درود به همه
خیلی خوشحالم که همچین فرومی توی نت هست که میتونم حرفامو براتون بزنم چون دارم میمیرم
ببینید من دچار افسردگی شکست عشقی یا یه همچنین چیزی شدم
یه دختری هست که واقعا دوسش دارم و عاشقش شدم ... اما نه خودم نه زندگی و آیندم ... ببینید من توی یه دو راهی وحشتناکم ... جدا از هر مسلئه ای این خیلی بده که یکی رو از صمیم قلب دوست داشته باشی اما نتونی حتی بهش بگی ... به جای اون, اون دوراهی و زندگیت جلوت رو میگیره و قلبت رو میشکنه ... احساس میکنم دارم بالا میارم نمیتونم تحمل کنم ... حتی فکر خودشی هم به سرم میزنه تا راحت کنم خودمو ... از همون اول که باهاش آشنا شدم فهمیدم که بهش علاقه مند شدم اما هرکاری کرم . هر کاری اما نشد که نشد به جای اینکه فراموشش کنم وضعیت بدتر میشد همیشه توی زهنمه حتی شبا نمیتونم بخوابم ... تنها راه که بشه فراموش کرد بصورت مقطعی اونم که با آدمای دیگه فقط بخندی یو خوش باشی ... اما من دوست زیادی ندارم ... و زندگی من موسیقیه و اصلا هم به موزیک های شاد و روشن علاقه ندارم ... این موضوع درد منو تشدید میکنه
کمکم کنید یه داروی ضد افسردگی یا همچنین چیزی رو معرفی کنید که بتونم برم داروخونه بگیرم تا هر وقت که حالم بده حداقل از درون نسوزم ... درد روحی بدترین دردیه که وجود داره حتی روی فیزیک آدم هم تاثیر میذاره ... من خودم ورزش کارم هیچ وقت وزنم دست نمیخورد اما در عرض 2 ماه ده کیلو وزنم کم شد همه فهمیدن اما نمیتونمک بگم ... چند بار خواستم بهش بگم که خیلی دوسش دارم اما نمیشه...
خواهش میکنم کمکم کنید...
علاقه مندی ها (Bookmarks)