RE: بگویید با تردید او چه کنم؟
سلام پیانیست عزیز( فرناز جان)
دوست عزیزم کمی هم صبر پیشه کنی بد نیست.
به نظر من تو خیلی زیادی حساس و دقیق شدی روی رفتار اون پسر و منتظر این هستی که بیاد جلو وبهت ابراز علاقه کنه و مدام هم چنین لحظه ای رو انتظار میکشی و به قول خودت عمدا یه جوری میخندی که اون ببینه و توجهش به تو جلب بشه و اونم متقابلا. اما مسئله اینجاست که آدم هر چی بیشتر انتظار بکشه و منتظر چیزی باشه زمان براش طولانیتر میشه و ممکن هم هست که اون اتفاقی رو هم که مدنظرش هست هرگز براش اتفاق نیفته و همین بیشتر ناراحتش میکنه. گابریل گارسیا مارکز میگه : " بهترین چیزها زمانی اتفاق می افتد که اصلا انتظارش را نداری" . به نظر من شما اگه توجهی به اون نشون ندی وسرت تو درس وکتاب خودت باشه و اصلا یه جور فراموشی موقتی نسبت به اون بهم بزنی کم کم اون توجهش به تو جلب میشه و سر صحبت وآشنایی دوستانه ( اما نه برای ازدواج) رو با تو باز میکنه و تو بیشتر میتونی بشناسیش . از دیدگاه من اگه الان بیشتر به فکر درس و تحصیلت باشی و خودتو زیاد درگیر این مسائل نکنی خیلی بهتره و آرامش وتمرکز فکری بهتری داری و بهتر میتونی در چنین مواردی احساسی و رمانتیک عمل نکنی و عاقلانه تر به خودت وآینده ت بیندیشی. تو از امتیازهای خوب فردی واجتماعی برخورداری و از این بابت باید به تو تبریک گفت. موفق باشی دوست خوبم.
شبی از پشت یک تنهایی نمناک و بارانی
تو را با لهجه ی گلهای نیلوفر صدا کردم
تمام شب برای باطراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهایت دعا کردم...
علاقه مندی ها (Bookmarks)