به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 16 اردیبهشت 91 [ 18:10]
    سطح
    19
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    137

تشکرشده 138 در 41 پست

Array

خرج خونه دست مرد باشه بهتره یا زن؟

سلام دوستای گلم.من یک سوال دارم اینه که بهتره خرج خونه دست من باشه یا شوهرم؟توی پست قبلیم یه صحبتهایی کردم. شوهرم خیلی خوش خرجه و به عبارتی ولخرجه و من خیلی صرفه جو و با حساب و کتاب.همیشه هم سر مسائل مالی یه کم جر و بحثمون میشه متاسفانه.حالا چند روز دیگه تولدشه و پیشنهاد داده(با کمال تعجب) که یه کادوی کوچیک بگیر و بقیه پولو یه حساب وا کنیم و هر چیزی زیاد میاریم از این به بعد، چه پولای تدریس تو و چه در آمدهای من رو بریزیم توش(ما اسفند تازه جشن عروسی مون رو می گیریم و میریم خونه خودمون، شوهرم هنوز سربازه و توی خونه تدریس خصوصی میکنه و من هم کارهای پروژه ای داخل خونه انجام میدم)چند بار قرار پول جمع کردن گذاشتیم اما اون هی بهونه میاورد و پولاش رو جمع نمی کرد و من همش جمع می کردم و تازه اونم پولایی که من با هزار خون دل خوردن جمعشون میکردم رو خرج میکرد بی دردسر.این حرف رو در حالی زد که من چند روز پیش بهش گفته بودم که پولایی که از تدریس در میاری خرج خورد و خوراکمون می کنیم و هر چی زیاد اومد پس انداز میکنیم و پولایی هم که من در میارم رو همشو خودم پس انداز می کنم.حالا این پیشنهاد رو داده و منم قبول کردم و گفتم به این شرط که عابر بانکش دست من باشه. حالا میخوام ببینم اصلا کار درستی هست که پس انداز ها و درآمد خودم رو بدم دستش؟ و دیگه اینکه اگر من کل خرج رو دستم بگیرم احساس مردونگی اش خدشه دار نمیشه؟کلاً یه کم در مورد مسائل مالی خانواده راهنماییم کنید. خیلی هم به همسرم سر این مسئله گیر میدم و واقعاً خودم ناراحتم از این بابت ولی به خدا دست خودم نیس و نمیدونم باید چیکار کنم .جس میکنم اگه رهاش کنم هر چی داریم و نداریم بی برنامه خرج میشه و من از اینکه هیچ پس اندازی نداشته باشیم همیشه نگرانم.
    دوست خوبم خانوم یک زن امیدوار شما هم حتماً بیایید به این تاپیکم و نظرتون رو بگید.دوستای گل دیگه ام نظرات خوبشون رو ازم دریغ نکنن

2. کاربر روبرو از پست مفید ch_1383615 تشکرکرده است .

ch_1383615 (سه شنبه 01 آذر 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 آذر 91 [ 15:41]
    سطح
    24
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 55
    دستاوردها:
    تشکرها
    393

تشکرشده 401 در 117 پست

Array

RE: خرج خونه دست مرد باشه بهتره یا زن؟

دوست عزیز سلام منم مشکل تو رو کم وبیش دارم امیدوارم کارشناسان مخصوصا جناب دانشمند بیان و در این مورد نظر ی بدن
    من هم نظرم رو می دم اما کارشناس نیستم و نظراتم شخصی مباشد
    در مورد موضوعی که مطرح کردی نمی دونم چیکار باید بکنی فقط اینو میدونم که نباید برا شوهرت تعیین تکلیف کنی یعنی کارت دست تو باشه به نظرم با تمام وجودت بهش اعتماد کن جوری که اون بفهمه بهتر از تو میتونه مسائل مالی رو درست کنه مثلا بهش بگو تو بهتر از من می تونی در مورد مسائل مالی تصمییم بگیری خودت بهتر می دونی سرزنشش نکن به قول خودت بهش گیر نده و باز به قول خودت فکر می کنم اگه این کارو بکنی فکر می کنم احساس مردونگیش خدشه دار بشه . به نظرم خودشون باید متوجه بشن منم کارت همسرم دستم بود تا دیروز اما بهم گفت می خوام بنزین بزنم کارتمو میدی منم بهش دادم بهم پسش نداد ومنم چیزی نگفتم ودیگه هم تصمیم ندارم بگیرمش چون فکر می کنم که خودش بالاخره باید یاد بگیره چطوری پولش خرج کنه اگه من براش تصمییم بگیرم هیچ وقت یاد نمی گیره و نیمفهمه امید وارم خدا به هممون کمک کنه موفق باشی

4. 3 کاربر از پست مفید جان سخت تشکرکرده اند .

