به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 04 فروردین 91 [ 00:03]
    سطح
    14
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

دلم میخواد با فرد مورد علاقه ام ازدواج کنم

سلام من دختری 29ساله هستم وهنوزموفق نشدم ازدواج کنم وشدیدا احساس تنهایی میکنم اما حدود6ماه هست با یه نفراشنا شدم ازطریق یکی از دوستان اما این شخص از روزاول گفت قصدازدواج ندارم فقط ازرو احساس تنهایی میخوام باهم باشیم منم چون همین حس و داشتم مثل دخترای دیگه قبول کردم اماالان احساس میکنم دوستم داره اما نمیخواد به رو خودش بیاره مرتب تلقین میکنه که من از ادامی احساسی خوشم نمیادتا حالا یه بار بهم نگفته دوست دارم یا یه کلمه محبت امیزبم نگفته اما با رفتارش یه جورایی به من فهمونده دوسم داره البته منم دوسش دارم ولی چون گفته وابسته نشیم و... جرات گفتن دوست دارم یا دلم برات تنگ شده رو ندارم میترسم با این حرفام خودش ازم دور کنه از اونجایی که سنم داره میره بالادلم میخواد این شخص واسه ازدواج نگه دارم تورو خدا اگه کسی راهش بلده به من کمک کنه خیلی این مسئله فکرم مشغول کرده امیدورام تواین سایت بتونم از دوستای خوبم کمک بگیرم و به هدفم برسم

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 14 مهر 91 [ 17:08]
    سطح
    15
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    47

تشکرشده 47 در 22 پست

Array

RE: احساس تنهایی

سلام دوست عزیز به همدردی خوش اومدی

شما نمیتونید به اجبار ،ایشون رو برای ازدواج نگه دارید.ایشون اگر بخواهن خودشون پیشنهادازدواج باید بدن به شما.شما اگربخواین دراین زمینه کاری بکنید فقط خودتونو کوچیک کردین.

خودتون دارین میگین که از روز اول گفتن که قصد ازدواج ندارن.یعنی فقط میخواستن با شما دوست باشن.شما با شنیدن این حرف باید ازهمون ابتدا این رابطه رو قطع میکردید و دیگه ادامه نمیدادید ولی متاسفانه با ایشون ادامه دادید و کار به وابستگیو احساسات کشیده شده از طرف شما.
    معمولا در اینجورروابط،متاسفانه دختر هست که ضربه ی روحی و احساسی میخوره درحالیکه پسران خیلی راحت تر با اینجور مسایل میتونن کنار بیان.
    اینو نگو که سنم داره میره بالا و میخوام برا ازدواج نگهش دارم! هر موقع که قسمتت باشه ان شاء الله ازدواج خواهی کرد ولی نه به هر قیمتی...

شما رابطه رو با این آقا پسر تموم کنید و بگین که من دیگه نمیخوام به اینرابطه ی دوستی ادامه بدم،
    درصورتی وارد رابطه میشم که به هدف ازدواج و زیرنظر خانواده ها باشه و در کمال احترام با ایشون خداحافظی کنید اگر شما رو دوست داشته باشن و قصدشون واقعا ازدواج باشه همان موقع اقدام خواهند کرد وگرنه شما هرچه زودتر از این بلاتکلیفی و رابطه ی بی هدف نجات پیدا می کنید

موفق باشید.

3. 6 کاربر از پست مفید بهار65 تشکرکرده اند .

بهار65 (سه شنبه 01 فروردین 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    سطح
    66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array

RE: احساس تنهایی

لالي عزيزم! خوش اومدي! تو عين خواهرمي...از شنيدم جملات مظلومانه ات خيلي ناراحت شدم...

عزيزم اگر اين حرفها رو زده و گفته براي ازدواج نمي خواد راست گفته. وقتي بهش ميگي دلم تنگ شده و اون دوري مي كنه نشانه هاي بدي در ارتباطت هست...
    از اين آقا دوري كن. درسته 29 سالته و احساس تنهايي مي كني(حست رو درك مي كنم) اما اين آقا ممكنه يكي دو سال ديگه باز عمرت رو به هدر بده و دوباره بعد از اين مدت(بعد اينكه فكر و ذهنت رو مثل خوره داغون كرد) روي پله اول بايستي... دوست ندارم يك سال ديگه بگي كاش به حرف سرافراز گوش كرده بودم.

