با سلام
من تو فامیل معروف هستم به آرام بودن و سر به زیر بودن و از این دست تعریف ها. اکثر اوقات هم تا کسی تو مهمونی های خانوادگی از من چیزی نپرسیده حرفی نمی زنم، البته حرفایی هم که اونا می زنن برام جالب نیست ولی بین دوستام و تو محیط کارم کاملاً متفاوت هستم. فوق العاده شوخ طبع و بذله گو. علت اینکه حس کردم این را باید بنویسم این بود که تو خونه رابطه ام با همه خوبه، ولی بگذارید با یه مثال بگم، چند روز پیش یکی از دوستام خیلی ناراحت بود که بعد از 10 دقیقه صحبت تلفنی، سرحال تر و با یک صدایی آمیخته با خنده از هم خداحافظی کردیم تو همون روز خواهر کوچیکم به من زنگ زد و از یه چیزی ناراحتی جزیی داشت؛ با اینکه حول و حوش دو سه دقیقه سعی کردم تلفن را طولانی تر کنم که یه چیزی به ذهنم بیاد و براش تعریف کنم تا از این حال و هوا درش بیارم نتونستم، بعد از اینکه تلفن را قطع کردم 10 دقیقه فکر کردم و دیدم چیزایی بود که می تونستم براش تعریف کنم و از این حال و هوا درش بیارم ولی با دوستام اصلاً نیاز به فکر کردن ندارم همین طوری یه چیزایی پشت سر هم به ذهنم می آد که می تونم روحیه طرف مقابلم را تغییر بدم یا برای یک مدت طولانی حرفایی بزنم که بقیه با علاقه گوش بدن.این را هم می دونم که خوب مثلاً به علت تفاوت سنی من با پدر و مادرم صمیمیت من با اونها مثل صمیمت من بادوستام نیست و از یک جنس دیگه است. ازتون راهنمایی می خوام که چطوری می تونم یه مقدار رفتارهام تو خونه و محیط های فامیلی را شبیه رفتارهام با دوستام بکنم ؟
ممنون از وقتی که می گذارید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)