به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 02 اردیبهشت 91 [ 00:27]
    سطح
    21
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 70
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    16

تشکرشده 16 در 9 پست

Array

چرا خواستگارم رو حرفش نموند؟

سلام دوستان‏ خوبم.من با خواستگارم راجع به مسائلی مثل مهریه و حق تحصیل و کار قبل از ازدواج و محل ازدواج به توافق رسیده بودیم قبل از اینکه این بحثا رسما مطرح شه،اما شب خواستگاری که ما شروط رو گفتیم پدرش نپذیرفت و مرتب چک و چونه میزد که مهر رو کم کنه و داماد هم هیچ حرفی نمیزد.به نظر شما این کارش معنیش این نیست که دیگه رو حرفاش نمیشه حساب کرد؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 07 بهمن 91 [ 11:42]
    سطح
    17
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 52
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 3 پست

Array

RE: چرا خواستگارم رو حرفش نموند؟

ميدوني عزيزم هميشه نميشه گفت حرف خانواده با بچه ها يکي است شايد کاملا حرفارو بين خودتون نهايي نکرده بودين و اينکه به نظرم بهترين کار حرف زدن علت اين موضوع رو پرسيدي ازش؟

3. کاربر روبرو از پست مفید samira367821 تشکرکرده است .

samira367821 (یکشنبه 29 آبان 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    21
    دستاوردها:
    تشکرها
    16

تشکرشده 16 در 9 پست

Array

نه نپرسیدم منتظرم خودش و خانوادش تصمیم بگیرن که شرایط ما رو میپذیرن یا نه.نمیخوام با گفتن من تحت تاثیر قرار بگیره،میخوام بدونم بی دخالت من چه تصمیمی میخواد بگیره.بعضی موارد رو با صراحت قبول کرده بود و بقیه رو هم نفی نکرد.چرا همون موقع که من گفتم عروسی تو شهر ما باشه چیزی نگفت؟با این کارش دلمو زده.میشه یک نفر 1سال مدام اصرار کنه طرف بپذیردش و 3بار بیاد خواستگاری و در نهایت شروط عرفی ما رو قبول نکنه؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 01 بهمن 90 [ 20:26]
    سطح
    23
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 86
    دستاوردها:
    تشکرها
    694

تشکرشده 707 در 218 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط طلا محمدی
    سلام دوستان‏ خوبم.من با خواستگارم راجع به مسائلی مثل مهریه و حق تحصیل و کار قبل از ازدواج و محل ازدواج به توافق رسیده بودیم قبل از اینکه این بحثا رسما مطرح شه،اما شب خواستگاری که ما شروط رو گفتیم پدرش نپذیرفت و مرتب چک و چونه میزد که مهر رو کم کنه و داماد هم هیچ حرفی نمیزد.به نظر شما این کارش معنیش این نیست که دیگه رو حرفاش نمیشه حساب کرد؟
    طلا جان شايد ايشون نخواسته در اون لحظه با ابراز مخالفت منجر به بهم خوردن مراسم خاستگاري يا تشنج فضا بشه.. شايدم زير حرفش زده.. شايد هم قدرت مخالفت با والدينشو نداره.معني اين كارش دقيقا اين نيست كه شما فكر كردي.در باقي موارد چطور عمل كردن. شما مگه چقدر مهريه گذاشتيد ؟اين هم مهمه!در ضمن اين برخورد ايشون و پدرشون بر روند خاستگاري چه اثري گذاشت؟

6. کاربر روبرو از پست مفید ملاحت1 تشکرکرده است .

ملاحت1 (پنجشنبه 03 آذر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    21
    دستاوردها:
    تشکرها
    16

تشکرشده 16 در 9 پست

Array

مهریه 2000 تا سکه و 3دانگ خونه گفتیم که تو فامیل ما کاملا عادیه و 2 برابر اینو هم قبلا تو خونوادمون داشتیم.

خواستگاری خوب پیش رفت و قرار شد که بقیه بحث تو جلسه بعدی باشه.حق طلاق خواستم میگه به هیچ وجه نمیدم و مقدار مهریه رو هم میگن تاریخ تولد بزنید

باهاش صحبت کردم گفتم چرا رو حرفات نموندی؟گفت سر مهریه که چونه زدن رسمه،گفت 2000 تا مسخرس،راجع به حق طلاق گفت نمیدم،راجع به اینکه عروسی تو شهر ما باشه هم گفت یادم رفته این قولو بهت دادم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 دی 91 [ 22:24]
    سطح
    47
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 68
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    932