جان سخت (سه شنبه 01 آذر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    137

تشکرشده 138 در 41 پست

Array

مرسی عزیزم که جوابم رو دادی البته خودشم بی نهایت مقاومت میکنه از اینکه من همه امور مالی رو به دست بگیرم. اصلاً خودمم از اینکه سر این مسئله باهاش چونه بزنم حرصم می گیره و حس می کنم از هم دور میشیم وقتی به این مسئله زیاد گیر میدم.اما نمی دونم پولامو باهاش توی حساب مشترک بذارم یا نه؟ نمی خوام بگم پول من یا پول تو اما من عاشق پس انداز کردنم و اصلاً هنوز عادت نکردم در مورد مسائل مالی با کسی شریک باشم.یعنی اگه به دست خودش بسپرم بالاخره یاد می گیره چطور مدیریت کنه؟آخه پدر من هنوز بعد از 55 سال اینو یاد نگرفته و چه بسا شوهرم در این مورد دست بابام رو از پشت بسته.البته تمام خرجهاش با خودمه ها نه اینکه بگم برای دیگری یا فقط برای خودش خرج می کنه ها.دوس داره دو تایی همش تفریحات گرون کنیم.حتی من چند باری مجبور شدم یواشکی پول پس انداز کنم اما وقتی فهمید کلی ازم دلگیر شد. یه مثال می زنم ببنید در چه حده : مثلاً یه بار کاملاً کفگیرش به ته دیگ خورده بود و می دونست که من یک سکه دارم برای روز مبادا به من میگه اونو بریم بفروشیم باهاش بریم یک جای تفریحی که تازه باز شده توی شهرمون و برای هر نفر 60-70 هزار تومن هزینه داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اینقدر دیگه سر این مسئله باهاش بحث کردم که زبونم مو درآورد.آخرم گفتم اصلاً نمی خوام این کارو بکنم سکه مال خودمه دیگه من تصمیم میگیرم واسش! و از این حرفم کلی ناراحت شد.نمی دونم به خدا برخوردای من اشتباست یا واقعاً حق دارم اینطوری باشم؟چطوری باهاش صحبت کنم راجع به این مسئله تا بینمون دلخوری پیش نیاد؟

6. کاربر روبرو از پست مفید ch_1383615 تشکرکرده است .

ch_1383615 (سه شنبه 01 آذر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 01 تیر 97 [ 15:49]
    سطح
    84
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 233
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    3,189

تشکرشده 3,297 در 818 پست

Array

سلام گلم می دونستی خدا زن و مردو مکمل قرار داده و اکثر زن و شوهرا تو مواردی اختلاف نظر دارن.الان شما در کنار همید که هم دیگه رو کامل کنید اون از تو پس انداز یاد بگیره و تو هم خرج کردن که نتیجش بشه تعادل.اما یه تلنگر عزیز جان اگه راهشو ندونی این تکامل صورت نمی گیره.شما باید راه های گفتگو رو یاد بگیری.
    باید حتما یه برنامه با توافق هر دوتون بریزین.می تونید برنامتونو بیارین رو کاغذ.تا نزنید زیر قولتون.اولش هم دور نمائی از آینده در حد چند جمله بنویسید.مثلا شما که حسابگرید راجع به خونه خریدن و وضعیت سخت اجاره می نویسید و اونم ازین که گاهی شیطنت لازمه و اینکه برای دل خودمون زندگی کنیم.بعد تو برنامتون انعطاف داشته باشین.هیچ کدوم جو زده نشید و به خاطر اون یکی کلا خواسته خودتونو فراموش کنید.حتما واسه تفریح پول جدا واسه پس انداز جدا
    وقتی همسرتون ازین پیشنهادهای خفن می ده شما باید کنترل داشته باشید رو احساستون.همون برنامه رو بیارید و به پیشنهادش ارزش بذارید بگو باید ببینیم چقدر مزیت داره چه قدر ضرر
    یک تذکر دیگه هیچ وقت مال من مال تو نکن دختر خوب

8. 2 کاربر از پست مفید رایحه عشق تشکرکرده اند .

رایحه عشق (سه شنبه 01 آذر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    137

تشکرشده 138 در 41 پست

Array

خب من سر همون تفریحی که براتون مثال زدم همین کار رو کردم تمام مزیت ها و معایبش رو بررسی کردیم و دیدیم هیچ مزیتی نداره جز اینکه 1 شب شاد باشیم و 10 شب نگران که هیچی نداریم، اما باز قبول نمی کرد.از نظر شوهرم مثلاً 100یا10 هزار تومن پولی نیست که بتونیم باهاش خونه بخریم. اما من میگم بالاخره باید قطره قطره جمع کنیم دیگه،منتظری یک پول گنده از آسمون نازل شه؟!!!!!!!!!!!!!!!! مثلاً اصلاً جاضر به سختی کشیدن نیس و راحت هر جا حس کنه سخته آژانس میگیره حتی برای دو قدم راه.من خسیس نیستم به موقعش بهترینها رو خرج میکنم اون یکم ولخرجه.بازم به کمک بیشتری نیاز دارم دوستان.هنوز جواب سوالم رو پیدا نکردم که با این خصوصیت اخلاقی من و شوهرم خوبه اگه منم همه پولامو بدم دستش یا واسه خودم پس انداز کنم؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 24 مرداد 93 [ 22:12]
    سطح
    36
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 33
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteranTagger Second Class
    تشکرها
    386

