سلام دوستان عزیز . ازتون میخوام منو راهنمایی کنید لطفا. من چند سالی هست که با آقایی دوست هستم و در شرف ازدواج هستیم . هردو همدیگر رو خیلی دوست داریم. ما از اول ارتباطمون با همدیگه این مشکلو داشتیم که این آقا خیلی روی همه چیز حساسه . از من چیزایی که میخواد که به نظر خودش خیلی طبیعی هست ولی منو اذیت میکنه . منو دوست داره و میدونم که دوسم داره ولی این مشکلات رو با هم داریم . اون ازم میخواد هر کاری که میخوان انجام بدم با خودش بدم. یعنی میگه میخوای بری بیرون خب با خودم برو ، چرا با دوستات بری ؟ با دوستات نباید بری کافی شاپ !!!!!! چون کافی شاپ جای دو تا دختر جوون نیست . اگه میخوای بری خودم میبرمت . با خودم بیا . دو تا دختر تنها نباید برن بیرون خرید . میخوای بری خرید با خودم بیا . یعنی همه چیز باید تحت نظارت ایشون باشه . هیچ کاری رو یک دختر نباید تنها انجام بده . میگه با مامانت هرجا خواستی برو ولی تنها یا با دوستات نه . فقط با دوستام میتونم بعضی اوقات شام یا نهار برم بیرون . همین . همیشه سر این بحث داریم . به نظر من ایشون خیلی چیزای غیر منطقی ای میخواد و به نظر اون هم من هیچ وقت کارایی که اون میخواد رو انجام نمیدم . حتی به تازگی میگه نمیخوام واسه لیزیک چشمت بری تهران خونه عموت چون اونجا پسر عموت هستش من دوست ندارم . میگه وقتی ازدواج کردیم خودم میبرمت عمل کنی . راستش من خیلی خسته شدم . از این همه بایدها و نبایدها خسته شدم . از این همه بحث و جدل خسته شدم . از طرفی هم اونو واقعا دوست دارم، اونم همینطور ، ولی همدیگه رو خیلی اذیت میکنم.
لطفا منو راهنمایی کنید.
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)