به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 آذر 91 [ 23:49]
    سطح
    37
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 62
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    175

تشکرشده 175 در 96 پست

Array

چطوری با این جواب منفی کنار بیام؟

از شما دوستای خوبم که همیشه من را راهنمایی می کنید ممنونم ، دوستای خوبم دلم خیلی گرفته بود و جایی را بهتر از اینجا ندیدم تا بخواهم دردودل کنم و شما بهم راهکار بدید که چطوری فراموش کنم
    راستش 2-3 روز بیشتر به عقدمون نمونده بود که من به نامزدم موضوع حق طلاق را گفتم و ایشون هم گفتن من که این حق را نمیدهم تو باید تصمیم بگیری که یا ادامه بدی یا نه من آن لحظه ها اینقدر شوکه بودم که از شدت ناراحتی و عصبانیت نمی تونستم حرفی بزنم و ساکت موندم دو روز از آن ماجرا گذشته و از نامزدم دیگه خبری نیس و من نگرانم که ایشون من را ترک کنن ، با اینکه میدونم الان جدا بشیم بهتر از اینکه بعدا جدا میشدیم ولی خیلی ناراحتم به خودم میگم یعنی این مسئله اینقدر ارزش داشته که بدون اینکه حتی دوباره باهم حرف بزنیم همه چی تموم شه؟
    من الان چی کار کنم تا ذهنم آزاد شه و از فکرش بیرون بیام؟

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,256 در 2,217 پست

Array

RE: چطوری با این جواب منفی کنار بیام؟

سلام، این همان آقایی هست که گفتید عصبی بودند؟
    به حرفهای مدیر همدردی عمل کردید؟

به هر حال بستگی دارد که شما چطوری قضیه رو مطرح کردید و ایشون با چه لحنی پاسخ دادند...

به هر حال شما خواسته ی خود رو مطرح کردید. ایشون هم نظرشون رو گفتند.
    اگر واقعاً به خاطر این سوال شما ایشون بروند و دیگر نیایند که فکر می کنم فرد مناسبی برای ازدواج نبودند!
    البته بعید می دانم اینطور باشه.

شما باید فکرهایت را بکنی، ببینی حق طلاق چقدر برایت مهم است.

یک سوال...
    کمی عجله نمی کنید؟
    شما که هنوز مطمئن نبودی که او را می خواهی یا نه و حتی به شما توصیه شد که حتماً به مشاور بروید...
    حالا می گویید 2-3 روز مانده به عقد؟!

3. 7 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

hamed65 (یکشنبه 24 مهر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 08 تیر 98 [ 05:40]
    سطح
    88
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 163
    Overall activity: 25.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger Second Class1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    7,910

تشکرشده 7,657 در 1,487 پست

Array

سلام.
    سارا جان آروم باش یه کمی.

حامد درست میگه. تا آخرین دقیقه هم ممکنه مساله ای پیش بیاد و باعث بشه بهتر بشناسیش.
    اگه این رفتار معنی این رو داشته باشه که ایشون به نظرات و خواسته های شما اهمیتی نمیده، همون بهتر که الان متوجه بشی. نه بعد ازدواج.

سارای عزیزم، فقط به این فکر کن که خدا برای بنده های خوبش، همیشه بهترین رو رقم میزنه.
    اگه از خدا بخوای که صلاحت رو برات رقم بزنه (که مطمئنم ازش اینو خواستی) دیگه کارت رو بسپار به خودش.

میدونم چندین جلسه با هم صحبت کردید و شاید علاقه ای این وسط بوجود اومده باشه. اما اگه صلاحت نباشه و این ازدواج سر بگیره، (خدای نکرده) بعد از چند وقت که یه عالمه ضربه ببینی بدتره که ازش جدا بشی.

هر اتفاقی افتاد، یعنی چه ازش خبری شد چه نشد، خدا رو شکر کن.
    مگه شک داری که خدا داره میبینتت؟
    یادته همین دو روز پیش چه حرفایی به من زدی؟
    دعا میکنم خدا دلت رو آروم کنه سارای عزیز

5. 8 کاربر از پست مفید دختر مهربون تشکرکرده اند .

