سلام دوستان عزیز،
پدرم حدود 2 سال است که از دست دوستش عصبانی است. چند ماه پیش که پدرم اینجا بود، همدیگر را دیدند. من می خواهم از شما بپرسم که برخوردی که من در این رویارویی داشتم صحیح بوده یا نه. و اگر صحیح نبوده، می خواهم رفتار صحیح رو یاد بگیرم، چون ممکن است باز هم در این شرایط قرار بگیرم.
از قدیم با یک خانواده ای دوست بودیم و رفت و آمد داشتیم. وقتی که پدر مادرم جدا شدند و پدرم به ایران بازگشت، ما به این دوستی ادامه دادیم. و همینطور مادرم با خانم دیگری هم دوست بود که کم کم من هم با شوهر اون خانم آشنا شدم. خیلی مرد خوبی هست (اسمش رو بگذاریم محمودی) و کم کم صمیمی شدیم و رفت و آمد های خانوادگی داشتیم. این آقای محمودی به خصوص به من خیلی لطف داشت و چند بار به بهانه های مختلف (تولدم و اعیاد) به من مبلغ قابل توجهی پول هدیه داد. البته وضعش خوب است و شاید این پول برای او چیز خاصی نبود، ولی با این حال این کارش برای من ارزش داشت.
این ها رو برای پدرم هم تعریف می کردم. پدرم بعد از یک مدت گفت که با این دو خانواده رفت و آمد نکنید. و می گفت که اینها باعث جدایی من و مادرت شدند. یک سری دلایل آورد که هیچ کدام برای من قابل قبول نبود. البته روی حرفهایش فکر کردم، ولی به این نتیجه رسیدم که همه اش از بدبینی او است. تا اینکه یکبار سر این مسئله با من و خواهرم دعوای شدیدی کرد.
از اون به بعد دیگر به پدرم چیزی نمی گفتیم و طوری وانمود می کردیم که قطع رابطه کردیم.
تا اینکه همین 2-3 ماه پیش که پدرم آمد اینجا، شب قدر بود و رفتیم مسجد. دوست قدیمی پدرم و آقای محمودی هم اونجا بودند. همیشه اینطور بود که من وقتی اینها رو می دیدم، بلند می شدم و می رفتم سلام می کردم و پیش اونها می نشستم. ولی این دفعه نمی دانستم جلوی پدرم چه کار باید بکنم.
البته از دور خیلی کوتاه دست تکون دادم و سلام کردم.
آخر مراسم دوست پدرم بلند شد اومد پیش ما تا به پدرم سلام کنه. ولی پدرم اصلاً از سر جایش بلند نشد! و خیلی سرد جواب سلامش رو داد. دوست پدرم هم زود رفت. آقای محمودی هم که از دور این صحنه رو دید، از همون دور از من خداحافظی کرد و رفت.
با توجه به محبت های ایشون به من، فکر می کنم انتظار داشت پدرم با او سلام علیک گرم بکند و از او تشکری بکند.
بعد از این جریان یکبار دیگر دوست پدرم رو در جایی دیدم و ایشون برخورد سردی با من داشت.
با آقای محمودی هم در تماس هستم، ولی ایشون هم سردتر از قبل شده.
مادرم می گوید تو اشتباه کردی و باید می رفتی جلو با اونها سلام علیک می کردی.
درست است که من الآن به اونها شاید بی احترامی کرده باشم، ولی آیا اگر جلو می رفتم، این بی احترامی به پدرم نمی بود؟!
از شما ممنونم که من رو راهنمایی می کنید!
علاقه مندی ها (Bookmarks)