سلام دوستان من دخترساده و بی شیله پیله ای هستم و متنفر از دروغ نمیدونم چرا این چند وقت انقدر مشکل برام پیش میادمشکلاتی که کوچیکه خیلی کوچیک مثلا نمره ی 19.5 2-3 روز مشکلم بود!!!!
راستش مشکل من مربوط به خیلی چیزها میشه من خیلی ادم بد شانسیم مثلا یه جا قرار بود استخدام شم دوستی بود کارمو درست میکرد و حاضر بودم مجانی کار کنم اما یهو قضیه نشد و طرف هم که چقدر سابقه عالی دارن رو بخاطر تعدیل نیرو خواستن بره چون بازنشسته بوده!!
این چند وقته اتفاقای بدی برام افتاد
راستش من تو یه اداره ی دولتی کاراموز بودم خیلی از کارم راضی بودن و دوست داشتن بمونم اما متاسفانه چون اداره وابسته به ارگانهای دیگه ای هست( که میدونید) اون بنده ی خدا نتونست کاری کنه و خودش هم متاسف شد که قول داده بودو نشد اما من ناراحت نشدم ازش و اصراری نکردم چ.ن معتقدم صلاح خدا بوده و من تلاشمو کردم خلاصه اینکه یه بخش دیگه ای روز آخر کار اموزیم خواستن منو . من چون خاطره ی خوبی از بخش کار اموزیم داشتم و دیدم اداره ای هست که جای ترقیه منه قبول کردم با اینکه کارش و حقوقشم معقول برای من نیست اما گفتم خودمو می کشم بالا مگه همه از مدیریت شروع میکنن !؟ و لازمه بگم که اونجا راستش ادم های خوب کمن جوش خیلی مناسب نست(زیر اب زنی و امار خانم ها گرفتن و...خیلی مسایل که نگم بهتره) تو دوران کاراموزیم یه کارمند حراست اونجا شماره ی منو گیر اورد و زنگ زد چون اونجا یه سری ها فهمیده بودن دنبال کارم و اسمس داد بعدش که قضیش مفصله من خیلی تو اداره جدی بودم و خیلی خیلی + حتی خیلی بیشتر از کارم زحمت کشیدم برای اونجا اونوقت همین اومده گفته برا چی میره میاد؟! و ترسیده بوده حالا که من کاراموزیم تموم شده برای لو دادنش میرم میام (که اینکارو به موقعش میکنم نخواستم از نون خوردن بندازم کسی رو)کلی واسه من شر درست کرد و چون دلیل مدرکی نداشتن که من کار بدی کردم ساکت شدنو گفتن باشه اشکال نداره بیا اما خیلی ناراحت شدم خیلی واقعا صادقانه و خالصانه بدون کوچکترین اشکالی اونجا زحمت کشیدم بعد اینجوری باهام برخورد کردن خیلی هم خانوادم نارحت شدن از برخوردشون اما هیچ معذرت خواهی نکردن که هیچ بی هیچی بخاطر توجیه کار بدشون داشتن متهمم هم می کردن !!
و خلاصه اینکه من یه مشکلی دارم که میدونم خیلی دردسر سازه و خیلی بد هم هست اینه که اگه کسی عصبیم کنه و تهمتی بهم بزنه که عصبانی شم دیگه لحنم آروم نیست باید خودمو خالی کنم در حالت دیگه خیلیخیلی ارومم اما واقعا عصبیم کردن از طرفی همین کسی که قراره کار کنم پیشش یه دختری هست که بسیار مشکوکه و لحن صحبتش بده آرایش و ظاهر خوبی نداره و به قول خودش روزی 10 تا شماره میگیره! با مدیر شرکت دوست بوده و طرف باهاش مشکل و دعوا داره هر روز اما بیرونش نمیکنه!!و اینکه متاسفانه سیگار میکشه و همش در اتاقش رو میبنده و خوابالو و عصبیه و موندم برم یا نه آیا این جا ارزش رفتن داره؟
آیا آدم هایی که به خانم ها نظر دارن ؟ یا خود شخص همکار؟ترو خدا راهنماییم کنید شرایط پیچیده ای شده
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)