به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 03 اردیبهشت 91 [ 00:38]
    سطح
    17
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 92
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    52

تشکرشده 52 در 23 پست

Array

Arrow با ذهن خیال پردازم چه کنم؟

پس از ایجاد اولین تاپیک فهمیدم آدم کمال گرایی هستم .و در موردش تو همین سایت مطالبی رو خوندم ،
    ولی کافی نبود و لازم دیدم تاپیکی جدید با موضوع جدید ایجاد کنم.

از اول شروع میکنم .

من در زندگی سختیهای زیادی کشیدم (خیلی بیشتر از چیزی که فکرش رو بکنید)
    از مشکلات خانوادگی ،عاطفی ، مالی ، جسمی ، روحی و... تا شکست عشقی (موضوع تاپیک قبلیم ).
    کمبودهای زیادی داشته و دارم و اکثر این مشکلات به دلیل اشتباهات پدرو مادرم (به خصوص پدرم) در دوران کودکیم بوده .

این مشکلات + تنهایی باعث شد برای رهایی رو به خیال پردازی بیارم.ناخودآگاه یک تصویر خیالی از خودم در ذهنم ساختم .اوایل خیلی ساده بود . ولی هرچه بیشتر ضعفها و تاریکیهای درونم نمایان شد تصویرخیالیم به همون نسبت پروبال گرفت و پیشرفت کرد .و این فاصله باعث شد احساس کمبود و ضعف کنم و از خودم بیزار بشم .

"من ایده آل" تقریبا هیچ کدوم از ضعفهای "من حقیقی" رو نداره .هر وقت یک ضعف در خودم میبینم سریع اون رو در خیالم برطرف میکنم.

ویژگیهای تصویر خیالیم.
    بخشی از ویژگیهایی که در خود واقعیم دوست دارم رو داره.مهربونه،به دیگران کمک میکنه،احساساتیه،دلسوزه و...

1-تمام اعضای خانواده در یک سانحه رانندگی فوت کردند.(بخش عمده ای از مشکلاتم از خانواده نشاءت میگیره)

2- مشکل جسمی نداره .

3- چهره اش به مراتب بهتر از چهره ی واقعیم هست،خجالتی نیست ، اعتماد به نفسش بالاس .

4- تحصیلات بالایی داره و به تبع اون شغل و درآمد خوبی هم داره. مشکل مالی نداره .

5-با دختر موردعلاقش ازدواج کرده و زندگی آروم و خوبی داره .

6-در جوانی میمیره .( آرزومه زود بمیرم حتی اگر زندگیم کاملا ایده آل باشه)
    نوع مرگ .

1- در اثر حادثه ای مرگ مغزی میشه و تمام اعضای قابل پیوندش اهدا میشه .

2- بهش گفته میشه بیماری لاعلاج داری و1 روز بیشتر زنده نیستی .مقدمات مراسم کفن و دفن رو فراهم میکنه ،میره حموم ،بهترین کت و شلوار و کراواتش رو به تن میکنه ، عطر میزنه ،موهاشو اتو،سشوار و ژل میزنه ، دراز میکشه ، چشماشو میبنده ، لبخند میزنه و...

رویاها خیلی فراتر از اینهاس و در جهات مختلف شاخ و برگ گرفته .

در کوتاه مدت شاید حکم مسکن رو برای رهایی از مشکلات داشته باشه ولی تاثیرش رو در دراز مدت کاملا حس میکنم .افسردگی ،کم شدن اعتماد به نفس ، تنفر از خودم، تنفر بسیار زیاد از پدرم ،دور شدن از عقاید دینی،کفر گویی ،بی تابی برای مرگ و...
    بخش عمده ای از این رویاها رو پدر و مادرم با ذره ای دقت و دلسوزی میتونستن تحقق ببخشن.ولی افسوس...

ببخشید طولانی شد.

