سلام. عزاداری دوستان قبول. من چند وقته پیش مشکلی در ارتباط با دوستم برام پیش اومده بود. که خوشبختانه تونستم بزارمش کنار. اما مورد جدید که پیش اومده ،خواستم اینجا مطرح کنم که با راهنمایی شما درست تصمیم بگیرم.
من با توجه به شرایط کاریم ، با ادمهای زیادی سر و کار دارم که تا الان نخواستم به کسی آوانس نابجا بدم. ولی کسی هست که تقریبا میدونست که با کسی آشنا بودم . میدونه که تمام شده. خیلی سعی در برقراری ارتباط داره. حتی دارم برای ارشد میخوانم. ازم خواست شهرهایی رو که انتخاب میکنم بگه تا اونم برای ارشد بخونه و همون ها رو بزنه. الان اصلا نمیدونم باید چیکار کنم. چون حتی یه بار که داشت صحبت میکرد و بهم گفت دلش خیلی میخواد روزی 15 دقیقه با من صحبت کنه. بهش جدی گفتم شما از من خوشت میاد؟کاملا خودش رو جمع کرد. اما باز هم داره سعی میکنه نزدیک شه. کاملا حس میکنم. با توجه به اینکه سنم داره میره بالا، و شرایطم نمیدونم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟ از یه طرف هم یکم میترسم . راهنمایی میکنیدکه بهترین راه حل چیه و بهترین برخورد؟ بزارم خودش تلاش کنه و دیگه به روی خودم نیارم یا باهاش برخورد کنم؟ اینم بگم اشنایی ما از طریق اینترنت بوده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)