يك نكته بگم؟ اتفاقا در مورد چنين آقا پسرهايي هرچي دوري كني ازشون بهتره... بذار توي توهم خودش دست و پا بزنه... ازت خواهش مي كنم ديگه كاري بكارش نداشته باشي و دنبال موردهاي بهتري باشي كه حاضر باشن تعهد رو بپذيرن گلم...

سال خوبي رو برات آرزو مي كنم.

5. 7 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

سرافراز (سه شنبه 01 فروردین 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 04 فروردین 91 [ 00:03]
    سطح
    14
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

RE: دلم میخواد با فرد مورد علاقه ام ازدواج کنم

ممنونم از دوستای گلم که من و راهنمایی کردید.من ادم احساسی نیستم و خیلی راحت میتونم ازش بگذرم اما دلم میخواد با توجه به موقیعت شغلی وسن وسالی که داره به سمت من جذب بشه از یه طرف پسریه که اهل دروغ نیست بارها امتحانش کردم اما احساس میکنم چون از ازدواج میترسه این جوربرخورد میکنه و میدونم که دوسم داره اما بروز نمیده دلیلش هم نمیدونم وادمی هم نیست که بخواد منو مجبور به هرکاری کنه خیلی مراعات حال منو میکنه درهمه زمینه ها خیلی دلم میخواد باهاش ازدواج کنم اما نمیخوام ازطرف من مطرح بشه که خودم کوچیک کرده باشم دلم میخواد کاری کنم که وابسته من بشه بعد بذارمش کناروبگم اگه منو میخوای باید هدفدارش کنیم و تو خانواده مطرح کنیم

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

سلام خانومی

گفتی مثل همه دخترهای دیگه وارد این رابطه شدم !! واقعا اگر کمی عاقلانه تر برخورد میکردی و نگران زندگی اینده ات بودی نباید وارد این رابطه میشدی..

اگر این آقا واقعا به شما علاقه داشته باشه با قطع رابطه پا پیش میذاره واگرنه خودت بگو..رابطه ای که پایان خوشی نداره به چه دردی میخوره؟

شما نباید وارد این رابطه میشدی برای اینکه شما یک خانومی و خیلی زود وابسته میشی ولی ایشون چون آقست دل کندن براش خیلی راحت تره
    شما اصلا این موضوع رو مد نظر نگرفتی
    شما نمیتونی کسی رو به زور برای ازدواج نگه داری
    به خصوص کسی که میگه هدفش پر کردن تنهاییه

شما در واقع دو تا قطب مقابل هم هستید

شما هدفت ازدواج اما ایشون هدفش پر کردن تنهایی

شما میگی سنت بالاست و ...فکر نمیکنی با اینکار اتفاقا اگر هم موردی پیش بیاد با خبر فهمیدن رابطه شما با کس دیگه بهم بخوره؟

در واقع این آقا همه چیز رو باهم میخواد

ارتباط با جنس مخالف داشته باشه (حالا هرچقدر باشه) و تعهدی هم بهش نداشته باشه.یکمی نا عادلانه نیست؟

این ارتباط ارتباط سالمی نیست
    برای آینده ات این رابطه رو قطع کن و بذار اگر واقعا دوست داره قدم برداره

در غیر اینصورت الان قطع بشه خیلی بهتر از یک ساعت دیگه هستش
    [size=large]
    گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

8. 2 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

maryam123 (سه شنبه 01 فروردین 91)

Banned
    آخرین بازدید
    جمعه 10 آبان 92 [ 13:08]
    دستاوردها:
    500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    285

تشکرشده 366 در 142 پست

Array

به نفع شماس که این رابطه رو قطع کنی، چون هدفتون از رابطه متفاوته... کاش شما هم به اندازه ی ایشون صداقت داشتی و هدفت در دام ازدواج انداختن ایشون نبود!

