به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 03 اسفند 90 [ 20:16]
    سطح
    15
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

Red face ازدواج و ادامه تحصیل خارج کشور

با سلام و تشکر از سایت بسیار خوبتان

بنده دانشجوی دکتری مکانیک در یکی از دانشگاه های دولتی تهران هستم. اما به دلایلی از جمله خوب نبودن کیفیت تحصیلات تکمیلی در ایران، سودای انصراف دادن از دوره دکتری و رفتن به خارج (آمریکا یا کانادا) را دارم. در ضمن 27 سال هم سن دارم.

به دلیل این که در خارج از کشور یعنی آمریکا یا کانادا هیچ آشنایی ندارم می ترسم تنهایی برم و میخواهم با دختر خانمی که درس را دوست دارد و از نظر علمی هم خوب است و شرایط گرفتن پذیرش در دوره دکتری یا فوق لیسانس را دارد اقدام کنم. اما نمیدانم چطور باید چنین فردی را پیدا کنم که هم شرایط علمی اش خوب باشد و تحصیل در خارج از کشور را دوست داشته باشد و هم از نظر فرهنگی به من و خانواده ام بخورد و در ضمن شکل و شمایل ظاهری اش هم به دل بنده بشیند و شکل و قیافه من هم به دل او بشیند (البته بنده به هیچ وجه بد تیپ و قیافه نیستم).

لطفاً در مورد پیدا کردن همسری با این مشخصات کمکم بفرمایید

با تشکر

مهدی

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 دی 91 [ 01:34]
    سطح
    29
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 21
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,706

تشکرشده 1,723 در 325 پست

Array

RE: ازدواج و ادامه تحصیل خارج کشور

سلام دوست عزیز!!

شرایطی که شما تعیین میکنید طبیعتا گزینه های شما رو محدود تر میکنه.
    سطح علمی، تحصیلات و ویژگی هایی از این دست، درسته که در شخصیت طرف هم تاثیر گذار هست، اما اونقدر مهم و تاثیر گذار نیست که جزو اولویت های اولیه شما باشه.

ظاهر، سطح علمی، مدرک تحصیلی.... درسته که اهمیت دارند ولی مادر فرزندان شما باید فاکتور های مهمتر دیگه ای هم داشته باشه که اینجا ذکر نکردید.

یه تاپیکی شبیه به تاپیک شما داشتیم لینکش رو اینجا میذارم، بچه ها نظرات خوبی داده بودند.
    کلیک کن
    کلیک کن

3. 2 کاربر از پست مفید دانوب تشکرکرده اند .

دانوب (جمعه 28 بهمن 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    15
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

با تشکر از پاسختون

اما من میخوام در کنار خصوصیاتی نظیر تحصیلات و علاقه به تحصیل در خارج شرایط دیگه ای نظیر علاقه مند بودن به زندگی و ...... را که هر همسر و مادر خوب باید داشته باشد را دارا باشد. اما مشکلم اینه که نمیدونم از کجا باید چنین موردی را پیدا کنم. نظر خدم اینه که باید برای افرادی مثل من که کم هم نیستند و مشخصات همسر خود را می داننند اما نمی دانند از کجا پیدا کنند باید سایتی یا تاپیکی باشد که بتوانند با هم آشنا شوند.

خوشحال میشم نظرات سایرین رو هم بدونم

با تشکر

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 12 تیر 97 [ 22:36]
    سطح
    58
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    1,069

تشکرشده 1,120 در 173 پست

Array

سلام
    دانوب عزیز تاپیک های مفیدی رو بهتون معرفی کرد, من هم نظرمو می گم

ببینید کلا هر کس برای ازدواج فاکتورهایی داره که باید اولویت بندی بشه وقتی شما چنین فاکتوری رو در نظر می گیرید طبیعیه که انتخابتون محدود می شه بنابراین اهمیت این فاکتور رو باید مشخص کنید

نظر شخصی من اینه که بهتره 2 موضوع ازدواج و مهاجرت به موازات هم نباشه چون هر کدوم به تنهایی به اندازه کافی حساس هست و نیاز به وقت و انرژی داره مثلا شما درگیر کارهای مهاجرت می شی و در این بین مراحل آشنایی پیش از ازدواج رو هم می خواید طی کنید نمی گم نشدنیه ولی پیشنهاد من اینه که این دو موضوع رو از هم جدا کنید

شما اشاره کردید که چون در خارج از کشور آشنایی ندارید می ترسید که تنها برید البته این قابل درکه ولی خب دختر خانم هم مثل شما بی تجربه هست و با توجه به مواردی که دیدم مسئولیت شما عملا بیشتر از ایشون نباشه کمتر نیست و مسئولیت زندگی مشترک هم بهش اضافه می شه و مدیریت این شرایط مهارت زیادی می خواد (البته قبول دارم که مزیت هم داره)

در نهایت اگر چنین تصمیمی دارید باید دقت کنید فاکتور خارج رفتن دختر خانم اینقدر پررنگ نشه که از بررسی فاکتورهای مهمتر غافل بشید.

