به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11
    عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    سطح
    69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

Array

چطور باید حقمان را بگیریم؟!

حقیقتش خیلی مستاصل شدم. هم از دست یعضی آدمهای مال مردم خور و هم از دست شوهرم!

جریان اینه که ما برای منزل قبلیمون یه پرده شیک دوخته بودیم. وقتی می خواستیم منزل رو عوض کنیم، شوهرم به مستاجر جدید گفت که ما این پرده رو پارسال این قیمت خریدیم، اگه شما می خواهید با همین قیمت برای شما بگذاریم و او هم قبول کرد. منتها هیچ نوشته کتبی نداریم.
    حالا بعد از گذشت دوماه این آقا نه پول پرده را می دهد و نه خود پرده را!!!!!!! (حروم خوری تو روز روشن)
    شوهرم که هرچه تماس می گیرد، طرف فحاشی می کند. یکبار من خودم رفتم در خانه، ایشان بدون پیراهن و نه حتی یک زیرپوش آمد جلوی در، نخواست یک پیرهن تنش کنه وقتی با یه خانم حرف می زنه، البته من اینرو به شوهرم نگفتم. خلاصه بهش گفتم آیا این درسته پرده من خونه شما باشه و خونه من پرده نداشته باشه. شما خودت خواستی و قبول کردی پرده را بخری کسی که زورت نکرده بود. حالا هم نمی خواهی خود پرده را بده.
    گفت فردا پولش را به حسابتون می ریزم. من هم گفتم به اعتبار حرف خودتون تا فردا صبر می کنیم. که خوب حرفش بی اعتبار بود.
    خوب تکلیف این مرد که مشخصه. قصدش بطور واضح مال مردم خوریه!

حالا به شوهرم می گم یا با مامور برو در خونش یا دو سه تا دوستت رو با خودت ببر و بگو اومدیم پرده رو باز کنیم، چندتا مرد ببینه مجبور میشه پرده رو پس بده!
    ولی نمی دونم چرا این کارها رو نمی کنه!
    بنگاه رو واسطه کرده که اون هم نتیجه نگرفته!

بهش می گم پول بده برای خونه پرده بگیریم، میگه نمی خواد. می گم تکلیف پرده رو روشن کن. امشب سرم داد می کشه که اینقدر منو تحت فشار نذار میرم باهاش گلاویز میشم. می دونم اهل دعوا نیست.

موندم که چرا راهکارهای منو عملی نمی کنه!
    زورش فقط به من می رسه! اون از خدا بی خبر که پرده رو برداشته و فحاشی هم می کنه!
    از این طرف خونه من مونده بدون پرده!
    بنظرتون من باید چی کار کنم؟!

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 05 مهر 91 [ 21:24]
    سطح
    19
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 57
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    79

تشکرشده 80 در 27 پست

Array

RE: چطور باید حقمان را بگیریم؟!

سلام بلو اسکای عزیز

خب مامور ها بدون هیچ دلیلی و نوشته ای همراه همسرتون به درب منزل مستاجرتان نمی آیند.همچنین همسر شما که فردی دعوایی نیست چطور می تواند قشون کشی کند و برود در خانه مردم دعوا؟!گذشته از این اگر هم می توانست این کار صحیح نبود.اول اینکه در شان همسرتان نیست.دوم اینکه بعدا صاحب خانه می تواند قانونا شکایت کند.الکی نیست که هر کی خواست با چند تا سبیل کلفت برود درب خانه مردم.

به هر حال شما بدون هیچ سندی امانتی نزد متاجرتان سپردید و وی در آن خیانت کرده.چون سند قانونی ندارید پس امانت شما تلف شده و کاری از پیش نخواهید برد.هرچه بیشتر به آن فکر کنید و بیشتر سعی در اعمال زور بکنید تنها خودتان ضرر می کنید و زندگی به کامتان تلخ می شود.واقعیت این است که از دست همسرتان کاری بر نمی آید.خب احتمالا به غرورشان بر می خورد که این را بر زبان بیاورند

به نظر من بهترین راه فراموش کردن این اتفاق است

شاد و موفق باشید

3. 2 کاربر از پست مفید آریـا تشکرکرده اند .

آریـا (پنجشنبه 21 مهر 90)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

بلو اسکای عزیز

شما هیچ دخالتی نکن تو این ماجرا ، فقط نظر و پیشنهادت را بده . بهترین موقع دخالت شما این بود که اون اول نظرت رو می دادی و به همسرت می گفتی بهتره یک رسید بدهکاری از ایشون بگیری .

حالا هم شما همسرت رو تحت فشار قرار نده و بزار خودش مواجه بشه ، نهایتش قانونی وارد عمل می شود یا می گذرد اما مهم اینه که شما اینرا وظیفه مرد خونه بدونی و اتفاقا ًبا محبت تقویتش کنی . نه بهظش فشار بیاری .

