shiva64 عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
عزیزم بهت تبریک میگم که اراده به خرج داده و در رابطه پیشتر پیش نرفتی و رابطه را قطع کردی .
نکته مهم و اصلی که من میخواهم بهت بگم ، اینه که از هرگونه رابطه دوستی بپرهیز تا بعد از ازدواج آرامش وجدان داشته باشی و همینطور از آسیب های مختلف این رابطه در امان باشی .
به نظرمی رسد با این آقای جدید هم رابطه دوستی برقرار کردی و فقط به خوت قول داده ای رابطه جنسی برقرار نکنی . عزیز دلم اساساً این دوستی ها خطاست و بهتره ادامه ندهی . اگر ایشون قصدشون ازدواج با شماست خیلی جدی بهش بگو اول با خانواده خودش مطرح کند و بعد هم رسماً با خانواده شما وارد گفتگو شوند و یک زمانی را با اجازه دو خانواده برای شناخت زیر نظر و با راهنمائی خانواده ها تعیین کنید . و به طور جدی ، کاملا ًعقلانی ، به دور از هر گونه احساسات و با راهنمایی یک مشاور ازدواج ، به طور حضوری مسیر شناخت را طی کنید . اگر ایشان نپذیرفت شما هم بگو من اهل رابطه و دوستی نیستم جز به قصد ازدواج و با هماهنگی خانواده ها و جدی و بدور از احساسات وارد رابطه نمیشوم . همین خود کافیست تا به هرخواستگاری نشان دهد که شما دختر محتاطی هستی و نمیخواهی دوستی پیش بیاد و همین اطمینان به کسی که میخواهد با شما زندگی کند می دهد و لذا کنجکاو در مورد رابطه احتمالی پیش از ازدواج در شما نمیشود .
مهم اینه که شما بر عدم تکرار اشتباهی که کرده ای نه فقط در رابطه جنسی بلکه کلاً رابطه دوستی پایبند باشی . بقیه را خدا درست می کند و شما را محفوظ می دارد .
خیلی خوبه که شما وجدان بیداری دارید . اما یادتان باشد که عذاب وجدان باید موجب سازندگی و تضمین و وسیله کمک به عدم بازگشت به خطا باشد هر وقت به تخریب روحی کشیده شد میشه افراط .
.
علاقه مندی ها (Bookmarks)