تشکرشده 356 در 119 پست

Array

سلام دوست خوبم
    به نظر من شما باهمسرت وارد مشاجره و بحث هایی که موجب دلخوری میشه نشو اما اروم اروم و با به کاربردن الفاظی که ایشون می پسنده و در واقع اهمیت پس انداز رو متوجه میشه و در قالب جملاتی کوتاه اما با گذشت زمان به ایشون تعادل در خرج کردن رو تفهیم کنی البته تاکید میکنم که شما نمیتونی ظرف چند روز یا چند ماه کاملا همسرت رو یک فرد متعادل درست کنی چون همسرت یک عمری اینجوری رفتار کرده و الان براش سخته یهک دفعه تغییر رفتار بده
    در مورد پس انداز جدا : بهتره خانم پس اندازی مستقل از اقا داشته باشه به طوری که مرد متوجه شه مسولیت زندگی به عهده اقاست و اگر خانم گاهی کمکی میکنه برحسب محبت اوست نه وظیفه
    اما بازهم به مرور و باگذشت زمان و با ملایمت باید این رو به همسرت تفهیم کنی نه با بحث و جدال
    اگه هم نمیتونی پنهان کنی قبل از اینکه همسرت برای پولت برنامه بزاره خودت برنامت رو اعلام کن که مثلا یه دستبند خوشگل دیدم میخوام با پول این ماهم اونو واسه خودم بخرم

11. کاربر روبرو از پست مفید سبزه تشکرکرده است .

سبزه (سه شنبه 01 آذر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 01 تیر 97 [ 15:49]
    سطح
    84
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 233
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    3,189

تشکرشده 3,297 در 818 پست

Array

همین سوالتون بوی خودم ازش می یاد یعنی چی که واسه خودم.بله شما باید پس انداز کنید حسابی باز کنید مدت دار که تا مدتی نتونید ازش برداشت کنید.البته در کنارش باید لذت پس اندازو بچشن.تا کم کم یاد بگیرن.شما هم نباید تو کوتاه مدت توقع زیاد ازش داشته باشین.

13. کاربر روبرو از پست مفید رایحه عشق تشکرکرده است .

رایحه عشق (سه شنبه 01 آذر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 اردیبهشت 04 [ 12:05]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveVeteranTagger First Class25000 Experience Points
    تشکرها
    5,992

تشکرشده 8,209 در 1,575 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

چند سالتون هست؟

الان شما دوران عقد هستید وبه نظرم یکم زود تر از موعد مباحث مالی تون مطرح شده .
    مخارج جاری باید به عهده مرد باشه و پس انداز به عهده خانم .
    در ضمن راجع به سکه خواسته همسرتون جدا از حساب کتاب مسایل مالی و سود و ضررش یک کار غیر اخلاقی حساب میشه.
    این ها را نگفتم که زود برین باهاش بحث کنید نه!
    اینکه جدا از مسایل مالی که مطرح کردید احساس می کنم شما باید در روابطتون کمی دقیق تر بشید و هر کس نسبت به حقوق همدیگه در زندگی یک سری آگاهی هایی را به دست بیاره .
    پس احتیاج هست که یک سری مهارت ها رو یاد بگیرید .
    از لحاظ مالی به ایشون اعتماد کنید و این اعتماد را نشون بدهید.
    بگذارید خودشون متحمل عواقب ولخرجی هایشان شوند.
    در عین حال با کسب مهارت های لازم و داشتن رفتار جرات مندانه سعی کنید راهنمایی های لازم را هم به ایشون بدید.
    در زندگی (نه الان) در جاهایی هم حتی اگه لازم شد به ایشون کمک مالی هم بکنید.

15. 4 کاربر از پست مفید بی نهایت تشکرکرده اند .

