سلام
من 26 سالمه و نامزدم27 سال.
5سال پیش یه پسری از فامیلای دورمون به من علاقه مند شد و با تمام وجودش منو دوست داشت.2سال به طریقای مختلف امتحانش کردم تا جواب بله بهش دادم.
الان 2سال میشه که نامزدیم و این طولانی بودن به دلیل سربازی اون و درس من بود.
ولی 1 ماه پیش به طور اتفاقی پرینت ریزمکالمات گوشیش رو دیدم و دیدم که هرروز یه شماره جدید توی ریزمکالماتشه.
دلیلش رو ازش پرسیدم گفت که 1سال میشه که شیطون رفته توی جلدش و فقط میخواد با دخترا اس ام اس بازی کنه و فقط در حد تلفن بوده و با هیچ کدوم ارتباط طولانی مدت نداشته.شاید هرکدوم یکی دو روز.
و من اینو مطمئن شدم که ارتباط رودررو و یا بدنی نداشتن.
توبه کرد و کلی معذرت خواهی.من بعد دو هفته ناراحتی و اعصاب خوردی بخشیدمش.
و اینو مطمئنم که واقعا دوست داشتنش به من واقعیه و منم همینطور از ته دل دوسش دارم.
حالا من توی اون دو هفته همش ازش میپرسیدم هرروز کسی بهت زنگ نزد، تو نزدی و همش اذیت میکردم.
بالاخره تصمیم گرفتم چون مطمئن بشم خودم با یه خط جدید بهش زنگ و اس ام اس دادم.
چند دفعه برنداشت و جواب نداد.
اینقدر گیر دادم تا بالاخره جواب داد.
و بهم اس ام اس دادیم و صحبت های جنسی کردیم به عنوان یه غریبه با اس ام اس.
به اس ام اس پنجم ششم که رسید فهمید منم. و گفت که از اول میدونسته که منم.
ولی من باور نکردم.
منم گفتم دیگه همه چی تموم...دیگه نمی تونم باهات بمونم و جدا میشیم...
و اون اون شب تا 2روز لکنت زبون گرفته بود و داشت دیوونه میشد...
بهرحال بعد این ماجراها و دوباره مهلت خواستن از من من قبول کردم...ولی نه به راحتی...
من نمیدونم چرا زیر قولش زد؟ نمیدونم این کاراش به چه دلیل بوده؟
از روی هوس...عادت...
پس من چی...نمیگم خیلی پاکم...شاید منم یکی دوبار گول خوردم از روی هوس...ولی ادامه ندادم...
من دارم دیونه میشم...نمیدونم باید چیکار کنم
میترسم این کارش رو بعد ازدواج هم ادامه بده، با اینکه خیلی دوستم داره.
بعضی وقتها میگم شاید اینکاراش به خاطر طولانی شدن مدت نامزدیه...ولی شرایط اینجوریه، من چیزی از محبتم براش کم نزاشتم...
و تمام چیزایی که دو تا نامزد توی زمان نامزدی از هم میخوان تا جایی که تونستم دادم...اونم همینطور
ولی نمیدونم چرا اینجوری شد
من روش قسم میخوردم...دفعه اول بخشیدم ولی چرا دوباره تکرار کرد...اگه دفعه سوم و چهارمی هم باشه چیکار کنم...چیکار کنم زندگیم حفظ شه؟ما همدیگرو دوست داریم...و جدا شدن غیرممکن...
کمکم کنین
علاقه مندی ها (Bookmarks)