به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 مرداد 91 [ 14:51]
    سطح
    21
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 58
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    102

تشکرشده 94 در 53 پست

Array

فقدان پدر ومادر مهربان

سلام دوستای خوبم من اکثر وقتا کسل وبی حوصله ام حتی سعی کردم کارایی بکنم که وقتم را پر کنه وسرگرم شم (با وجود اینکه من متاهل شاغل ودانشجو ام)ولی هیچ وقت هیچ لذتی از این کارها نمیبرم ورزش هم گاهی میرم ولی حوصله استمرارش را ندارم وواقیعتش تلاشی هم برای دوستیابی نمیکنم چون به نظرم دوستی ها هم سطحی شدن و سودجویانه من واقعا دچار بحران شدم از تنهایی وخلا شادی ام خیلی کم شده واکثر اوقات احساس خستگی میکنم من یک زمانی سرشار از عشق وتلاش بودم ولی به مرور نه عشقی موند نه انگیزه ای واسه تلاش من از تنهایی ونبود ودر واقع عدم وجود پدر یا مادرم رنج میبرم وفکر میکنم هیچی جای عاطفه مستمر پدر ومادر را نمیگیره (چون حتی همه دوستا هم خانواده براشون در اولویته)من 28 ساله هستم ونیازبه کمک دارم چه طوری نشاط پیدا کنم؟؟؟باپدر ومادرم رابطه ام گاها وتلفنی است وتازه پدرم اکثر وقتا انرژی خیلی منفی میده وممکنه تا چند روز به هم بریزم وگریه کنم واسه همین اصلا دوست ندارم حتی تلفن بزنم (لازم به ذکره من پدر ومادرم سالهاست جداشدن وهر کدوم در یک شهری هستن واینقدر همون تلفن گاهی اعصابم را خرد میکنه که کلا فکر کردم به حداقل برسونم بهتره)پدرم دائم نگران طلاق من وبدی شوهرم است وهمش میخواد با نصایح ناراحت کننده اش منو با واقعیتها آشنا کنه ودیگه کلافه کننده شده مادرم هم زندگی شوهر وشرایط خودش را داره وعملا در زندگ ی من تاثیری نداره فامیل واقوامی هم چندان ندارم وعمیقا به این نتیجه رسیدم که شوهر نمیتونه کمبودهای مربوط به پدر ومادر را جبران کنه تازه حتی اگه خیلی هم خوب باشه که نیست به خواهر خود کمک کنید ممنون

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 01 تیر 97 [ 15:49]
    سطح
    84
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 233
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    3,189

تشکرشده 3,297 در 818 پست

Array

RE: فقدان پدر ومادر مهربان

خواهر جونی چرا سعی نمی کنی بیشتر با مادرت رابطه داشته باشی؟.از اسم تاپیک فکر کردم خدای نکرده پدر و مادر در قید حیات نیستن.خدا رو شکر که هستن.از پدرت بخواه ازین حرفا بهت نزنه.از احساس واقعیت بهش بگو.بهش حق بده چون دوست داره ازین حرفا می زنه.خودش تجربه تلخی داشته.مطمئنا نمی دونه چه تاثیر بدی روت می ذاره.
    باور کن اگه رابطه ها رو اصلاح کنی غیر ممکن نیست که هم با پدر و هم با مادر رفت و آمد کنی.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)