تشکرشده 968 در 217 پست

Array

عزیزم طلا جان فکر نمیکنی شما و خانوادتون زیادی خودتونو توی سختی انداختید؟
    یعنی چی مهریه 2000 و سه دونگ خونه و حق طلاق؟
    بنظرت 2000 تا سکه خوشبختی میاره؟ و همنطور حق طلاق؟
    شما هنوز ازدواج نکرده دنبال گرفتن حق طلاقی؟
    بعدشم اگرم قرار باشه طلاق بگیری مطمئن باش بخاطر اینکه زودتر راحت شی مهریتو می بخشی پس معقولانه انتخاب کن و درست مهریه و شروط بذار
    بدت نیاد اگه منم جای خواستگارت بودم زیر حرفم میزدم چون میخوام زندگی کنم با عشق و علاقه نه اینکه از اولش استرس و فکر اینو داشته باشم که باید بتونم 2000 سکه بدم و همنطور هرلحظه منتظر باشم که تو بیایی و بگی طلاق میخوام

9. 7 کاربر از پست مفید هاله نو تشکرکرده اند .

هاله نو (چهارشنبه 23 آذر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 آذر 91 [ 02:06]
    سطح
    43
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,800

تشکرشده 4,874 در 1,141 پست

Array

دوست عزيز سلام
    تو عنوان تاپيكت پرسيدي چرا خواستگارم سر حرفش نموند؟
    خب اين هم جوابش:

نقل قول نوشته اصلی توسط طلا محمدی
    مهریه 2000 تا سکه و 3دانگ خونه گفتیم که تو فامیل ما کاملا عادیه و 2 برابر اینو هم قبلا تو خونوادمون داشتیم.

طلاجون ميبخشي اينجور رك ميگم: هدفت از اين مقدار مهريه و حق طلاق چيه؟
    به نظرت خوشبختي برات مياره؟

باور كن ازدواج خيلي مقدس تر از اين حرفاست. ارزش يه ازدواج صحيح خيلي بالا تر از اين مقدار مادياته.
    خيليها بدون ذره اي از مال دنيا خوشبختند ولي بعضيا با داشتن ثروت و مكنت زياد حتي يه خنده از ته دل هم ندارن.مطمئن باش اگر با اين پسر خوشبخت بشي بعد ازدواج حتي مقدار مهريت رو يادت نمياد و اگر هم با هم نسازين ميگي مهرم حلال جونم آزاد. پس به چه دردت ميخوره

عزيزم ديدت رو نسبت به ازدواج صافتر و عميقتر كن. شما الان بايد تمام ذهنت درگير اخلاق اون فرد باشه نه درگير ميزان سكه.
    از نظر من هيچ پسر عاقلي اين شرطو قبول نميكنه. ميدوني چرا ؟ چون پيش خودش ميگه اين دختر حق طلاق داره پس براحتي ميتونه جدا بشه و اونوقت من چطور اين مهريه بالا و سنگين رو بدم؟ باور كن اگر دختري واسه داداشام اين شرطو ميذاشت ما پشت سرمون رو هم نگاه نميكرديم نه به خاطر مقدار مهريه بلكه بخاطر ديد ماديش به ازدواج

11. 5 کاربر از پست مفید گلنوش67 تشکرکرده اند .

گلنوش67 (جمعه 04 آذر 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 10 بهمن 93 [ 13:30]
    سطح
    57
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger Second ClassVeteran5000 Experience PointsSocial
    نوشته های وبلاگ
    2
    تشکرها
    1,724

تشکرشده 1,825 در 279 پست

Array

سلام دوست خوبم

اين مهريه هاي بالا و حق طلاقي كه گفتيد مهمترين نشانه عدم شناخت كامل روحيات خواستگارتون هست ، مهريه تضميني براي زندگي و دوام آن در آينده نيست ، بلكه يك هديه زيباست هست براي زن كه خداوند اين رو قرار داده تا شوهر مفت و مفتي حق بهره برداري از لذات زيباي وجود زن رو نداشته باشه ...
    اما چون افراد شناخت ندارند روي روحيات هم ، اين مهريه رو سعي ميكنن اين رو تضميني براي زندگي قرار بدن ،،،

اين اشتباه بسيار بزرگ جامعه ما شده ، و يك معضل ...

