سلام
من مشکل اصلی ام احساس کمبود یه چیزی توی زندگی هست که خودم نمیدونم چیه همش احساس میکنم باید یه چیزی باشه تا ارومم کنه اما هیچ جوره نمیفهمم اون چیه
شرایط زیر رو میگم شاید تو نظر دهی بیشتر کمکتون کنه
1) شرایط زندگی من
- سن 21 سالگی --- لیسانس نرم افزار گرفتم
- حدود 4 ساله سابقه کار دارم و تقریبا از نظر مالی مستقلم
- سن 19 سالگی --- دو بار تجربه رابطه با جنس مخالف رو داشتم که اولی کاملا احساسی بود با رد طرفم که 5 سال از من بزرگتر بود مواجه شد (تقریبا این رابطه اصلا شکل نگرفت چون بیشتر توی ذهن من بود و با مطرح کردنش کاملا رد شد)
- سن 22 سالگی ---- رابطه دومم با یکی از همکارام بود که 6 ماه از من بزرگتر بودند
ما به قصد از دواج با اطلاع خانواده هامون و بدون خواستکاری و مراسم رسمی ارتباط 15 ماهه برقرار کردیم... اما به دلیل مشکلات خانوادکی ایشون، تفاوت فرهنگی مون و (کم شدن علاقمون که خودم هم دلیلش رو نفهمیدم) ارتباط با پیشنهاد من قطع شد (علی رغم اینکه خیلی دختر خوبی بود)
- الان....24 سالمه ... سربازم 8 ماه دیگه از خدمتم باقی مونده
مشکلات من :
1) حوصله جنس مخالف رو ندارم (چه به قصد دوستی چه به قصد ازدواج) و اگر هم داشته باشم بیشتر به خاطر رابطه جنسیه .... اصلا فکر اینکه بخوام برم سمت کسی برای ازدواج تو فکر تهیه و تدارک خونه و زندگی و عروسی وبچه دار شدن بیوفتم به شدت آزارم میده..... اصلا این چیز ها رو دوست ندارم
2) مشکل بزرگتر من .... یه احساس کمبودی همیشه تو دل من هست ... با هیجی آروم نمیشه
با کار، ورزش، درس ، ارتباط با جنس مخالف..... هیچی ارومش نمیکنه خیلی هم بهش فکر کردم که اون چیه
خیلییییییییی این مدتی که سرباز شدم این حس بیشتر داره بروز میکنه هر کاری میکنم نمیتونم روی چیزی تمرکز کنم چون یه کم که پیش میرم میبینم نه این اون گمشده و خواست درونی من نیست و ولش میکنم میرم سراغ یه چیز دیگه
و باز همینطور این چرخه ادامه داره (مثلا عوض کردن اتاق، کار کردن درجاهای مخالف،ارتباط داشتن با افراد گوناگون، یاد گرفتن مطالب جدید در زمینه کاری، رفتن به کلاس زبان، بازی کامپیوترو غیره ) اما هیچ کدوم ارومم نمیکنه
دوستان نظرتون رو لطفا در مورد مشکلاتم بگید.... اگه ممکنه با شماره و راه حل قدم به قدمی باشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)