2. 3 کاربر از پست مفید meshky تشکرکرده اند .

meshky (جمعه 28 بهمن 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 دی 91 [ 12:22]
    سطح
    15
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 25
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    29

تشکرشده 29 در 10 پست

Array

RE: با ذهن خیال پردازم چه کنم؟

سلام دوست عزیز .
    راستش من مثل شما افرادی رو دیدم که اینطوری خیال پردازی میکنن
    من خودمم خیال پردازی میکنم و یه" من ایده آل" تو ذهنم ساختم که همه ی مشخصات خوبو داره ...
    میتونم مشکلتونو درک کنم ، خانواده نقش بزرگی توی زندگیه آدم داره .تنفرتون از پدرتونم میتونم درک کنم ... ولی بهتره این تنفری که از خانوادتون دارید رو از خودتون دور کنید ،چون فکر کردن بهش بیشتر آزارتون میده و افسردگی بیشتری میگیرید . خودتو درگیر این فکرا نکن

4. کاربر روبرو از پست مفید azita* تشکرکرده است .

azita* (شنبه 29 بهمن 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 تیر 95 [ 16:53]
    سطح
    62
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,594

تشکرشده 1,946 در 612 پست

Array

اگه تاپیکت به نتیجه برسه خیلی خوب میشه
    چون به منم کلی کمک میشه
    http://www.hamdardi.net/thread-20480.html

چه جالب منم کمالگرام و خیال پرداز ...

6. 2 کاربر از پست مفید جوانه؟؟؟ تشکرکرده اند .

جوانه؟؟؟ (شنبه 29 بهمن 90)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

شما نیازه به یک روانشناس بالینی یا یک روانپزشک مراجعه کنید .

تداوم و تعمق بخشیدن به این زندگی رویایی نتیجه جالبی ندارد ، در ادامه می تواند رابطه شما را با دنیای واقعی قطع کند و ..... پس بهتره حتماً به روانپزشک مراجعه و در پی رفعش بربیایید . در خصوص مسائل زندگی نیز همراه با دارو درمانی مشاوره نیز بروید تا مهارتهای سازگاری و .... را آموخته و به کار ببندید تا آنجا که به رضایت از زندگی دست پیدا کنید .

8. 6 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (جمعه 28 بهمن 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    17
    دستاوردها:
    تشکرها
    52

تشکرشده 52 در 23 پست

Array

ممنون از پاسختون ..

fa mo
    تاپیکت رو حتما سر فرصت میخونم .یه جورایی خیلی شبیه مشکل منه .

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
    شما نیازه به یک روانشناس بالینی یا یک روانپزشک مراجعه کنید .

تداوم و تعمق بخشیدن به این زندگی رویایی نتیجه جالبی ندارد ، در ادامه می تواند رابطه شما را با دنیای واقعی قطع کند و ..... پس بهتره حتماً به روانپزشک مراجعه و در پی رفعش بربیایید . در خصوص مسائل زندگی نیز همراه با دارو درمانی مشاوره نیز بروید تا مهارتهای سازگاری و .... را آموخته و به کار ببندید تا آنجا که به رضایت از زندگی دست پیدا کنید .
    اگر امکانش وجود داشت قطعا به روانپزشک مراجعه میکردم .

در عین حال که شدیدا رویا پردازم در زندگی روز مره ام خیلی وقع گرا هستم .برای تک تک روزهام برنامه ریزی میکنم . از بچگی یاد گرفتم برای به دست اوردن خواسته هام باید چند برابر دیگران زحمت بکشم .ولی قبول دارم از نظر روحی خیلی عذاب میکشم .

از طرفی اغلب آرزوها و رویاهام شدنی هستن(ولی دوست دارم این اتفاق زود بیافته) .اگر بخشی از آرزوهام رو بگم ممکنه خیلی پیش پا افتاده باشن و هرکس بخونه بخنده .
    برای مثال یکیشو میگم .

یکی از دوستام به خاطر اینکه پاهای پرانتزی داشت از خدمت معاف شد . اتفاقی بهم گفت پاتو جفت کن منم جفت کردم .فهمیدم بین زانوهام حدود 4 سانت فاصله س .از اون به بعد این موضوع مثل خوره افتاد به جونم .

وقتی شلوار میخرم به اولین چیزی که دقت میکنم فاصله بین زانوهام هست .به دید هیچ کس نمیاد ولی من رو شدیدا آزار میده و تبدیل به یکی از دغدغه های اصلی 2 سال اخیر من شده.