دختر مهربون (یکشنبه 24 مهر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    175

تشکرشده 175 در 96 پست

Array

ممنون ازتون که جواب دادید بله آقا حامد ایشون همون فرد هستند من که گفتم وقتی رفتار ایشون را با مشاور درمیان گذاشتم گفتن رفتارشون طبیعی بوده ، من به ایشون گفتم من حق طلاق می خواهم و ایشون چون اصلا راجع به شرایط ضمن عقد اطلاعی نداشتن گفتن بایذ برن فک کنن ، بعد از فک کردن وتحقیق کردن گفتن من به هیچ عنوان این حق را به شما نمیدهم و شما باید تصمیم بگیری که قبول می کنی یا نه
    لحن تقاضای من به نظر خودم بد نبود ایشون هم چیزی نگفتن ، نه آقا حامد من که تو آن تاپیکم گفتم من 80درصد ایشون را انتخاب کرده بودم و روی 20درصد شک داشتم که اونم با صحبت با مشاور و بررسی دوباره ایده آلهام به این نتیجه رسیدم که ایشون را به عنوان همسرم برگزینم
    این اولین اختلاف نظر ما بود و همش به خودم میگم آدمی که با یه تلنگر به این سادگی قید همه چی را بزنه بهتره بره ولی از لحاظ احساسی کم آوردم نمیدونم چی کار کنم؟
    ممنون دختر مهربون نه شک ندارم که خدا داره میبینتم ولی خیلی برام سخته که ببینم بعد این مدت فردی که بهش علاقه مند شدم و ایشون هم اظهار علاقه می کرد با این اختلاف نظر بره و سراغمو نگیره
    راستش دوستای خوبم من این مدت اینقدر ماجرای طلاق دیدم که دیدم کمی نسبت به ازدواج منفی شده واسه همین حق طلاق خواستم و به ایشون هم دلایلم را گفتم و ایشون هم پذیرفتن و گفتن حقم به من میدن ولی خودشون این شرط را نمی پذیرن و در اینصورت جدایی به همین راحتی حالا من چی کار کنم تا کمتر بهش فک کنم

7. 2 کاربر از پست مفید sara20 تشکرکرده اند .

sara20 (جمعه 22 مهر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

عزیزم شرایطت رو درک می کنم ولی این ناراحتی زیاد طول نمی کشه و بعد از یک مدت کوتاه فراموش خواهی کرد. اما خیلی حواست باشه که اگر این اقا دوباره برگشت بیشتر دقت به خرج بدهی و زود عقد نکنید. به نظرم باید مرحله شناختتان را طولانیتر کنید و تا مطمئن نشدید عقد نکنید. گذر زمان خیلی به شناخت کمک می کنه. و همچنین حتما تحقیق و بررسی کنید و ببینید که ایشان در محل کار و یا بین دوستانشان هم همینطور زود جا خالی می کنند.
    اگر چه من کلا با شروطی که از ابتدا بوی جدایی بدهد موافق نیستم ولی خوب این نظر شما بوده ولی بهتر بود زودتر این شرط را مطرح می کردید تا ایشان نیز دو روز مانده به عقد شکه نشوند
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

9. 8 کاربر از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده اند .

deljoo_deltang (جمعه 22 مهر 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 22 آبان 91 [ 15:28]
    سطح
    21
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 60
    دستاوردها:
    تشکرها
    46

تشکرشده 47 در 16 پست

Array

بي جهت خود را مرنجان ؛ از قضا نتوان گريخت

نوش جان بايد کني حق هر چه در پيمانه ريخت ...

راضی باش به رضای خدا حتما صلاحی در کار بوده که این موضوع مطرح بشه و این آقا عقب نشینی کنه
    چیزی رو زوری از خدا نخواه.
    موفق باشی.

11. 4 کاربر از پست مفید Oghyanoos2 تشکرکرده اند .

