سلام بر دوستان و سروران گرامی من یه مشکلی دارم که خیلی منو درمونده کرده لطفا کمکم کنید
من دو ساله که به همکلاسیم علاقه مند شدم پارسال بهش گفتم ، من دانشجوی لیسانسم هنوز سربازی هم نرفتم اگه این خانم رو ... بنامیم ، خانم... بهم گفت که من الان شرایط ازدواج رو ندارم و باید حداقل مدرکمو بگیرم سربازی رو هم تموم کنم و الان صحبت کردن حتی به منظور آشنایی اصلا موضوعیت نداره باید بگم خانم... بسیار خانم معتقدیه و من هم همینتور ، می خیلی به خانم ... علاقه دارم حتی با در نظر گرفتن این قضیه که شاید تا 4-5 سال دیگه ایشون ازدواج کنه حاضرم این عشقو تو قلبم حفظ کنم تا اون موقع اقدام کنم ، ولی مشکل اینجاست که ایشون اختار کرد که این حرف به این معنی نیست که بعد پیدا کردن شرایطی که گذاشتن به من جواب بله میدن بلکه اون زمان تازه شرایط خواستگاری مثل بقیه خواستگار ها رو خواهم داشت ،منهم قبول کردم و گفتم با در نظر گرفتن این شرایط صبر میکنمالان 1 سال گذشته و هیچ نشانه ای مبنی بر دو طرفه بودن احساسات از ... دریافت نمی کنم در حالی که من همش با نگاهم با توجه پیوستم و رفتارم اعلام حصور می کنم تا جایی که همه ی هم کلاسیها از این قضیه مطلع شدن موندم چیکار کنم
الان من از کجا باید بفهمم که به من علاقه داره ،رفیق شدن که خلاف شرع و عرفه ، شرایط خواستگاری رو هم که ندارم ، تا کسی رو هم نشناسی عاقلانه نیست بهش دل ببندی،پس این خانم چه جوریمیتونه در مورد من تصمیم بگیره ؟، من چه جوری باید به نظرش در مورد خودم پی ببرم ؟، اضافه کنم که من با در نظر گرفتن شرایط اصلی که برام مهم هستش ... انتخاب کردم این انتخاب احساسی و لحظه ای نبوده ولی این کلیات برا من هم کافی نیست من کسی رو که میخوام 4 سال عشقشو تو قلبم نگه دارمو باید در حد کافی بشناسم که تازه اون موقع نبینم اشتباه کردم ،رابطه نه خواستگاری نه پس چی
[/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)