RE: لطفا منو راهنمایی کنید
سلام ستاره جان
با نظر سنجاب عزیز موافقم.
دلیلی نداره خودت پا پیش بذاری.شاید این کار ایرادی نداشته باشه ولی به شدت آینده ات رو تحت تاثیر قرار میده.از اونجایی که اقایون اکثرا رو این مسائل زوم میکنن و گیر میدن که مثلا تو خودت منو انتخاب کردی و ....
پس صبوری کن.برای ازدواجتم اصلا دیر نیست.الان که دیگه سن ازدواج خانوما در رنج 28-30 سالگی هستش.
پس عجله نکن که کار خراب تر میشه.
الان همه فکر میکنن ازدواج کم شده.ولی واقیعتش این نیست.من فهمیدم(من مدتی کارهای تحقیقاتی مربوط به ازدواج و طلاق میکردم) که خانواده های بسیاری هستن که دنبال دخترای نجیب هستن.
الان کمتر کسی برای ازدواج به دنبال دخترای سانتی مانتال میره و اکثرا به دنبال یه دختر ساده و محجبه هستن.
پس بهتره به جای فکر کردن به این موضوع خطرناک !!!(ایجاد ارتباط از طریق دوست اون آقا) صبوری کنی.اون آقا اگر نظرش برای ازدواج به شما مثبت باشه و قصد ازدواج داشته باشه خودش حتما پا پیش میذاره.شما نجابت خودتت رو حفظ کن و سنگین باش.(البته حد و مرز رو هم رعایت کن)
من نمیدونم پوشش شما چطوریه.ولی تجربه و تحقیقات نشون داده هرچی پوشش بهتر تعداد خواستگارا بیشتر!
بعضی وقت هم شرایط خیلی خوب شما و اعتماد به نفس
زیاد باعث میشه خیلیا از پا پیش گذاشتن امتناع کنن.سعی کن مسائل اقتصادی و کلا مسائل حاشیه ای رو هرجایی باز نکنی.
اعتماد به نفسم خوبه ولی نه کاذبش.
من راستش با نظر آقای ide اصلا موافق نیستم(عذر خواهی میکنم ازشون)
سوالایی که ایشون میگن رو اگر شما مطرح کنی یعنی دقیقا داری از اون آقا خواستگاری میکنی !!! و احتمالا کلاس گذاشتنای اون آقا از اون به بعد شروع میشه.
ضمنا اگر شما هم به طریقی که ایده گفتن پا پیش بذری و ازدواج کنی دو تا سرکوفت همیشه میخوری:
1.تو پا پیش گذاشتی
2.آیا تو همیجور که به من ابراز علاقه میکردی و به بهونه درس و کار و.. میخوایستی سر ار کارم دربیاری به پسرای دیگه هم ابراز علاقه کرده بودی یا نه ؟
اینم یادت نره که مردا مثل سایه هستن.
انشالله موفق میشی
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)