سلام,من رویای کودکیم رو گم کردم ممکنه شما از رویای کودکیتون بگید تا شاید رویای خودم رو به یاد بیاورم .
ممنون
تشکرشده 53 در 34 پست
سلام,من رویای کودکیم رو گم کردم ممکنه شما از رویای کودکیتون بگید تا شاید رویای خودم رو به یاد بیاورم .
ممنون
تشکرشده 9,663 در 1,930 پست
شاید این تاپیک بهت کمک کنه.نوستالژی های کودکی،نوجوانی و جوانی ما
ما هم با همین تاپیک به کودکیمون سفر کردیم
بهار.زندگی (دوشنبه 26 دی 90)
تشکرشده 53 در 34 پست
سلام بهار جون اون صفحه رو مطالعه کردم ولی هنوز رویای کودکیم رو نیافتم .
چطور میتونم پیداش کنم؟
تشکرشده 24 در 13 پست
سلام دوست عزیز
اولش به نظرم سوال ساده ای اومد با لبخند پیاموخوندم بهش جواب بدم اما هرچی فکرکردم به سختی چیزهایی یادم اومد که وقتی کوچیک بودم یه رویابود اما چرا حالا حتی باوجود داشتنشون بهشون افتخارنمیکنم؟
رویای کودکی من داشتن یه روسری گلدار بود که وقتی میزنم سرم همه بگن چقدر خانم شدی.
رویای کودکی من داشتن یه جعبه مدادرنگی 36 تایی بود که با تمام رنگ هاش نقاشی بکشم.
رویای کودکی من حفظ کردن شعر بود (باز باران با ترانه .... )
و خیلی چیزهای به ظاهر کوچیکی که اون موقع داشتنشون یه دریا خنده به لبم می آورد.
چقدر زود بزرگ شدیم!!!!!
ممنونم که منو به دوران کودکی بردی من رویاهاموپیدا کردم شاید یکیشون رویای شما هم باشه.
artenoos (دوشنبه 26 دی 90)
تشکرشده 16,567 در 3,447 پست
منظورت از رویای کودکی چیست ؟
دنبال چی می گردی ؟
از اینکه پیدایش کنی می خواهی به چه نتیجه ای برسی ؟
و اگر پیدایش کردی می خواهی با آن چه کنی ؟
ani (دوشنبه 26 دی 90)
تشکرشده 219 در 79 پست
سلام سحر جان
رویای کودکی چقدر باحال
گفتی از رویای کودکی هایمان که یاد داریم بنویسیم تمام رویای کودکی ام با همه معصومیت کودکی بزرگ شدن و ورود به دنیای بزرگ تر ها بود اما حالا ارزو میکنم فقط یه بار دیگه برگردم به کودکی ام سوار بر تاب با کلی دلخوشی من عاشق تاب سواری بودم (تاب تاااااااااااااب عباسی خداااااااااااااااا منو نندازی ) یا یادتون هست بازی دختره گریه میکنه از برای .......یادش بخیرسحر عزیز چیزی یادت امد از بازی های کودکی ،مامان بزرگ بابا بزرگ با کلی ابنبات و گردو و اجیل و نقل یا اصلا کارتون بابا لنگ دراز چقدر قشنگ بود!پسر شجاع و.......یادت امد؟چقدر دیگه بگم خسته شدم یادت امد؟
کودکي ام را
درپناه دیوار های کاهگلی
باغ انار پدر بزرگ جا گذاشتم.
اکنون نه باغی است نه بدر بزرگ و نه کودکي ام
من کودکي ام را گم کرد ه ام .
من هر سه را گم کرد ه ام
مریم و بابا لنگ دراز (دوشنبه 26 دی 90)
تشکرشده 53 در 34 پست
انی عزیز: برای احساس خوشبختی و نشاط باید زندگی و اهداف در مسیر رویاهامون باشند من اهدافم رو دنبال میکنم ولی از خشنودی و نشاط خبری نیست و در عین حال رویای کودکیم رو فراموش کردم.
مریم جون: چقدر دنیای کودکیمون شبیه هم هست مخصوصا تاب سواری.
لطفا از بقیه دوستان خواهش میکنم رویای کودکیشون رو اینجا بنویسند.
ممنون
s@h@r (دوشنبه 26 دی 90)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)