حقیقتش خیلی مستاصل شدم. هم از دست یعضی آدمهای مال مردم خور و هم از دست شوهرم!
جریان اینه که ما برای منزل قبلیمون یه پرده شیک دوخته بودیم. وقتی می خواستیم منزل رو عوض کنیم، شوهرم به مستاجر جدید گفت که ما این پرده رو پارسال این قیمت خریدیم، اگه شما می خواهید با همین قیمت برای شما بگذاریم و او هم قبول کرد. منتها هیچ نوشته کتبی نداریم.
حالا بعد از گذشت دوماه این آقا نه پول پرده را می دهد و نه خود پرده را!!!!!!! (حروم خوری تو روز روشن)
شوهرم که هرچه تماس می گیرد، طرف فحاشی می کند. یکبار من خودم رفتم در خانه، ایشان بدون پیراهن و نه حتی یک زیرپوش آمد جلوی در، نخواست یک پیرهن تنش کنه وقتی با یه خانم حرف می زنه، البته من اینرو به شوهرم نگفتم. خلاصه بهش گفتم آیا این درسته پرده من خونه شما باشه و خونه من پرده نداشته باشه. شما خودت خواستی و قبول کردی پرده را بخری کسی که زورت نکرده بود. حالا هم نمی خواهی خود پرده را بده.
گفت فردا پولش را به حسابتون می ریزم. من هم گفتم به اعتبار حرف خودتون تا فردا صبر می کنیم. که خوب حرفش بی اعتبار بود.
خوب تکلیف این مرد که مشخصه. قصدش بطور واضح مال مردم خوریه!
حالا به شوهرم می گم یا با مامور برو در خونش یا دو سه تا دوستت رو با خودت ببر و بگو اومدیم پرده رو باز کنیم، چندتا مرد ببینه مجبور میشه پرده رو پس بده!
ولی نمی دونم چرا این کارها رو نمی کنه!
بنگاه رو واسطه کرده که اون هم نتیجه نگرفته!
بهش می گم پول بده برای خونه پرده بگیریم، میگه نمی خواد. می گم تکلیف پرده رو روشن کن. امشب سرم داد می کشه که اینقدر منو تحت فشار نذار میرم باهاش گلاویز میشم. می دونم اهل دعوا نیست.
موندم که چرا راهکارهای منو عملی نمی کنه!
زورش فقط به من می رسه! اون از خدا بی خبر که پرده رو برداشته و فحاشی هم می کنه!
از این طرف خونه من مونده بدون پرده!
بنظرتون من باید چی کار کنم؟!
علاقه مندی ها (Bookmarks)