بی نهایت (سه شنبه 01 آذر 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 01 بهمن 90 [ 20:26]
    سطح
    23
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 86
    دستاوردها:
    تشکرها
    694

تشکرشده 707 در 218 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ch_1383615
    مرسی عزیزم که جوابم رو دادی البته خودشم بی نهایت مقاومت میکنه از اینکه من همه امور مالی رو به دست بگیرم. اصلاً خودمم از اینکه سر این مسئله باهاش چونه بزنم حرصم می گیره و حس می کنم از هم دور میشیم وقتی به این مسئله زیاد گیر میدم.اما نمی دونم پولامو باهاش توی حساب مشترک بذارم یا نه؟ نمی خوام بگم پول من یا پول تو اما من عاشق پس انداز کردنم و اصلاً هنوز عادت نکردم در مورد مسائل مالی با کسی شریک باشم.یعنی اگه به دست خودش بسپرم بالاخره یاد می گیره چطور مدیریت کنه؟آخه پدر من هنوز بعد از 55 سال اینو یاد نگرفته و چه بسا شوهرم در این مورد دست بابام رو از پشت بسته.البته تمام خرجهاش با خودمه ها نه اینکه بگم برای دیگری یا فقط برای خودش خرج می کنه ها.دوس داره دو تایی همش تفریحات گرون کنیم.حتی من چند باری مجبور شدم یواشکی پول پس انداز کنم اما وقتی فهمید کلی ازم دلگیر شد. یه مثال می زنم ببنید در چه حده : مثلاً یه بار کاملاً کفگیرش به ته دیگ خورده بود و می دونست که من یک سکه دارم برای روز مبادا به من میگه اونو بریم بفروشیم باهاش بریم یک جای تفریحی که تازه باز شده توی شهرمون و برای هر نفر 60-70 هزار تومن هزینه داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اینقدر دیگه سر این مسئله باهاش بحث کردم که زبونم مو درآورد.آخرم گفتم اصلاً نمی خوام این کارو بکنم سکه مال خودمه دیگه من تصمیم میگیرم واسش! و از این حرفم کلی ناراحت شد.نمی دونم به خدا برخوردای من اشتباست یا واقعاً حق دارم اینطوری باشم؟چطوری باهاش صحبت کنم راجع به این مسئله تا بینمون دلخوری پیش نیاد؟
    من خودم آدم ولخرجي ام عزيزم!
    و داشتن حساب مشترك رو توصيه نميكنم.
    و اگر ايشون مديريت مالي شون هنوز كامل نيست درست نيست تمام دارايي ها تونو بحسابي مشترك بريزين.برا روز مبادا يه گوشه ذخيره كنين و اگه لازم شد رو كنين بفرمايين از جايي قرض گرفتين. صادقانه نيست اما در همسرتون اين حسو بوجود مياره كه به جايي مديونه و بايبد پسش بده!
    درسته در زندگي مال من و تو رو به زبان آوردن نادرسته.. اما خرج كردن يه سكه براي يه كار تفريحي زياد عاقلانه به نظر نميرسه.( نميدونم دوستان متاهل نظر بدن.. درسته؟)
    به جاي استفاده از كلام بيشتر از رفتار جرات مندانه استفاده كنيد . بدون ايجاد حساسيت.بدون قر قر و گاهي اجازه بدين همسرتون بدون تكيه بر شما بر تبعات عدم مديريت مالي شو ببينه.در ضمن اگر همسرتون از اول از وجود چنين سكه اي اطلاع نداشتن آيا بحثي سر خرج كردنش بوجود مي اومد؟
    صداقت گفتن همه چيز نيست. اما اينه كه هر چي رو لازم دونستيد به زبان بيارين حقيقت باشه.

17. 3 کاربر از پست مفید ملاحت1 تشکرکرده اند .

ملاحت1 (سه شنبه 01 آذر 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 18 مرداد 94 [ 14:38]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    11,614

تشکرشده 12,542 در 2,269 پست

Array

دوست عزیز

توصیه های کلی نظیر این که مخارج جاری بعهده شوهر هست و شما لازم نیست در آمدتون رو خرج کنید رو دوستان اشاره کردند.

بهرحال دو نگرش متفاوت در خصوص هزینه کردن بین شما وجود داره و این بمعنای اختلاف نیست ، که هر کدومتون بخواید دیگری رو مجاب کنید ،

بنظر من شما در فکر تامین مسکن باشید ، (بدون اینکه بخواید به همسرتون بگید که تهیه خونه بامن) ، بنابراین یه حساب مسکن باز کنید و پس اندازتون رو در اون حساب بذارید.
    حساب مشترک هم می تونید داشته باشید ، اما لازم نیست شما تمام درآمدتون رو توی اون بریزید. هرچقدر دوس داشتید.

در زمینه مالی انعطاف پذیر باشید. گاهی تفریح (ولخرجی به زعم شما ) هم برا زندگی لازمه. اگرچه تامین سرپناه عاقلانه تره. بهرحال با مخالفت با چنین پیشنهاداتی ، این تفریحات رو به کام هردوتون تلخ نکنید.

مراقب باشید مسئولیت های همسرتون رو شما متقبل نشید.

19. 8 کاربر از پست مفید baby تشکرکرده اند .

baby (سه شنبه 01 آذر 90)

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)