تا جایی که می دونم روش آشنایی خاصی برای این حالت وجود نداره شما بطورعادی با هر کس که آشنا می شید می تونید این مورد رو هم در کنار موارد دیگه چک کنید.

6. 2 کاربر از پست مفید hadieh تشکرکرده اند .

hadieh (جمعه 28 بهمن 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 10 بهمن 93 [ 13:30]
    سطح
    57
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger Second ClassVeteran5000 Experience PointsSocial
    نوشته های وبلاگ
    2
    تشکرها
    1,724

تشکرشده 1,825 در 279 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Dr. Mehdi
    با تشکر از پاسختون

اما من میخوام در کنار خصوصیاتی نظیر تحصیلات و علاقه به تحصیل در خارج شرایط دیگه ای نظیر علاقه مند بودن به زندگی و ...... را که هر همسر و مادر خوب باید داشته باشد را دارا باشد. اما مشکلم اینه که نمیدونم از کجا باید چنین موردی را پیدا کنم. نظر خدم اینه که باید برای افرادی مثل من که کم هم نیستند و مشخصات همسر خود را می داننند اما نمی دانند از کجا پیدا کنند باید سایتی یا تاپیکی باشد که بتوانند با هم آشنا شوند.

خوشحال میشم نظرات سایرین رو هم بدونم

با تشکر
    سلام به Dr. Mehd عزيز
    خوش آمديد به تالار همدردي

اينطور كه معلومه شما از هر نظر روي معيارهاي خودتون فكر كرديد ، اما اينكه اين فرد را كجا بتونيد پيدا كنيد ، فكر كنم تو اين تالار جهت معرفي مصداق نتونيم كمكي به شما دوست عزيز كنيم .
    در اين تالار ، اگر سوالي در مورد چگونگي انتخاب ، معيارها و .... اگه سوالي داشته باشيد ميتونيم كمكي كنيم ، اما جهت معرفي مصداق نه ...
    همين طور كه خودتون گفتيد يا بايد به سايتهاي همسر يابي ( البته اگه بتونيد از اين طريق فرد مورد نظرتون رو پيدا كنيد كه به نظرم اين روش ، روش يقيني نيست ) مراجعه كنيد ، يا به نظر من ميتونيد به خود اساتيدتان بسپاريد تا كيس مورد نظرتون رو اگه شناخت داشته باشن بهتون معرفي كنن ،

اما اگر در مورد ديگري سوالي داشته باشيد بيان كنيد تا در حد خودمان در خدمت شما دوست خوبم باشيم ...

موفق باشيد ...

8. کاربر روبرو از پست مفید مهاجر بي نشان تشکرکرده است .

مهاجر بي نشان (جمعه 28 بهمن 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 تیر 95 [ 16:53]
    سطح
    62
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,594

تشکرشده 1,946 در 612 پست

Array

سلام دکتر مهدی عزیز ... از اسمت معلومه خیلی اعتماد به نفس داری

خوب من برای ازدواج سی دی های ازدواج دکتر فرهنگ رو گوش دادم میدونی نکات جالبی داره
    مهمترین و جالبترین نکتش که به درد شما میخوره الان اینه ...

دکتر فرهنگ میگه فکر کنید یه عموی دکتر متخصص تغذیه دارید که کاملا معتمد شماس و به همه انواع خوراکیها و خواصش آشناس و این عموی شما هم یه سوپر مارکت بزرگ داره که از هر نوع ماده ای با هر نوع مارکی توش پیدا میشه
    حالا فرض کنید شما میخواید یه ماکارانوی خوب و خوشمزه و زیبا و به یه سری خواص که خودتون میخواید بخرید 2 راه داری...
    1. به اون عموتون بگین یه ماکارونی با خصوصیاتی که میخواین براتون بیاره
    2. خودتون کلی تحقیق کنید و بگردین و کلی ماکارانی های مختلف و امتحان کنید تا اونی که میخواین پیدا کنین