از طرفی اگر بخوام این مشکل و مشکلات دیگه جسمیم رو برطرف کنم(بدون در نظر گرفتن عوارضش) باید بین 12 الی 15 میلیون هزینه کنم ( کل پس اندازم ).حدود 6 ماه هم باید خونه نشین بشم (بدون درآمد)و موندن تو خونه ای که به اسم خانه ی ارواح ازش یاد میکنم یعنی یک کابوس وحشتناک .
    بین یه دو راهی گیر کردم که هر کدومش رو انتخاب کنم به مشکل میخورم و نا خودآگاه میرم سراغ تخیلات .

همین مشکل در مورد ادامه ی تحصیل هم وجود داره و سایر موارد .

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

شما ریز بینی های غیر لازم دارید که همراه با کمال گرایی ، وسواس فکری ایجاد کرده .

نیاز هست روی کمالگرائیتون کار کنید . و در رابطه با زندگی تخیلیتون ، حتی اگر رویاهای دست یافتنی هست ، راه توقف فکر و مهار قوه خیال را در پیش بگیرید .

حواس خود را عادت دهید به بی اعتنایی به هرچه غیر ضرور هست ، یعنی ورودی های حواستان را کنترل کنید تا بار ذهنی شما کاهش یابد . یعنی مثلا ًهرچیزی جز ضروریات را نبینید ، هرچیزی جز ضروریات را نشنوید ، هرچیزی جز ضروریات را نگویید .... جز ضروریات نچشید و ......

قوه خیالتان را هم مهار کنید و در درجه اول توقف دهید بخصوص در مورد رویاهایتان . در درجه بعد تمرینش دهید به تمرکز روی طبیعت ، مثلاً به یک گل خیره شده و زوایای جزئی آنرا توجه کنید و سعی کنید زیبایی های آنرا ببینید .

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی

4 – همه تفسیرها صحیح و درست لزوما مفید نیستند.
    گاهی در شرایطی که واقعیت ها حقیقتا درد زا هستند و هر گونه تفسیری از آنها رنج آور هستند می بایست تفسیرهای خود را به نحو مطلوبی تحریف کنیم تا در گذر از این مسیر کمتر دچار فشارو استرس شویم . در نظر بگیرید واقعا معلم سخت گیر و بد اخلاقی دارید و در دادن نمره هم بسیار خسیس است . دانستن این مسئله و تفسیر درست آن هیچ کمکی به شما نمی کند ، شاید شما را نیز نسبت به آن درس دلزده و خسته کند. حالا بیائید تفسیر خود را تحریف کنید مثلا به این صورت : < این معلم می خواهد با این شیوه ما را مقید به درس خواندن کند و عادت های صحیح را در ما شکل دهد و در نهایت مجبور خواهیم شد که در درس او ممتاز شویم تا آسوده گردیم. > ، بدین ترتیب برنامه ای مبتی بر این تفسیر خواهید ریخت که به پیشرفت تحصیلی شما کمک خواهد کرد. ( نکته مهم : این بدان معنا نسیت که از واقعیت دور شویم ، بلکه با توجه به بند 3 ، پس از جدا کردن تفسیر هایمان از واقعیتهای که بدانها وقوف داریم ، بیشتر تفسیرهایمان را دنبال می کنیم.)

مثبت اندیشی را پیشه سازید و روی نگرش خود کار کنید . هرچیزی که برایتان ناخوشایند است تلاش کنید یک نکته مثبت یا حکمت خیری در آن بیابید ( نیمه پر لیوان را دیدن ) .

هر ذهنیت و ذهن خوانی منفی در مورد دیگران از پدر و مادر گرفته تا غریبه و آشنا را بازتعبیر مثبت کنید هیچ اشکال نداره حتی تصور کنید خود فریبی هست یعنی اینکه حتی آنچه به نظرتان واقعاً منفی هست شما یک منظور مثبت برایش بسازید .

اگر نمی توانید روانپزشک بروید نیازه این راهکارهای عملیاتی را دقیق عمل کنید و حرف شنوی داشته باشید . و الا هیچ کاری از ما در کمک به شما بر نمی آید .

