به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:10]
    سطح
    30
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 74
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    282

تشکرشده 291 در 66 پست

Array

با تيپ ولباس پوشيدن همسرم چيكار كنم؟

شايد باديدن موضوع تاپيك بگيد كه خب مگه كور بودي روز خواستگاري نديديش.چرا ديدمش خب اونروز خوب لباس پوشيده بود لباس رسمي پوشيده بود.جلسات بعدي هم همينطور معمولي بود.ولي بعد از عقدمون ديگه دارم از طرز لباس پوشيدنش عذاب ميكشم مثلا لباسايي كه دموده شده وچند ساله توي كمدش هست رو درمياره ميپوشه.دوبار براش بلوز خشگل گرفتم يكيش كه الان بهش تنگ شده ولي با اون حال باز ميپوشه اون يكي رو هم انقدر پوشيده وآفتاب خورده رنگش دگرگون شده هرچي بهش ميگم بريم برات لباس بخريم ميگه نه بابا من كه تازه لباس خريدم.اولا ميگفتم شايد بخاطر مراسم عروسي دستش تنگه نميخواد زياد خرج كنه ولي شواهد(لباسايي كه از عهد دقيانوس نگه داشته)نشون ميده كه نه عادتشه كه يه لباسي رو چند سال بپوشه.بعضي وقتا ازاينكه بياد خونمون با اون لباسا خجالت ميكشم .نميدونم ديگه بايد چيكار كنم.من خودم دختري هستم كه سعي ميكنم توي لباسم تنوع داشته باشم.فكر كنم ديگه همه آدما لباس كار و لباس بيرون ولباس مهمونييشون جدا باشه ولي همسر بنده همه جا يه لباس ميپوشه اصلا براش مهم نيست چه تيپي بزنه.ميگه مگه شخصيت آدم به لباسشه وقتي ميگم آره ميگه خب شخصيت منم همينه.اصلا يه روز نشستم باهاش حرف زدم سر اين قضيه اون لحظه قبول كرد ولي از فرداش دوباره همون آش وهمون كاسه.گفتم به روش نيارم ديدم دارم عذاب ميكشم .بنظر شما چيكار كنم؟

اينو هم بگم كه من باهاش مشكل خاص ديگه اي ندارم.خيلي منو دوست داره وبخاطر من خيلي كارا كرده وميكنه ولي نميدونم چرا اين يكي رو حرص منو درمياره.البته خودش كه فكر نميكنه من از لباس پوشيدنش عذاب ميكشم .خجالت ميكشم بهش بگم ميترسم ناراحت بشه واعتماد بنفسش بياد پايين.وقتي اون لباسي رو كه براش خريدم رو ميپوشيد خيلي بهش ميومد خودشم خوشش اومده بود ولي ميدونيد براش فرق نميكرد كجا ميريم مهموني ميريم ،تفريح ميريم ،ميره سركار ،ميريم عروسي ويا عذا .مستاصل شدم نميدونم چجوري تغييرش بدم .ميدونمم مردا تغيير ناپذيرند.كمك نميكنيد ؟ يعني انقدر مشكلم سخت وحاده؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 06 مهر 92 [ 08:33]
    سطح
    23
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 24
    دستاوردها:
    تشکرها
    44