دکتر فرهنگ میگه سوپر مارکت دنیا هم یه صاحب داره و حالا که شما یه همسر با خصوصیات خاص لازم دارین کافیه یه برگه کاغذ بردارین با اعتقاد کامل برای خدا یه نامه بنویسید و همسریو بخواین که همه خصوصیاتی که در نظر دارین و داشته باشه

حالا نکته جالبش اینجاش این دوره ازدواج موفق حدود 40 جلسه اس و دکتر فرهنگ تو جلسات اول اینو گفت و مثل همین الان که مممکنه تو خندت بگیره خیلی ها خندیدن و از کنارش گذشتن

اما تو جلسات آخر یه دختری از دکتر اجازه میخواد تا بیاد روی صحنه و صحبت کنه وقتی میاد میگه آقای دکتر وقتی شما قضیه نامه به خدا رو گفتین من نشستم و یه نامه با ریز جزییات نوشتم که شوهری میخوام که تحصیلات عالی خانواده خوب و با هم بریم خارج برای ادامه تحصیل و این خارجشم آمریکا بود و البته تو نامش خواسته بود شوهرش سی تی زن آمریکا باشه و خیلی چیزای دیگه و حتی اسم همسر آیندشم نوشته بود و میگفت الان بعد از این مدت یه نفر عین همون چیزی که تو نامه نوشتم اومده خواستگاریم و نامزد شدیم و تشکر کرده بود

خیلی نمونه های عینی و دیدم که از این روش تو چیزهای مختلف نتیجه گرفتن

پس همین الان یه قلم و کاغذ بردار متواضعانه و خاشعانه و با اعتقاد کامل برای خدا بنویس که چه کسی و به چه خصوصیاتی میخوای و اون نامه رو هر روز بخون و مطمئن باش اونی که میخوای حتما حتما سر راحت قرار میگیره برای سرعت بخشیدن به اینکارم میتونی یه نذری کنی و مثلا یه گناهی و که تا حالا میکردی کنار بزاری یا مثلا نمازهاتو سر وقت بخونی بهت قول میدم که پیدا میشه

10. کاربر روبرو از پست مفید جوانه؟؟؟ تشکرکرده است .

جوانه؟؟؟ (جمعه 28 بهمن 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    15
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

همچنان سپاس گزارم

یک نکته را میخواهم بیان کنم:

اگر در فرآیند آشنا شدن با همسر آینده، با کسی آشنا شدم که تمام معیارهای من را داشت ولی نمی توانست خارج از کشور آن هم برای همیشه ازدواج کند و من از ایشان خوشم آمد آنوقت دل کندن ازشون برام سخت خواهد بود چون بزرگترین آرزوی من تحصیل و زندگی در خارج است. در این شرایط وضع اسفناکی پیش خواهد آمد.

به هر حال دعل بفرمایید بنده به مقصود و فرد مورد نظر خودم هر چه زودتر برسم. چون از مجرد بودن و ماندن بسیار خسته شده ام.

اردتمند

سلام دکتر مهدی عزیز ... از اسمت معلومه خیلی اعتماد به نفس داری

خوب من برای ازدواج سی دی های ازدواج دکتر فرهنگ رو گوش دادم میدونی نکات جالبی داره
    مهمترین و جالبترین نکتش که به درد شما میخوره الان اینه ...

دکتر فرهنگ میگه فکر کنید یه عموی دکتر متخصص تغذیه دارید که کاملا معتمد شماس و به همه انواع خوراکیها و خواصش آشناس و این عموی شما هم یه سوپر مارکت بزرگ داره که از هر نوع ماده ای با هر نوع مارکی توش پیدا میشه
    حالا فرض کنید شما میخواید یه ماکارانوی خوب و خوشمزه و زیبا و به یه سری خواص که خودتون میخواید بخرید 2 راه داری...
    1. به اون عموتون بگین یه ماکارونی با خصوصیاتی که میخواین براتون بیاره
    2. خودتون کلی تحقیق کنید و بگردین و کلی ماکارانی های مختلف و امتحان کنید تا اونی که میخواین پیدا کنین

دکتر فرهنگ میگه سوپر مارکت دنیا هم یه صاحب داره و حالا که شما یه همسر با خصوصیات خاص لازم دارین کافیه یه برگه کاغذ بردارین با اعتقاد کامل برای خدا یه نامه بنویسید و همسریو بخواین که همه خصوصیاتی که در نظر دارین و داشته باشه

حالا نکته جالبش اینجاش این دوره ازدواج موفق حدود 40 جلسه اس و دکتر فرهنگ تو جلسات اول اینو گفت و مثل همین الان که مممکنه تو خندت بگیره خیلی ها خندیدن و از کنارش گذشتن

