نوشته اصلی توسط
ch_1383615
مرسی عزیزم که جوابم رو دادی البته خودشم بی نهایت مقاومت میکنه از اینکه من همه امور مالی رو به دست بگیرم. اصلاً خودمم از اینکه سر این مسئله باهاش چونه بزنم حرصم می گیره و حس می کنم از هم دور میشیم وقتی به این مسئله زیاد گیر میدم.اما نمی دونم پولامو باهاش توی حساب مشترک بذارم یا نه؟ نمی خوام بگم پول من یا پول تو اما من عاشق پس انداز کردنم و اصلاً هنوز عادت نکردم در مورد مسائل مالی با کسی شریک باشم.یعنی اگه به دست خودش بسپرم بالاخره یاد می گیره چطور مدیریت کنه؟آخه پدر من هنوز بعد از 55 سال اینو یاد نگرفته و چه بسا شوهرم در این مورد دست بابام رو از پشت بسته.البته تمام خرجهاش با خودمه ها نه اینکه بگم برای دیگری یا فقط برای خودش خرج می کنه ها.دوس داره دو تایی همش تفریحات گرون کنیم.حتی من چند باری مجبور شدم یواشکی پول پس انداز کنم اما وقتی فهمید کلی ازم دلگیر شد. یه مثال می زنم ببنید در چه حده : مثلاً یه بار کاملاً کفگیرش به ته دیگ خورده بود و می دونست که من یک سکه دارم برای روز مبادا به من میگه اونو بریم بفروشیم باهاش بریم یک جای تفریحی که تازه باز شده توی شهرمون و برای هر نفر 60-70 هزار تومن هزینه داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اینقدر دیگه سر این مسئله باهاش بحث کردم که زبونم مو درآورد.آخرم گفتم اصلاً نمی خوام این کارو بکنم سکه مال خودمه دیگه من تصمیم میگیرم واسش! و از این حرفم کلی ناراحت شد.نمی دونم به خدا برخوردای من اشتباست یا واقعاً حق دارم اینطوری باشم؟چطوری باهاش صحبت کنم راجع به این مسئله تا بینمون دلخوری پیش نیاد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)