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam123
    شما نباید وارد این رابطه میشدی برای اینکه شما یک خانومی و خیلی زود وابسته میشی ولی ایشون چون آقست دل کندن براش خیلی راحت تره
    شما اصلا این موضوع رو مد نظر نگرفتی
    ممکنه احتمال وابسته شدن برای خانم ها بیشتر باشه؛ ولی اینکه بگیم چون کمتر وابسته می شی اشتباه کردی که وارد این رابطه شدی، اصلا درست نیست. یعنی اگر اون آقا بیشتر وابسته می شدن اشکالی نداره؟ یا اینکه طبق فرض غیر دقیق خودتون، چون آقایون کمتر وابسته می شن، پس اشکالی نداره وارد هر رابطه ای بشن؟

- هر چند که توی این مورد خود مراجع فرض رو بر این گذاشته که احتمالا با وابسته کردن دوستش می تونه مجبور به ازدواجش کنه

در واقع این آقا همه چیز رو باهم میخواد

ارتباط با جنس مخالف داشته باشه (حالا هرچقدر باشه) و تعهدی هم بهش نداشته باشه.یکمی نا عادلانه نیست؟
    این خانم چی؟ رابطه چیه؟ همه چیز چیه که با هم می خوادشون؟ تعهد چیه؟ هر رابطه ای تعهدی زیرمجموعشه؟ آدما از کی به هم متعهد می شن؟ چه طور به هم متعهد می شن؟

اینکه جایگاه ایشون رو به قربانی رابطه تبدیل کنید، غیر منصفانه نیست؟

ایشون وارد رابطه ای شدن که از اول قوانین بازی مشخص بوده. پس اصلا بهشون ظلم نشده و قربانی نیستن.

10. 2 کاربر از پست مفید Rude Boy تشکرکرده اند .

Rude Boy (سه شنبه 01 فروردین 91), میشل (سه شنبه 13 اسفند 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

حالت من
    Ashegh
    Array

اقای rude boy
    بهتره کمی با دقت تر مطالب رو بخونید که سوئ برداشت نکنید.قبلا بابت این کارتون ازتون تشکر میکنم

اگر دقت کنید من منظورم اینه که ایشون باید تفاوت های جنسیتی رو (همون مسئله زود وابسته شدن) رو در نظر میگرفتن و پیشنهاد اون اقا رو مبنی بر صرفا باهم بودن برای فرار از تنهایی نمیپذیرفتن

این آقا خیلی راحت این پیشنهاد رو دادن چون یقین داشتن که وابسته نمیشن.و الان کسی که داره ضربه میخوره و به فکر راه حل افتاده این خانومه نه اون آقا

شما هم بهتره یک جمله رو برای کل آدمها و مردا و پسرای عالم تعبیر نکنید.تمام صحبت ها و مسائلی که مطرح میشه مثل نسخه ای میمنونه که صرفا برای بیمار فعلی هستش و قابل استفاده در موارد دیگه هم نیست.
    میشه سرنخ گرفت اما نمیشه در مورد افراد دیگه هم پیاده کرد

در مورد موضوع دومی هم که مطرح کردید واضح بود و نیازی به توضیح بیشتر ندیدم.لطفا کمی با دقت تر بخونید

موفق باشید
    گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

12. کاربر روبرو از پست مفید maryam123 تشکرکرده است .

Banned
    آخرین بازدید
    جمعه 10 آبان 92 [ 13:08]
    دستاوردها:
    500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    285

تشکرشده 366 در 142 پست

Array

خانم لالی به نفعتونه که از این رابطه بیاین بیرون، چون:

- هدف دو طرف متفاوته، ایشون دوستی بدون تعهد و شما ازدواج می خوای.
    - اگر کس دیگه ای با هدف مشابه شما ازت خوشش بیاد وقتی شما رو درگیر رابطه ی دوستی با کسی ببینه، با شرایط فرهنگی جامعه ی ایران، به احتمال زیاد سراغ شما نمیاد.