موفق باشی

5. 7 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (پنجشنبه 21 مهر 90)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    سطح
    69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

Array

البته من یکبار با 110 تماس گرفتم و همین مطلب را گفتم. خود شخصی که با او صحبت می کردم اینطور راهنمایی کرد که بروید در منزلشان و از آنجا با کلانتری تماس بگیرید تا مامور برایتان بفرستد. (گفتم ما مدرک کتبی نداریم.)

در ضمن نمی شود که مال آدم را بردارند و فحاشی کنند و ما هم فراموش کنیم! عملا می شود دزد پروری!

واقعا یعنی اگر حقت را خوردند چاره ای جز فراموش کردن نیست.

الکی نیست که هر کی خواست با چند تا سبیل کلفت برود درب خانه مردم.
    البته سبیل دوستان شوهرم آنقدرها هم کلفت نیست.
    ولی وقتی اینقدر الکی هست که مال مردم را در روز روشن برمی دارند. خوب می شود خیلی محترمانه رفت و طلب مالمان را بکنیم. حالا چندنفری طلب می کنیم.

فرشته جون خوب خونه مونده بدون پرده!
    خجالت می کشم کسی بیاد و بی پرده باشیم!

در ضمن شوهر من رو بحال خودش بذاری، سرش کلاه می ره. زیاد از این کلاهها سرش گذاشتن!!!

7. 2 کاربر از پست مفید هستی تشکرکرده اند .

هستی (سه شنبه 25 مرداد 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 10 بهمن 93 [ 13:30]
    سطح
    57
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger Second ClassVeteran5000 Experience PointsSocial
    نوشته های وبلاگ
    2
    تشکرها
    1,724

تشکرشده 1,825 در 279 پست

Array

سلام دوست عزیزم

خیلی وقتا تو زندگی مسائلی پیش میاد که ما باید برای برخورد صحیح با همسر و ... اهم و مهم کنیم .
    حق شما ٰ و پرده داشتن خانه شما یک چیز مهم است اما آنچه اهم است ٰ آرامش و شیرینی رابطه شماست با شوهرتون ٰ لذا انسان برای از دست دادن یک چیز مهم نباید اهم را فراموش کند .

هزار تا پرده فدای یک لحظه خوشی و آرامش شما در کنار شوهرتون

هزاران خانه هست که ٰ همه چیز در آن هست ٰ پرده ٰ مبلمان ٰ لوستر و ... اما یه چیز دیگه هم کنار اونا هست به نام بسته قرصهای آرامبخش ( به جای اینکه این آرامش را از رابطه زیبای افراد خانواده بگیرند ٰ چون نیست پناه به این میبرند )

اما هزاران خانه نه پرده دارد و نه ..... اما یه چیزی داره که خیلی خونه ها و افراد در حسرت رسیدن به آن دست و پا میزنند و آن آرامش کنار شوهر و فرزندان می باشد .

اما این به این معنا نیست که حقتان را نگیرید ٰ بلکه منظورم اینه که برای رسیدن یه یک مهم ٰ اهم را زیر پا نگذاریم .

انشاالله خونه شما هم هر چه زودتر پرده دار بشه ٰ اونم از پرده های خوشکلتر از پرده قبلی ٰ

موفق باشد

9. 8 کاربر از پست مفید مهاجر بي نشان تشکرکرده اند .

مهاجر بي نشان (سه شنبه 25 مرداد 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 05 مهر 91 [ 21:24]
    سطح
    19
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 57
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    79

تشکرشده 80 در 27 پست

Array

در ضمن نمی شود که مال آدم را بردارند و فحاشی کنند و ما هم فراموش کنیم! عملا می شود دزد پروری!
    :)

یک بار این روان شناسه که توی تلوزیون صحبت می کنه یک حرف جالبی زد.

یک نفر مثل شما بود که وقتی کسی حقش رو می خورد سعی می کرد که هرجور شده حقش رو پس بگیره و طرفش رو ادب کنه.البته خیلی شدید بود به طوری که به کل تحمل و اعصابش بر هم ریخته شده بود

دکتر گفت : اگر یک سگ بیاید و تو را گاز بگیرد ، او را کتک می زنی تا ادب شود؟

به هر حال دو مورد است :

1 - اول اینکه ما پدر و مادر همه مرد شهر نیستیم که وقتی کسی خطایی کرد سعی در ادب کردنش داشته باشیم.این طوری 20 سال هم نمی توانیم زندگی کنیم و صد در صد سکته هه رو زدیم

2 - دوم اینکه آدم همیشه باید فکر کنه که چی می ده و چی می گیره.درسته مال شما خورده شده.درست شما ضرر کردید.ولی آیا اگر به این روند ادامه دهید بیشتر ضرر نمی کنید؟همسرتان اگر این جمله شما :