Oghyanoos2 (جمعه 22 مهر 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 27 فروردین 91 [ 22:20]
    سطح
    23
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 63
    دستاوردها:
    تشکرها
    115

تشکرشده 115 در 52 پست

Array

سلام سارا جون كاملا دركت ميكنم جون تقريبا جند ماه پيش خودم تو همين شرايط بودم اگه تايپيكم رو بخوني متوجه ميشي

منم مثل شما اينقد نسبت به حق و حقوق بين خانم و اقا حساس بودم وشاكي و اينقدر تو دوست واشنا از خيانت اقايون شنيده بودم كه مصرانه حق طلاق ميخواستم (چندين بار بهش گفته بودم خودش مشكلي نداشت ولي وقتي سر مراسم بله برون گفتيم خانوادش نذاشتن و مخالفت كردن ) ايشون تا يكي دو هفته بعد اون مراسم خيلي به من اصرار كردن كه بگذرم از اون شرط ولي انگاري منم تو دنده لج افتاده بودم غافل از اينكه واقعا نميتونست قبول كنه خلاصه ما بدليل لج و لجبازي و اشتباهات هردو مون از هم جدا شديم .ولي الان بعد از سه ماه با وجود خواستگارهاي متعدد ولي دلم هنوز پيش ايشونه و مي بينم كه اشتباه كردم چون واقعا از نظر اخلاقي با هم خيلي مچ بوديم و هم همديگه رو دوست داشتيم و با وجود اينكه خانوادم ايشونو مقصر ميدونن ولي من شديدا خودم خودمو مقصر ميدونم

عزيزم سعي كن اول خوب ايشون رو از هر لحاظ بشناسي و از جنبه هاي مختلف محكش بزني ببين ايا واقعا همه معياراتو داره بعد به شرو ط عقد فكر كن چون واقعا هدف ما ها يه زندگي با ارامش و بدون مشكل هست ديگه .پس سعي كنيم انتخابي داشته باشيم كه احتمال اينكه بعدا به طلاق نياز داشته باشيم كم باشه چون اگه حق طلاق هم با شما باشه ولي از لحاظ اخلاقي و اعتقادي با هم مچ نباشيد بازم در درجه اول ما خانمهاييم كه ضرر ميكنيم
    پس اول سعي كن خوب ايشون رو بشناسي اگه واقعا همه معياراتو داشت از لحاظ اخلاقي خوب بود و خانوادت هم تاييد كردند بخاطر اين شرط بهم نزن چون واقعا شرط سنگيني هست و اينكه اقايون فكر ميكنن با دادن اين حق حس مردانگيشون رو ازشون ميگيرن يكي هم اينكه ديد منفي پيدا ميكنن كه هيچي نشده اول زندگي به فكر طلاقه .

بهرحال ما نميتونيم ديد جامعه و قوانين رو عوض كنيم پس بهتره بجاي اون مهارتهاي خودمون رو در مورد زندگي بالا ببريم و هم تو انتخابمون دقت كنيم كه به طلاق هم نيازي نباشه به اميد خدا

اي كاش من قبل از اون ماجرا با اين سايت اشنا ميشدم

13. 5 کاربر از پست مفید aramesh_1390 تشکرکرده اند .

aramesh_1390 (جمعه 22 مهر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    175

تشکرشده 175 در 96 پست

Array

ممنون از شما دوستای خوب ، آرامش عزیز ما پیش مشاور رفتیم و ایشون به ما گفت من ازدواج شما را تضمین می کنم چون از لحاظ شخصیتی و تیپ فکری خیلی شبیه هم بودیم ، و تو تحقیقاتی که کردیم به ما می گفتن آن خاونداه ای که ایشون دامادشون بشه شانس آوردن
    آرامش عزیز من الان دیگه به این حق فکر نمی کنم پذیرفتم که حق طلاق نداشته باشم ولی ایشون دیگه برنگشتن و رفتن من الان حالم خوب نیس نمیتونم بپذیرم ایشون اینقدر راحت گذشتن
    هرچی با خدا حرف می زنم آروم نمیشم دلم دائم در تکاپو است ، مامانم اینا من را مقصر میدونن میگن چرا این حرف را زدی؟
    میدونم اشتباه کردم ولی آدمی که اینقدر راحت سر این موضوعی که میشه با صحبت حلش کرد رفته و ازم خبری نمی گیره چه اعتمادی میشه کرد؟
    با همه این حرفا حس علاقه ای که به ایشون دارم داره من را از پا در میاره داغونم کرده بهم بگید چی کار کنم؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 شهریور 92 [ 10:34]
    سطح
    35
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,374

تشکرشده 1,334 در 350 پست

Array

سلام عزیزم

منم با هات موافقم.یه حرفی زدی . نظرتو گفتی باید بشینین منطقی با هم حرف بزنین

این چه کاریه یه دفعه کات کرده؟؟؟؟؟

به نظرم اون میخواد شما بیفتی به دست و پاشو بهش بگی ببخشید این حرفو زدم.

