RE: تردید برای ازدواج با دختری که دوست پسر داشته
سلام برادرم
من به عنوان کسی که تا به حال چندین مورد از این مسائل رو دیده براتون تجربیاتم رو در اختیار میذارم
اولا از اینکه بهتون حق میدم چون انتظار خیلی سخته ...چه شیرین چه تلخ کلا انتظار سخته
بگذریم...
ببینید شما باید خیلی دقت کنید.دارید همسر و هم بالین خودتون رو انتخاب میکنید.کسی که فردای زندگی مادر بچه های شما خواهد بود و شما باد نهایت اعتماد رو به ایشون داشته باشید.
هیچ مرد و زنی علاقه ای ندارند که شریک زندگیشون قبل از ازدواج با کس دیگری در ارتباط بوده باشه
چون در این ارتباط هرچند جزیی و سطحی ممکنه یکسری مسائل اتفاق بیفته.
دقت کنید من اصلا نمیخوام دید شما رو به اون خانوم خوب یا بد کنم.من میخوام یک سری واقیعت ها رو براتون بگم تا اگر مشکلی هست الان جلوش گرفته بشه نه پس فردا با وجود یک فرزند بی گناه
شما وقتی میتونی مطمئن بشی یک ربطه عمیق نیست که یکی از طرفین رابطه باشی !مگر شما در خلوت ایشون هم حضور داشتید که انقدر مطمئن صحبت میکنید؟!
من نمیگیم شما باید دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده باشی.ولی حداقل باید دنبال یک دختری باشی که روابط با نامحرم رو ایراد و اشکال بدونه و از بروز اون شرم و حیا داشته باشه.ولی این خانوم خیلی راحت به شما که میگیم 1 درصد احتمال ازدواج با شما رو میده..اصلا براش مهم نیست.حتی انقدر خودش رو به یک رابطه نادرست متعهد میدونه که به قول خودش نمیتونه خیانت کنه !!!!
اشتباه دیگر شما پیشنهاد دادن کار به ایشون بوده.شما هنوز تکلیفت با عقل و دل و منطقت روشن نیست بعد میخوای یه شرایطی به وجود بیاری که هر روز ببینیش؟
بذار تکلیف مشخص بشه اونوقت این شرایط رو به وجود بیار.من احساس میکنم شما میخوای از هر دری که شده وارد بشی...به زور شماره دادن...پیشنهاد کار در شرکت....ان کارها کمی نسنجیده بود.....
شما دوست داری رابطه ایشون تموم شه..ایشون چی؟اینطور که شما میگید ایشون تمایل زیادی هم به اتمام رابطه ندارن چرا که از خیانت میترسن !!
باز ابراز اطمینان از موضوضع دیگه ای کرده بودید اونم اینکه مطمئنید ایشون اگر وارد رابطه با شما بشن به کس دیگه ای فکر نخواهند کرد ! واقعا این نظریه رو از کجا اوردید؟چرا انقدر مطمئنید؟
بشینید و صادقانه با خودتون خلوت کنید...علاقه ای که به ایشون داری برای چی ایجاد شده؟نجابت؟زیبایی؟پاکدامنی ؟تحصیلات؟
ضمنا اشتباه دیگه شما این بوده که خودتون اقدام کردید و این از نظر خانواده دختر کار درستی نیست
شما بهتر بود برای ابراز علاقه تون از از طریق خانواده اقدام میکردید و اگر ایشون در فکر دوست پسرشون نبودن و علاقه برای ازدواج با شما داشتن اجازه میدادن شما تشریف ببرید خواستگاری.
باید منطقی تصمیم بگیری..چند وقت بعد از ازدواج ممکنه روابط قبلی ایشون مثل خوره بیفته به وجود شما و مدام به ایشون شک کنید.اینها رو هم مد نظر بگیرید.
الان هم به نظرم فعلا دست نگه دارید.اگر ایشون علاقه به شما دارن ارتباط قبلیشون رو قطع و به شما اطلاع میدن.ایشون الان میدونه شما بهش علاقه داری.پس شما قدمتو برداشتی و باید منتظر باشی ببینی انقدر به شما علاقه داره که از دوست پسر الانش دست بکشه؟یا ایا به اون پختگی لازم برای ازدواج رسیده که تبتونه فرق یک رابطه ناپایدار با ازدواج رو بفهمه؟
شما ارتباطی برقرار نکن تا ایشون بتونه انتخاب کنه
انتظار سخته ولی ایو بدونید این انتظار خیلی راحت تر از انتظار رسیدن احضاریه طلاق...احضاریه مهریه ...برقراری دادگاه و....هستش
موفق باشید
ضمنا لطفا بین خط ها فاصله بذارید تا خواندنش اسان تر باشه
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)