تشکرشده 40 در 25 پست

Array

RE: با تيپ ولباس پوشيدن همسرم چيكار كنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط مريم صوفي
    شايد باديدن موضوع تاپيك بگيد كه خب مگه كور بودي روز خواستگاري نديديش.چرا ديدمش خب اونروز خوب لباس پوشيده بود لباس رسمي پوشيده بود.جلسات بعدي هم همينطور معمولي بود.ولي بعد از عقدمون ديگه دارم از طرز لباس پوشيدنش عذاب ميكشم مثلا لباسايي كه دموده شده وچند ساله توي كمدش هست رو درمياره ميپوشه.دوبار براش بلوز خشگل گرفتم يكيش كه الان بهش تنگ شده ولي با اون حال باز ميپوشه اون يكي رو هم انقدر پوشيده وآفتاب خورده رنگش دگرگون شده هرچي بهش ميگم بريم برات لباس بخريم ميگه نه بابا من كه تازه لباس خريدم.اولا ميگفتم شايد بخاطر مراسم عروسي دستش تنگه نميخواد زياد خرج كنه ولي شواهد(لباسايي كه از عهد دقيانوس نگه داشته)نشون ميده كه نه عادتشه كه يه لباسي رو چند سال بپوشه.بعضي وقتا ازاينكه بياد خونمون با اون لباسا خجالت ميكشم .نميدونم ديگه بايد چيكار كنم.من خودم دختري هستم كه سعي ميكنم توي لباسم تنوع داشته باشم.فكر كنم ديگه همه آدما لباس كار و لباس بيرون ولباس مهمونييشون جدا باشه ولي همسر بنده همه جا يه لباس ميپوشه اصلا براش مهم نيست چه تيپي بزنه.ميگه مگه شخصيت آدم به لباسشه وقتي ميگم آره ميگه خب شخصيت منم همينه.اصلا يه روز نشستم باهاش حرف زدم سر اين قضيه اون لحظه قبول كرد ولي از فرداش دوباره همون آش وهمون كاسه.گفتم به روش نيارم ديدم دارم عذاب ميكشم .بنظر شما چيكار كنم؟

اينو هم بگم كه من باهاش مشكل خاص ديگه اي ندارم.خيلي منو دوست داره وبخاطر من خيلي كارا كرده وميكنه ولي نميدونم چرا اين يكي رو حرص منو درمياره.البته خودش كه فكر نميكنه من از لباس پوشيدنش عذاب ميكشم .خجالت ميكشم بهش بگم ميترسم ناراحت بشه واعتماد بنفسش بياد پايين.وقتي اون لباسي رو كه براش خريدم رو ميپوشيد خيلي بهش ميومد خودشم خوشش اومده بود ولي ميدونيد براش فرق نميكرد كجا ميريم مهموني ميريم ،تفريح ميريم ،ميره سركار ،ميريم عروسي ويا عذا .مستاصل شدم نميدونم چجوري تغييرش بدم .ميدونمم مردا تغيير ناپذيرند.كمك نميكنيد ؟ يعني انقدر مشكلم سخت وحاده؟
    اتفاقاً اين موضوع اصلاً اون جور كه توفكر مي‌كني زياد بد نيست. چون مي‌تونه با اين كار پولهاشو بهتر پسس انداز كنه و در آينده براي تو و بچتون بهتره. اما اگه خيلي اذيتت مي‌كنه مي‌توني بهش بگي مثلاً بيا با هم بريم لباس بخريم. و تو انتخاب لباس براي هركدومتون هردوتون نظر بدين. اينجوري يواش يواش ياد ميگيره كه خوش سليقه تر بشه.

3. کاربر روبرو از پست مفید هما11 تشکرکرده است .

هما11 (سه شنبه 03 آبان 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array

یکی از تفاوت های زن و مرد تو لباس پوشیدنشونه.مرد با هر لباسی،غیر از لباس خونه می تونه تو هر جمعی حاضر بشه.

شما هم به جای اینکه بخوای تغییرش بدی همینجوری که هست بپذیرش.در ضمن در مورد احساساتتم صداقت داشته

باش،وقتی از نوع لباسش ناراحتی بهش ابراز کن.اون که برات خیلی کارها کرده ممکنه تو انتخاب لباسش م تجدید نظر

کنه.

5. 5 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (سه شنبه 03 آبان 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 14 خرداد 91 [ 12:53]
    سطح
    18
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 74
    دستاوردها:
    تشکرها
    88

تشکرشده 91 در 23 پست

Array

من از این تایپیک یه سو استفاده خوب میکنم....
    و به اونایی که تو لباس خریدن خسیس بازی درمیارن بگم....
    یه حدیثی از امام کاظم هست که میگه : هرچقدر پول بدی تا لباسای زیبا بخری تا در چامعه مرتب ومنظم باشی
    و مومنین از دیدن تو با لباسای زیبا و مرتب خوشحال بشوند ؛ اسراف نکرده ای
    تبصره : لباس باید با شخصیت انسانی و متعالی ما سازگار باشه و به انسان شخصیت بیشتر ببخشه..
    نه اینکه لباسی ببوشه که انسان بودن خودشو ببره زیر سوال....
    من که عاشق کت و شلوار با یه کروات شیکم.... خرج کردن پول هم برا عطر وادکلن اسراف نیس..
    عطر زدن و لباس شیک و مرتب پوشیدن سنت بزرگای ماس.....

