سلام . من حدود یکسالی هست که نامزد کردم و جفتمون ۲۵ سالمونه . مشکلی هم با نداریم ، نامزدم پسر خیلی فهمیده و مومنیه ، از خانواده خیلی خوبیه و تحصیل کرده هست و من واقعا خدا رو شکر می کنم که اونو سر راهم قرار داده.
یه مسئله کوچولو هست اونم مربوط به رابطه قبلی نامزدم میشه ، اون موقع حدود ۲۰ سالش بوده و اون دختر بعد یه مدت فوت می کنه و فوت اون تاثیر خیلی عمیقی روی نامزدم می زاره . به این مسئله یکبار در اوائل ارتباطمون در جواب سوال من در مورد ارتباطات قبلیش اعتراف کرد البته خیلی مختصر و من فقط در این حد می دونم که یه همچین چیزی تو زندگیش بوده . از خانوادشم فقط مامانش می دونه این موضوع رو . من سعی می کنم زیاد به این مسئله کار نداشته باشم تا خودش برام کاملا شرح بده اما اون هیچ وقت اینکارو نکرده و من چون می بینم ناراحت میشه از یادآوری خاطرات گذشته سوالی نمی کنم اما دوست دارم خودش بیاد و برام بگه و درد و دل کنه ، یکبار که ازش غیر مستقیم پرسیدم گفت این مسئله خصوصیه ! و من خیلی ناراحت شدم آخه بین ما مسئله خصوصی نیست ! من همیشه همه چیز رو بهش می گم و برام قبل همسر یه دوسته همیشه ! از اون موقع گاهی فکر می کنم شاید نامزدم اون دخترو بیشتر از من دوست داره و این منو خیلی آزار میده
لطفا راهنماییم کنین که چطور اصلا با این موضوع کنار بیام . اصلا لازمه که نگران رابطه اون با کسی باشم که دیگه نیست ؟ برام مهمه که بدونم منو بیشتر دوست داره یا اون دخترو .
علاقه مندی ها (Bookmarks)