RE: ترس از آینده
سلام
ار اینکه پدری دارید که انقدر پشت شماست و به اینده شما فکر میکنه خوشحال شدم
ما جوونا باید از تجربیات بزرگترها استفاده کنیم ولی در نهایت تصیم قطعی رو خودمون میگیریم
به دو علت...
1.هم اینکه حس استقلال در تصمیم گیری برامون تداعی بشه و 2.اگر خدایی نکرده در مسیری که انتخاب کردیم مشکلی ایجاد شد راحت تر قبولش میکنیم...چون راهی بوده که خودمون انتخاب کردیم و بهمون تحمیل نشده
نکته دیگه اینکه
شما انقدر خودت رو درگیر کار و درس کردی که ذهنت رو هم تا حدودی مختل کردی...
همه آدمها مثل من..شما..و ...نیاز به تفریح و استراحت دارن...
از همین امروز طوری برنامه ریزی کنید که بتونی به کارهای مورد علاقه هم حداقل تا حدودی برسید...
اگر ذهنت باز باشه بهتر هم میتون برای اینده تصمیم بگیری
اگر هم بابت از ایرن رفتن دلهره دارید اینو بدونید که یه پروسه طولانی مدته و اینجوری نیست که امروز تصمیم به رفتن بگیری و فردا بری پس زمان برای تصمیم گیری زیاده
متاسفانه چیزی که الان در بین جوونا باب شده (البته از قشر مرفه) اینه که برای ادامه تحصیل برن خارج
من خودم در یکی از دانشگاههای آلمان درس میخوندم که با کلی مشقت و عذاب از یکی از دانشگاهای سراسری تهران انتقالی گرفتم
شما میتونی ایران بمونی و مث خیلیای دیگه اینجا ادامه تحصیل بدی چون فکر خارج رفتن هم تا حدودی استرس زا و مختل کننده اعصابه
در نهایت برادر گرامی باید ببینی خودت علاقه دای چه کاری رو انجام بدی
من خودم بابت تجربه ای که داشتم خیلی با ادامه تحصیل د خارج موافق نیستم...
اما بازهم باید خودت سبک سگین کنی و ببین چه چیزی بیشتر راضیت میکنه
موفق باشی
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)