موفق باشید

.

11. 3 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (سه شنبه 02 اسفند 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    17
    دستاوردها:
    تشکرها
    52

تشکرشده 52 در 23 پست

Array

خیلی ممنون بابت راهنمایی خوبتون .

حواس خود را عادت دهید به بی اعتنایی به هرچه غیر ضرور هست ،
    دارم سعی میکنم به جای اینکه خودم رو به تصویر خیالیم نزدیک کنم اون رو به خودم شبیه کنم .

هدفهام رو اولویت بندی کردم و بر اساس اون رویاهام روکنترل میکنم .(فکر نمیکنم قطع کاملش امکان پذیر باشه )

الان تصویر خیالیم تنها مزیتی که نسبت به من داره اینه که سالمه .

قرار گذاشتم که در تعطیلات عید که بیکارم 2 مشکلم که ضروری هم هستن و در حال حاضر توان رفع کردنش رو از نظر مالی دارم برطرف کنم .(با عمل جراحی)

برای بلند مدت فعلا چیزی در ذهن ندارم .بهتر بگم نمیخوام خودم رو درگیرش کنم چون اگر به چیزی فکر کنم خود به خود ابعادش گسترده میشه.دوست دارم چیزی که از آینده برای خودم ترسیم میکنم خلاء باشه .نشه داخلش شد و بهش رنگ و لعاب داد. تا میخوام به یک فرد با یک زندگی عالی فکر کنم یک سیاهی جلوش پدیدار میشه و اونو محو میکنه .خود به خود از خیالات بیرون میام .(البته در گذشته هم این کارو میکردم).ولی الان در همون لحظه که ذهنم به رویا میره محوش میکنم .

به صورت خلاصه .
    تصویر گذشته رو نابود کردم .تصویر جدیدی ساختم .خیلی شبیه خودمه .میخوام قدم به قدم ضعفهام رو که قابل برطرف کردن هستن و خیلی هم رویایی نیستن اول در رویا و سپس در واقعیت برطرف کنم و نذارم بین واقعیت و رویام فاصله زیادی ایجاد شه .ولی همیشه یک قدم از من جلوتر باشه تا من خودم رو به سطح اون برسونم .

به نظرتون این کار درسته یا باید کلا این افکار و خیالات قطع بشه؟

مثبت اندیشی را پیشه سازید و روی نگرش خود کار کنید . هرچیزی که برایتان ناخوشایند است تلاش کنید یک نکته مثبت یا حکمت خیری در آن بیابید ( نیمه پر لیوان را دیدن ) .
    سعی میکنم اون 4 سانت رو بیخیال بشم .البته با خط کش فهمیدم از 4 سانت کمتره..

در مورد ظاهرم هم با دیدن عکسهای گذشته و چهره ی الان برادرم متوجه شدم که این مشکل که از 15 تا 20 سالگی ظاهر افت میکنه ارثیه و از 20 تا 25 سالگی به حالت قبل برمیگرده .الان هم خودم نسبت به 2 سال پیش خیلی بهتر شدم .

هر ذهنیت و ذهن خوانی منفی در مورد دیگران از پدر و مادر گرفته تا غریبه و آشنا را بازتعبیر مثبت کنید هیچ اشکال نداره حتی تصور کنید خود فریبی هست یعنی اینکه حتی آنچه به نظرتان واقعاً منفی هست شما یک منظور مثبت برایش بسازید .
    من پدر و مادرم رو دوست دارم و اصلا تحمل دیدن ناراحتیشونو ندارم .به خاطر همینم هست که از کمک کردن بهشون دریغ نمیکنم .اونا هم منو از خواهر برادرام بیشتر دوست دارن .
    ولی نحوه دوست داشتنشون اشتباهه و به من لطمه زده .
    قبلا همیشه میگفتم همه حتی قاتلم رو میبخشم ولی پدرمو نه .

فکر کنم زمان ببره بتونم نکات مثبتی برای بخشیدنش پیدا کنم .

