فرید گرامی
به تالار همدردی خوش آمدی
سال نو برشما مبارک باد

نوشته اصلی توسط
farid850
درود
من فرید هستم
چطور به دختر خانم هایی که قصد نزدیکی و اشنایی دارند بفهمونم که من اینجور ارتباطات را دوست ندارم؟
خیلی محترمانه و قاطع ( نیاز به توضیح و تشریح و ذکر علت نیست ، فقط قاطع و محترمانه " نه " بگویید )

نوشته اصلی توسط
farid850
هر دفعه برای اینکه از من رنجیده نشن کلی انرژی صرف می کنم که ازشون دور بشم و اونها افکار ازدواج رو از سرشون دور کنند
اشتباه شما همینه که خود را مسئول رنجیده نشدن آنها می دانید ، هرکسی به طور طبیعی باید تبعات رفتار غیر منطقی خود را بچشد ، شما هم اجازه دهید آنها طعم رنجش و شکسته شدن غرور را بچشند ، چه بسا همین برای آنها سازنده بوده و از این نوع رفتار با هر کسی دست بردارند .
پس بدون توجه به رنجیده شدن یا نشدن آنها قاطعانه نه بگویید و هیچ گونه ارتباطی برقرار نکنید .

نوشته اصلی توسط
farid850
واقعا خسته شدم
حق دارید ، درک می کنم ، اما راهکار قاطعیت و بی توجهی جدی هست .

نوشته اصلی توسط
farid850
اگر رک و راست بهشون بگم دوست ندارم صمیمی بشم ، ناراحت می شوند و غرورشون می شکند
چکار کنم؟
در بالا راهکار گفته شد . شما هیچ مسئولیتی در برابر روحیات آنها بعد از جواب منفی خود ندارید ، دلسوزی خود را هم تعدیل کنید و همانطور که گفتم اجازه دهید افراد با پیامد رفتارهایشان مواجه شوند ، این برای رشد آنها مفید است .

نوشته اصلی توسط
farid850
از ویژگی های اخلاقیم این هست که ادم معتقدی به اصول دینی هستم
ظاهر منظم و معمولی دارم.بعضی موقع ها به این نتیجه میرسم کمی خودم رو ژولیده نشون بدم

بسیار خوبه که معتقد و پایبندی عملی به اعتقاداتتون دارید ، از این بابت به شما تبریک میگویم ، نیاز نیست شما در نظم خود خللی وارد کنید . وقتی رفتاری اصولی و درست هست نباید به خاطر فرار از موقعیتی اینچنینی رفتار اصولی را ترک کرد ،بلکه باید قاطعیت داشت . اما اگر ظاهر را به نوعی آراسته می کنید که تبرج است بهتره از این کار پرهیز کنید و به آراستگی رو آورید تا تبرج ، می دانید که تبرج در توصیه های دینی نهی شده .
.
علاقه مندی ها (Bookmarks)