اما تو جلسات آخر یه دختری از دکتر اجازه میخواد تا بیاد روی صحنه و صحبت کنه وقتی میاد میگه آقای دکتر وقتی شما قضیه نامه به خدا رو گفتین من نشستم و یه نامه با ریز جزییات نوشتم که شوهری میخوام که تحصیلات عالی خانواده خوب و با هم بریم خارج برای ادامه تحصیل و این خارجشم آمریکا بود و البته تو نامش خواسته بود شوهرش سی تی زن آمریکا باشه و خیلی چیزای دیگه و حتی اسم همسر آیندشم نوشته بود و میگفت الان بعد از این مدت یه نفر عین همون چیزی که تو نامه نوشتم اومده خواستگاریم و نامزد شدیم و تشکر کرده بود

خیلی نمونه های عینی و دیدم که از این روش تو چیزهای مختلف نتیجه گرفتن

پس همین الان یه قلم و کاغذ بردار متواضعانه و خاشعانه و با اعتقاد کامل برای خدا بنویس که چه کسی و به چه خصوصیاتی میخوای و اون نامه رو هر روز بخون و مطمئن باش اونی که میخوای حتما حتما سر راحت قرار میگیره برای سرعت بخشیدن به اینکارم میتونی یه نذری کنی و مثلا یه گناهی و که تا حالا میکردی کنار بزاری یا مثلا نمازهاتو سر وقت بخونی بهت قول میدم که پیدا میشه
    ممنونم از پاسختان خانم Fa mo

حتماً این کار را انجام میدم اما باید بگم اهل نماز و نذر نیستم و به کل اعتقاداتم در وضعیت کنونی کشور دستخوش تغییر شد.

امید است نسخه شما و دکتر فرهنگ عزیز بدون نماز و نذر به کارساز اوفتد
    هیچ کس همراه نیست تنهای اول

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 تیر 95 [ 16:53]
    سطح
    62
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,594

تشکرشده 1,946 در 612 پست

Array

کافیه اعتقاد داشته باشی به اینکه خدا میبینه میشنوه درک میکنه دوست داره و کمکت میکنه

راستی یادت باشه همسران ما همانند های ما هستن

برای داشتن همسر و آینده خوب خوبی ها رو زندگی کن

13. کاربر روبرو از پست مفید جوانه؟؟؟ تشکرکرده است .

جوانه؟؟؟ (جمعه 28 بهمن 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 خرداد 93 [ 23:52]
    سطح
    33
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 111
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    209

تشکرشده 209 در 78 پست

Array

من خودم خارج از کشور هستم و بنظرم درست نیست توی این شرایط دنبال همچین شخصی بگردین . چرا اول خودتون نمی رین اونجا و شرایط رو نمی سنجین ؟ شاید توی همون دانشگاه دختری ایرانی با معیارهاتون پیدا کردین بخصوص توی دانشگاه های کانادا !
    اینکه یکی رو از اینجا به این امیدها ببرین اونجا خیلی ریسکیه و اصولا پیدا کردن همچین شخصی خیلی هم سخته ! البته پیشنهادی که fa mo داد هم جالبه

15. کاربر روبرو از پست مفید melisaa تشکرکرده است .

melisaa (جمعه 28 بهمن 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    15
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

من خودم خارج از کشور هستم و بنظرم درست نیست توی این شرایط دنبال همچین شخصی بگردین . چرا اول خودتون نمی رین اونجا و شرایط رو نمی سنجین ؟ شاید توی همون دانشگاه دختری ایرانی با معیارهاتون پیدا کردین بخصوص توی دانشگاه های کانادا !
    اینکه یکی رو از اینجا به این امیدها ببرین اونجا خیلی ریسکیه و اصولا پیدا کردن همچین شخصی خیلی هم سخته ! البته پیشنهادی که fa mo داد هم جالبه
    دو صد درود بر خارج نشین عزیز

عرض میکنم خدمتمتون:

دوستی داشتم توی همین دانشگاهی که دکتری میخونم. با خانمی آشنا شد که اون هم دانشجوی دکتری بود همون جا و با هم ازدواج کردند و هر دو سال پنجم دکتری با اعتماد به نقس انصراف دادن و راهی کانادا (ایالتش بماند) شدند. همراه آرزو داشتم وضعیت مشابهی برای من ایجاد شود اما نشد. من باید اینجا ازدواج کنم چون خودم را میشناسم اونور برم ازدواج بکن نیستم و خلاصه دیر میشه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)