در ضمن شوهر من رو بحال خودش بذاری، سرش کلاه می ره. زیاد از این کلاهها سرش گذاشتن!!!
    را بخوانند شدیدا به غرورشان بر می خورد.خودتان را بگذارید جای ایشان:

هم مالش رفته.هم غرورش.تازه کلی اعصاب خرد کنی بعدی با شما هم خواهد داشت

به هر حال قطعا همسر شما هم دارد برای زندگیشان سخت تلاش می کنند.حالا که یک اتفاقی افتاده آیا این رفتار حقشان است؟

شما این دو حالت را در نظر بگیرید :

1 - نفر اول خطایی می کند ........................... نفر دوم به وی سرکوفت می زند
    2 - نفر اول خطایی می کند ............................ نفر دوم وی را حمایت می کند

به نظر شما کدام قشنگ تر و درست تر است؟

خب اگر قرار باشه آدم هر خطایی در زندگی بکند بعدش کلی هم همسرش به وی سرکوفت بزند که زندگی خیلی تلخ می شود.مگر می شود آدم خطایی نکند؟!

به قول معروف "املا"ی نانوشته غلط ندارد.خدا رو شکر کنید که همسر شما "املا" می نویسد و از نوشتن "املا" شانه خالی نمی کند

11. 6 کاربر از پست مفید آریـا تشکرکرده اند .

آریـا (سه شنبه 25 مرداد 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 22 تیر 94 [ 22:58]
    سطح
    78
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 69.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    4,357

تشکرشده 4,467 در 859 پست

Array

بلو اسکای عزیز چرا همیشه دنبال یه مسئله هستیم که بذاریمش رو دلمون و مدام غصه بخوریم؟
    پرده نداره که نداره بهتر ، پنجره جنوبیه ؟ افتابگیره ؟
    برو جلوش بشین ویتامین دی بدنت رو تامین کن
    میتونی به همسرت پیشنهاد بدی ، میتونی راهنمایی کنی، اما اظهار دلخوری نه !
    همه چی خوبه حتی اگه پرده نباشه، حتی اگه هیچی نباشه ! همین که همسرت هست کافیه ! اصلا خونه شما بهترین جای دنیاست !
    مطمئن باش همسرت بابت این قضیه تحت فشاره و خودش به فکر هست ، حرفای شما اگه با حالت امرانه یا غرزدن باشه نه تنها کمکی به همسرتون نمکنه بلکه اوضاع رو بدتر میکنه

در کنار همسرت بیاست و هیچ کاری هم نکن فقط تشویقش کن حتی اگه هیچ کار خاصی هم انجام نده
    وظیفه فعلی شما اینه
    مطمئن باش در یکی دو هفته اخیر پرده هم میرسه خونه که بی پرده نمیمونه

گفتین با بنگاه هم صحبت کردین
    اما به همسرت بگو باز هم از همون طریق پیگیری کنن
    فحاشی یعنی چی ؟ یعنی درگیری لفظی پیدا کردین ؟
    این مستاجر از بنگاه یا صاحب خونه هم حساب نمیبره ؟
    بنگاه که میدونه پرده مال شماست ،نه ؟
    حتی اگه قضیه خیلی بیخ پیدا کرد و برای رو کم کنی هم که شده میتونین استشهاد نامه هم تنظیم کنین
    همه اینا رو همسرت خیلی بهتر میدونه
    مطمئن باش خودش پیگیره

13. 7 کاربر از پست مفید meysamm تشکرکرده اند .

meysamm (سه شنبه 25 مرداد 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 تیر 93 [ 15:40]
    سطح
    42
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,177

تشکرشده 2,204 در 465 پست

Array

سلام خانوم گل!

عزیزم از همسرت نرنج. مطمئنا همسرتون اهل دعوا و مرافعه نیست، وگرنه پیش خودشون بیستر از شما معذب هستند.
    البته به نظر میاد همسرتون اعتماد به نفس بالایی ندارند که زیاد درگیر این مسائل میشن و در پس کمرویی و خجالت، مراحل امنیتی رو طی نمی کنند و اجازه میدن از او سوء استفاده کنند، نه این که بیخیال هستند یا خواهان حقشون نیستند.

به هر حال به هیچ وجه همسرتون رو سرزنش نکنید و سعی کنید به او کمک کنید تا اعتماد به نفسشون رو افزایش بدن و یاد بگیرن چگونه از حقشون دفاع کنند. البته نه با سیبیل کلفت. بلکه با اعمال شرایط امنیتی قبل از هر اعتمادی.
    فراموش نکنید با او همدل و همراه باشین و با خوشرویی و حدالامکان غیر مستقیم ایشون رو متوجه ضعف هاشون کنید.

