نوشته اصلی توسط
blue sky
حقیقتش من هم برای نامگذاری فرزندمون معیارهایی داشتم و دارم که همگی رو تو ذهنم لحاظ کردم و براساس اونها یک اسم انتخاب کردم که تقریبا میشه گفت تمام اون معیارهام رو داشت، منهای اینکه همسرم مخالفت کرد.
من هم بهش گفتم که بخاطر تو که پدر بچه هستی و تو هم حق داری، حاضرم از این اسم بگذرم!
متاسفانه 2 نکته وجود داره؛
1- من و همسرم خیلی معیارهایمان یکی نیست و متاسفانه از دو طیف مختلف دنبال اسم هستیم.
2- از طرفی هم فکر می کنم داره لج می کنه. چون یبار یه اسمی پیشنهاد داد که اتفاقا تو لیست من بود (اون موقع هنوز لیستم رو بهش نداده بودم). گفتم قشنگه و من هم موافقم. این اسم تو لیست من هم هست. با کمال تعجب دیدم که گفت منصرف شدم و همینجوری گفتم.
متاسفانه خیلی پیشنهاد اسم نمی ده و میگه بذار دنیا بیاد. از طرفی می ترسم بدون گفتن به من بره برای بچه شناسنامه بگیره!!!!!!!!!
احتمالش هست!
خواسته هاي شما:
اول: * دلم نمی خواد بعد از تولد بچه و زمانیکه من احتمالا منزل پدرم هستم، اختلاف و درگیری بینمون پیش بیاد.
دوم :*بنظرم بهتر بود قبل از دنیا اومدنش برای اسم توافق می کردیم تا اون موقع از بودن در کنار فرزندمون لذت می بردیم.
سوم: *نمی دونم چطور باهاش صحبت کنم که زودتر براش اسم انتخاب کنیم.
چهارم:*در عین حال که از نفوذ خانواده اش رو فکر و تصمیم همسرم به شدت می ترسم. و ترس این رو هم دارم که احیانا اونها بخوان اسم بچه من رو انتخاب کنند!
علاقه مندی ها (Bookmarks)