-------
    خانم maryam123 کاش شما با دقت می خوندین

رابطه ای که با این پیش فرض شروع شده که نمی خوایم به هم متعهد باشیم، نمی خوایم با هم ازدواج کنیم، تعهد و ازدواج بخشی ازش نیست! که حالا کسی کلش رو بخواد یا جزئشو! اینکه وابسته بشه یا نشه، کی بیشتر وابسته میشه، کی نمیشه هم به خودش مربوطه

این آقا خیلی راحت این پیشنهاد رو دادن
    و این خانم هم خیلی راحت پذیرفتن، کسی فریبشون نداده قوانین بازی رو هم به گفته خود این خانم واضح مشخص کردن

این بین اگر کسی خلاف قانون بازی کرده باشه یا کار غیر اخلاقی ئی انجام داده باشه، سرکار خانم لالی هستن که به امید وابسته کردن اون آقا وارد این رابطه شدن.

14. 2 کاربر از پست مفید Rude Boy تشکرکرده اند .

Rude Boy (سه شنبه 01 فروردین 91), میشل (سه شنبه 13 اسفند 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,332

حالت من
    Ashegh
    Array

اقای rude boy
    با عرض شرمندگی من اینجا موظف نیستم شما رو قانع کنم و اهمیت زیادی هم نداره که شما قانع بشین یا نه !

هم من و هم شما موظف هستیم دوستمون رو راهنمایی کنیم .شما نظرت رو بده
    اگر خوب بود دوستمون میپذیره و به کار میگیره.واگرنه این دیگه به خودش مربوط میشه که چه تصمیمی میخواد بگیره

شما هم اگر نظر سازنده به ذهنت نمیرسه بهتره نظرات دیگران رو مطالعه کنی که انشالله در زندگی آینده خیلی به درد خواهد خورد.
    بهتره من و شما تاپیک دوستمون رو با بحث هامون پر نکنیم/چون گفتم قانع شدن من و یا شما کمکی به دوستمون نمیکنه

ضمنا لطفا یکبار دیگه آفتهای مشاوره رو مطالعه کنید.وقتی که دارین عضو میشین اولین کاری که از شما خواسته میشه انجام بدین اینه که افتهای مشاوره رو مطالعه کنید.
    یکی از توصیه های مطلب آفت مشاوره اینه که طرف رو متهم نکنی...طوری باهاش برخورد کنی که راحت صحبت کنه.

شما متاسفانه در تاپیک آقای حمید هم باز هم دچار این مشکل شدید و به موضوع آفتهای مشاوره بی توجه بودید.
    امیدوارم برید و این موضوع رو کاملا و بند بند بخونید تا خدایی نکرده باعث گمراهی اعضا ...اتهام بهشون و مهمتر از همه باعث نا امید کردنشون و تحریک به مشاجره نشن(کاری که در تاپیک آقا حمید کردید)

موفق باشید

16. کاربر روبرو از پست مفید maryam123 تشکرکرده است .

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    امروز [ 09:18]
    سطح
    100
    Overall activity: 86.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

با سلام
    در این تاپیک:
    ما متفق القول هستیم که چنین رابطه ای صحیح نبوده و نیست. و مراجع را به خروج از چنین رابطه ای که دو سر باخت هست فرا می خوانیم.

این نظر اصلی و درست هست.
    در مورد جزئیات که نیاز به مباحث نظری دارد. دوستان علاقمند می توانند در انجمن آزاد ادامه دهند.
    خواهش می کنم اعضاء در مورد مسائل حاشیه ای به جدل نپردازند. و در ذیل تاپیک مراجع، نظر کسی را نقد نکنند. اگر متوجه شدید نظری خلاف و اشتباه هست ، از طریق گزارش به مدیر به ما اطلاع دهید و ما بررسی می کنیم اگر نظری آسیب رسان بود ویرایش ، حذف یا... می شود.

18. 8 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

میشل (سه شنبه 13 اسفند 92), مدیرهمدردی (سه شنبه 01 فروردین 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)