مفید مهاجر بي نشان تشکرکرده اند .

مهاجر بي نشان (شنبه 26 فروردین 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

سلام

میشه یه مثال بزنید؟

چون بعضی اوقات ادم باید سخت بگیره واگرنه سخت میخوره !!

شاید موارد شما هم از این مدلن...
    گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

10. 2 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

maryam123 (چهارشنبه 16 فروردین 91)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 17 خرداد 04 [ 14:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 75.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

با سلام و عرض ادب
    مطالب مهمی جناب مهاجر بیشنان مطرح کردند که در مورد مشکل شما بسیار کارگشاء هست.
    3 نکته ذیل هم اگر به کار گرفته شود(نه صرفا یاد گرفته شود)، می تواند کمک کننده باشد.

یکم:
    ابتدا باید مرز سخت گیری و سهل گیری تفکیک کنیم. برای شروع پیشهاد می دهم، سخت گیری را متوجه شخص خودتون بکنید و برای تغییرات خود انرژی بگذارید و در موردی که هدفتان تغییر یا مواجهه با دیگران هست، سهل گیری راسرلوحه کار خود قرار دهید.

دوم:
    لطفا مقاله خطاهای شناختی که در واقع شاه کلید حل مشکلاتی این چنینی هست را مطالعه و به کار گیرید. این مقاله همچنین در مورد اصلاح رابطه و تعامل با دیگران می تواند به شما کمک کند.

سوم:
    توجه فرمایید بعضی گاهی باید سخت، گاهی باید راحت گرفت و گاهی هم باید اصلا بی توجه بود. اما به مرور و تجربه هر کسی متوجه می شود که نسبت به دیگران سخت گیر هست؟(گیر می دهد)، یا راحت گیر؟(بی تفاوتی و بی مسئولیتی)
    معمولا افراد احساساتی بیشتر سخت گیر به نظر می آیند

12. 8 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (دوشنبه 28 فروردین 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)