اما در مورد پره شما تلاش خودتون رو کردین. بهتره از طریق قانونی اقدام کنید و اگر نتیجه نگرفتین، خداوند بر شما گواهه. اونها رو به خدا بسپارید. او حق شما رو بهتون باز خواهد گرداند.

15. 3 کاربر از پست مفید shabe barooni تشکرکرده اند .

shabe barooni (سه شنبه 25 مرداد 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 بهمن 00 [ 10:13]
    سطح
    97
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 986
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience Points
    تشکرها
    1,578

تشکرشده 1,607 در 499 پست

Array

ببین یه پرده چه دردسری درست کرده برای اهالی همدردی شوخی کردم

این مسئله شما واقعا جای تغدیر داره که بیانش کردین چون خیلی خوبه که بهش رسیدگی بشه وکلی هم درس توش هست برای ما جوون تر ها من نظرات دوستان رو کامل خودنم در این بین نظر اریـــای عزیز خیلی بدلم نشست...

شما حرکت اول رو اشتباه انجام دادین و خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود ..........

شما اول نیومدین یه مدرک بگیرین که دستتون پر باشه حالا دوستان همه اومدن دارن ارامش میدن و هی میگن چیزی نیست ، پرده چیه ؟ ...
    عزیزان من اخه این روحیه دادن ها که کافی نیست مسئله به نظر من پرده نیست اینجا مسئله ( حق ه ادم ه ) که داره خیلی راحت پایمال میشه ...

مطمئن باشید اگر منم جای شماها بودم به ادمی که خونمون رو بهش میفروختم هیچ وقت نمیگفتم مدرک بده که پرده منو میخواهی....

ولی الان که تموم شده قضیه و شما همه راه ها را رفته اید و جواب نگرفتید به نظر من بهترین کار اینکه روان خودتون رو ازار ندین و به خدا بسپریدش همین مطمئن باشید چون شما تلاشتون رو کردین خدا هم ضرر شما رو جبران میکنه هم به اون ضرر میزنه ( به شما تو صیه میکنم <<شاید برای شما هم اتفاق بیفتد >> ) رو ببینید ) خیلی قشنگ به این مسائل پرداخته.

حق رو تا جایی که میتونی تلاش کن بدستش بیاری و کوتاه نیا ولی وقتی واقعا راهی نیست واقعا غشون کشی و رفتن در خونه یه ادم بی منطق هیچ وقت برای شما پرده نمیشه ...

یه چیز دیگه اقا میثم ( خارپشت ) اخه برای پرده بری کجا استشهاد پر کنی ؟ شادیا
    فکن مثلا بلو اسکای و شوهرش برن امضا بگیرن که ما یه پرده با فلان طرح داشتیم ...

.................................................. .................................................. ....................................

.واقعا ما تو جامعه ای هستیم که دیگه داد و بیداد اصلا جواب نمیده ما باید یکم متمدن عمل کنیم دعوا واقعا راه حل نیست ولی زیرکی و باهوشی قبل از وقوع حادثه خیلی مهم تره و کار امد تره ...

من که یاد گرفتم به براد خودم هم اعتماد نکنم از بس جامعه داره رو به ...... چی بگم تاپیک توسط مدیر منهدم میشه یهوییییییییی

17. 4 کاربر از پست مفید کنجکاو تشکرکرده اند .

کنجکاو (سه شنبه 25 مرداد 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 22 تیر 94 [ 22:58]
    سطح
    78
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 69.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    4,357

تشکرشده 4,467 در 859 پست

Array

کنجکاو عزیز
    حتما موضوع برای ایشون مهمه که براش تاپیک باز کرده
    قضیه پرده نیست

خانم بلو اسکای یه ویژگی خاص دارن اونم اینه که از اینکه به هر صورتی حقشون پایمال بشه به شدت متاثر میشن
    این خوبه اما به شرطی که بتونن با مدیریت داشته هاشون و پرهیز از ایجاد هرگونه احساس ناخوشایند در مورد خودش و اطرافیانش حقش رو پس بگیره

حتی اگه لازم باشه به خاطر برگردوندن یه احساس خوب استشهاد جمع کنه
    البته قطعا این فقط یه پیشنهاد برای وقتیه که چاره ای نیست
    شاید ارزششو نداشته باشه که اینقدر وقت بذاری اما بعضی وقتا برای بدست اوردن ارامش مجبوری هزینه کنی

کنجکاو عزیز فکر میکنی اون مدرک یا رسیدی که باید از مستاجر گرفته میشد چی بوده ؟
    توی اون هم باید مشخصات ذکر میشد
    اما در اینکه من شادم شک نکن

19. 3 کاربر از پست مفید meysamm تشکرکرده اند .

meysamm (سه شنبه 25 مرداد 90)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)