دوست عزيزم به جاي اينكه اينقدر روي مهريه مانور بدي ، عوضش هم و غم خودت رو روي اين بذار كه نسبت به همسرت از همه جهات شناخت پيدا كني ، صحبت يه روز و دو روز و ... نيست ، شما قراره تمام سرمايه ها و عظيم ترين سرمايه هاي اين عالم ( عمر و احساسات و روح و آرامش و جواني و زيبائي و ....... ) خودت رو با او به مشاركت بذاري ، از اين مشاركت عظيم انتظار چه سودي داري ؟ 2000 تا سكه سود براي اين سرمايه و مشاركت به نظرت كافيه ؟؟؟ 10000 هزار تا چي ؟؟؟ 100000000000000000000000000000 چي ؟؟؟
    فكر نكن ازدواج يه هندونه سر بسته است كه از داخلش كسي خبر نداره تا بخواي تضميني براي خوب و بد شدنش قرار بدي ،،،

بهترين سود اين مشاركت بزرگ چي ميتونه باشه : تكامل ؟ بهشت الهي ؟ فرزندان صالح ؟ آرامش روحي و رواني ؟؟؟ و يا ............ كدامش ؟ اگه اينا سود خوبي هسن يادت باشه : وقت بذار تا تمام نقاط كور و مجهول رفتاري ، اخلاقي ، اجتماعي و .... شوهر آينده خودت رو براي خودت روشن كني ... اونوقت نظرت به همه زندگي عوض ميشه ...
    باور كنيد من و همسرم چنان شناختي به هم داشتيم كه وقتي پدر همسرم گفت : مهريه 350 سكه ، راضي نبودم ، اما همسرم خودش منو كشيد كناري گفت تو قبول كن ، من يك ساعت ديگه همه رو ميبخشم ، منم به خاطر حرف او يه سفر كربلا خودم در جمع اضافه كردم ، بعد از عروسي همه مهريه رو بخشيد و گفت فقط سفر كربلا رو مي خوام ،
    الان هم حدود 11 سال زيباترين زندگي ها رو داشتيم و فكر كنم انشاالله اگه همين جور پيش بره كه دست خودمون هست و قطعا پيش خواهد رفت ، اگه عمر نوح و لقمان و سلمان و .... رو هم بذاريم و كنار هم زندگي كنيم ، به تنها واژه اي كه هرگز نخواهيم فكر كرد طلاق است ...

فردي كه هنوز ازدواج نكرده ، فكر طلاق او را آزار ميده ، اين نشانه چيست ؟؟؟ هم نشانه عدم شناخت و هم تحت تاثير قرار گرفتن حرف افرادي هست كه قصد كرده اند بنيان خانواده ها رو از هم بپاشن ...

خلاصه عزيزم : چشم را باز كن ، از قواعد و قانون هاي كاذب و چهارچوب هاي ساخته دست مغرضاني كه كانون گرم خانواده هاي اسلامي را نشانه رفته اند بيرون بيا ، آزادانه فكر كن ، او را حقيقتا به تمام معني ، بشناس ، اگر مردي است مرد زندگي انتخابش كن و توكل كن به خدا و پيوند دهنده دلها ،
    اگر هم نيست مرد زندگي ، قاطعانه خطش بزن و دنبال حق طلاق و ... نرو

اين نظر من هست ، هم قابل رد و هم قابل قبول ...........

به اميد اينكه زوج هاي ما قبل از ازدواج به جاي اينكه به گزينه هائي مثل طلاق و جدائي .... فكر كنن ، به لحظات شيرين زندگي زناشوئي و امتيازات اشاره گشته به آن در قرآن و ... فكر كنن

آري مي شود ....

يا علي

13. 4 کاربر از پست مفید مهاجر بي نشان تشکرکرده اند .

مهاجر بي نشان (جمعه 04 آذر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    21
    دستاوردها:
    تشکرها
    16

تشکرشده 16 در 9 پست

Array

با تشکر از همه دوستان.هدف من از گرفتن حق طلاق و مهریه بالا تضمین خوشبختی نبود ،به نظر من اگه روزی هرکدوم از طرفین به این نتیجه رسیدن که قادر به ادامه اون زندگی نیستن باید بتونن بی دردسر از هم جدا شن،نه اینکه علاوه بر رنج وعذاب ناشی از عدم سازش،دغدغه دویدن توی دادگاه و... رو هم داشته باشن.مهریه رو هم به این خاطر میگم باشه که اگه نباشه فرقی نداره با حالتی که حق طلاق با مرده و زن مهریشو میبخشه.زن نباید حقوقشو از دست بده.منصفانه نیست که فقط مرد حق طلاق داشته باشه .هیچ آدمی حتی خودشو نمیتونه تضمین کنه که در آینده تغییر نکنه،من نظرم اینه که اگه اوضاع در آینده جوری پیش رفت که نتونستیم با هم زندگی کنیم من بتونم راحت ازش جدا شم و مهریم رو هم نمیگیرم مگر اینکه طرف منو به جایی رسونده باشه که بخوام کارای بدش رو تلافی کنم با گرفتن مهریه.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)