قوه خیالتان را هم مهار کنید و در درجه اول توقف دهید بخصوص در مورد رویاهایتان . در درجه بعد تمرینش دهید به تمرکز روی طبیعت ، مثلاً به یک گل خیره شده و زوایای جزئی آنرا توجه کنید و سعی کنید زیبایی های آنرا ببینید .
    باور کنید دلیل اینکه زیادی حساس شدم اینه که خیلی زیاد به زیباییهای طبیعت و اطرافم توجه دارم .همین باعث شده سطح توقعم از خودم بالا بره .

فکر کنم این یکی رو باید برعکس عمل کنم

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 18 اسفند 90 [ 11:18]
    سطح
    14
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 9
    دستاوردها:
    تشکرها
    66

تشکرشده 63 در 25 پست

Array

دوست عزیز
    ممکن است بسیاری از چیزهایی که شما به صورت مشکل و یا نقص در خود می بینید ریشه در واقعیت نداشته و از احساس خود کم بینی و یا خودپنداره آسیب دیده شما نشات گرفته باشد. در چنین حالتی اگرچه با صرف هزینه های بالا و انجام جراحی و روش های دیگر تا حدودی این احساس را کاهش خواهید داد اما مطمئنا این احساس مجددا به شکلی دیگر خود را نمایان خواهد ساخت. شما نیاز به مراجعه به روانپزشک و مصرف دارو ندارید . توصیه میکنم جهت درمان یه روانشناس حاذق مراجعه و تا آن زمان از اتخاذ تصمیمات عجولانه خودداری فرمایید.
    موفق و سربلند باشید

14. کاربر روبرو از پست مفید titapeli تشکرکرده است .

titapeli (چهارشنبه 03 اسفند 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    17
    دستاوردها:
    تشکرها
    52

تشکرشده 52 در 23 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط titapeli
    دوست عزیز
    ممکن است بسیاری از چیزهایی که شما به صورت مشکل و یا نقص در خود می بینید ریشه در واقعیت نداشته و از احساس خود کم بینی و یا خودپنداره آسیب دیده شما نشات گرفته باشد. در چنین حالتی اگرچه با صرف هزینه های بالا و انجام جراحی و روش های دیگر تا حدودی این احساس را کاهش خواهید داد اما مطمئنا این احساس مجددا به شکلی دیگر خود را نمایان خواهد ساخت. شما نیاز به مراجعه به روانپزشک و مصرف دارو ندارید . توصیه میکنم جهت درمان یه روانشناس حاذق مراجعه و تا آن زمان از اتخاذ تصمیمات عجولانه خودداری فرمایید.
    موفق و سربلند باشید
    ممنون دوست عزیز

مثل اینکه هر وقت خودم بخوام هم یه مشکل جدید نمیذاره .

فکر نمیکنم روانشناس بتونه کمکی بهم بکنه .انقدر مشکلاتم زیاد و عجیبن که از دست هیچ کس کاری ساخته نیست .

تنها اتفاقی که میتونه مشکلم رو حل کنه مرگه . اگر تا مدتی به سمتم نیاد خودم میرم سراغش.

برام دعا کنید این اتفاق به صورت طبیعی بیافته .

16. کاربر روبرو از پست مفید meshky تشکرکرده است .

meshky (پنجشنبه 04 اسفند 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 18 اسفند 90 [ 11:18]
    سطح
    14
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 9
    دستاوردها:
    تشکرها
    66

تشکرشده 63 در 25 پست

Array

دوست من
    بدون شک مشکلات شما برایتان بسیار آزار دهنده است . چنانچه تاکنون خود موفق به حل این مشکلات نشده اید پس نیازمند دریافت کمک حرفه ای هستید. شما در مورد تصمیم به ادامه زندگی خود مختار هستید اما تردیدی نیست که توانایی لذت بردن از زندگی سالم و شاد در شما وجود دارد. برای شکوفا کردن تواناییهای خود از مهارت های متخصصین کمک بگیرید. سالهای طولانی زندگی شاد و مفرح بدون شک از مرگ لذت بخش تر است.
    موفق باشید

18. کاربر روبرو از پست مفید titapeli تشکرکرده است .

titapeli (پنجشنبه 11 اسفند 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)