سلام
اگه می شد پیام خصوصی میدادم به کاربر قرشته مهربانی یا مدیر تالار اما این امکانات مثل بسیاری از امکانات پولیه پس اینجا می نویسم چون می دونم بسرعت حذف خواهد شد فقط امیدوارم خونده بشه
واقعا متاسفم برای ذهنیتی که از تالار همدردی داشتم اون تالاری که چند سال پیش چقدر توش پست می زاشتم و کمک می کردم و کمک می گرفتم و بحث می کردم البته با نام کاربری دیگه ای اما که مقبولیت کسب کرده از صدقه سر همون فعالیت ها تنها هدفش مثل همه مشاور های حضوری و غیرحضوری پول درآوردن شده سوال من اینه که چی می شد اگه می زاشتین پست هایی به قول شما درددل باقی بمونه؟ حجم اتون رو پر می کنه؟ باشه اصلا مطلب منو حذف کنین من عین خیالم نیست فقط مدیر همدردی به همون حضرت معصومه ای که در شهر شما مدفن داره قسم ات میدم اسم همدردی رو از سایتت بردار تو همدرد ما نیستی پس این واژه رو تباه نکن با ادعای پوچت
فرشته مهربانی کاش لا اقل پست ها رو می خوندی اونجوری دلم نمی سوخت که انگ بزنی بهم باشه تو درست می گی اشتباه از منه که فکر کردم میشه اینجا راحت حرف نزد نگو باید پول بدی تا بهت ایراد نگیرن من اصلا هوس باز بالفطره انشاالله علیه سلامی مثل شما مرتکب گناه نشده باشید که اینجوری من رو خطاب کردی دیدار به قیامت
منو بن هم بکنین برام اصلا مهم نیست فقط جوان مرد باشید بزارید این پست بمونه و بقیه نظر بدن
علاقه مندی ها (Bookmarks)