7. کاربر روبرو از پست مفید مردان نامی تشکرکرده است .

مردان نامی (سه شنبه 03 آبان 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:10]
    سطح
    30
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 74
    دستاوردها:
    تشکرها
    282

تشکرشده 291 در 66 پست

Array

از همه دوستاي خوبم ممنون.مردان نامي عزيز من همه اين حرفا رو بهش ميگم ولي اون توي تصورش فكرميكنه خوب لباس پوشيده وخوش تيپه.منم عاشق کت و شلوار با یه کروات شیکم ولي حيف كه همسرم به اين چيزا اهميت نميده .وقتي داداشامو ميبينم كه ماشالا چقدر خوش تيپن بهشون وبه زنشون حسوديم ميشه.تورو خدا بهم بگيد چيكار كنم چجوري بهش بگم كه دلم ميخواد اونم مثل اونا باشه وخوب لباس بپوشه؟ اون عقيدش اينه كه پول دادن براي لباس يكار بيخوديه دارم از دست اين فكراش ديوونه ميشم.ترجيح ميدم كمتر ببينمش با اينكه دوسش دارم

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,567 در 3,447 پست

Array

شما از لباس پوشيدن همسرت زماني ناراحت مي شوي كه ايشان را با برادرانت مقايسه مي كني . كلا مقايسه كردن سازنده نيست و معمولا نتيجه ي مثبت هم ندارد . از مقايسه كردن دست بردار و روي امتيازات او و توانايي و موفقيتهايش متمركز باش .

ضمن اينكه شما هر زمان سر خانه و زندگي خودت رفتي مي تواني به مرور روي زندگي ايشان تاثير بگذاري و تغييراتي را به شكل نرم ايجاد كني

و نكته ي بعدي محيط تربيتي افراد است . شايد در محيط خانواده ي شما تائيد و نوازش والدين از طريق ظاهري باشد اما در محيط تربيتي ايشان تائيد و نوازش ها دروني . يعني زماني يك فرد تائيد و نوازش دريافت كند كه سواد بالا و موفقيت و مدالهاي ريز و درشت بر سينه داشته باشد و يا حتي زماني كه به لحاظ معنوي رشد ي قابل توجه داشته باشد .

اين نوع اختلافات فرهنگي و خانوادگي انسانها را از هم متمايز مي كند و ......و به انسانها ياد مي دهد كه در عين تفاوت ها در نهايت خوشحالي با هم زندگي كنند و ....

10. 2 کاربر از پست مفید ani تشکرکرده اند .

ani (چهارشنبه 04 آبان 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array

خوشتیپی با خوش لباسی فرق می کنه.آدم خوش تیپ با هر لباسی جذابه ولی اگر خوش لباس هم باشه عالی می شه.

ولی کسی که بدتیپه،شیک ترین لباس هم که بپوشه تو تنش زار می زنه.اولی رو می شه درست کرد ولی دومی رو

باید همینجوری که هست قبول کرد.

12. کاربر روبرو از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (چهارشنبه 04 آبان 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 خرداد 91 [ 15:05]
    سطح
    17
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    دستاوردها:
    تشکرها
    8

تشکرشده 8 در 6 پست

Array

[font=Courier][color=#0000CD]به نظرمن چیز زیاد مهمی نیست ولی اگه تو خیلی حساسی بهش بگو بالاخره تو همسرش هستی باید درموردلباس پوشیدنش نظربدی.

14. 2 کاربر از پست مفید asal-3000 تشکرکرده اند .

asal-3000 (یکشنبه 08 آبان 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)