ولی باید قبل از این که این حرف رو میزدی همه ی جوانبشو میسنجیدی

حالا هم اشکال نداره.صبر کن ببین چی کار میکنه

چاره ی مشکلت فقط صبره عزیزم

بذار اون بیاد سمتت و ترس از دست دادنتو داشته باشه

یه حرفی زدی که ممکنه خیلی از این حرفها تو زندگی پیش بیاد و منطقی باید حلش کنین.

فقط لطف کن تو زندگیت از این به بعد تقی به توقی که میشه حرف مهریه و طلاق رو نیاری وسط.

دو تایی بشینین و با صحبت مشکلتون رو حل کنین.

به نظرم اگه واقعا بخوتادت و تو رو انتخاب کرده باشه برمیگرده.یعنی من این طوری فکر میکنم.بهش زمان بده. به خودت هم همین طور.

اونم 2-3 روز قبل عقد؟؟؟

ولی عزیزم تا اون جایی که من میدونم هیچ مردی حاضر نمیشه این حق رو به خانم بده

یعنی میترسن و یه جورایی حق هم دارن

این حق رو هم بهش بده که یه دفعه جا خورده که اول زندگی این چه حرفی بوده که سارا بهم زده؟؟؟

اون الان داره فکر میکنه مث تو.بهش این فرصت رو بده

16. 4 کاربر از پست مفید شوکا تشکرکرده اند .

شوکا (سه شنبه 26 مهر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 08 تیر 98 [ 05:40]
    سطح
    88
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 163
    Overall activity: 25.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger Second Class1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    7,910

تشکرشده 7,657 در 1,487 پست

Array

میدونم اشتباه کردم ولی آدمی که اینقدر راحت سر این موضوعی که میشه با صحبت حلش کرد رفته و ازم خبری نمی گیره چه اعتمادی میشه کرد؟
    سارا جان، خودت هم خیلی خوب داری میگی.
    اصلاً حق طلاق مهم نیست!! مهم نیست الان این حق رو داشته باشی یا نه. مهم نیست قرار بوده قبول کنه یا نه!

مهم اینه که تو یه درخواست داشتی و اون آقا پسر گفته که با درخواستت موافقت نمیکنم. و گفته بازم فکرتو بکن اگه نظرت عوض شد، من حاضرم ادامه بدم. مگه اینجوری نبوده؟
    حالا حرفت اینه که میگی واسه چی گذاشته رفته؟ حداقل باید یه زنگ میزده میدیده تو هنوز روی پیشنهادت هستی یا ازش منصرف شدی.
    درسته؟

اگه واقعاً به این نتیجه رسیده بوده که با معیاراش هماهنگی داری و فقط سر این موضوع مشکل داشت، یه فرصت دیگه به این ارتباط میداد. واقعاً نمیدونم دلیلش چیه برای اینکه هنوز سراغی نگرفته. اما اینا اصلا مهم نیست.

سارا جان، فعلا برات بهتره که اینجوری فکر کنی:
    لطفا چشماتو باز کن وببین که رفتارش مناسب نیست. من نمیگم باید حق طلاق رو بهت میداده. اما این، طرز مواجهه و برخورد با یه نظر مخالف (اونم توی خواستگاری) نیست! که با یه تفاوت دیدگاه کوچیک (که ممکن بود با حرف زدن، اون تفاوت از بین بره) ، همه ی خوبی های طرف یادش رفته.

اگه خودت برای خودت اهمیت داری، دیگه بهش فکر نکن. همین الان فکر کن زنگ زدن و گفتن که ما منصرف شدیم و جریان تموم شده. انقدر منتظر نشین. رندگی داری. درس داری. پاشو برو زندگیت رو بکن.

حالا یا قراره واقعا تموم بشه، که از الان داری خودتو آماده میکنی. اگه هم قرار باشه ادمه پیدا کنه، چیزی از دست ندادی.

به خدا توکل کن خودت هم کمک کن تا همه چیز رو زودتر فراموش کنی

18. 3 کاربر از پست مفید دختر مهربون تشکرکرده اند .

دختر مهربون (جمعه 22 مهر 90)

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)