به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 بهمن 90 [ 23:52]
    سطح
    23
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    25

تشکرشده 25 در 15 پست

Array

نگرانم فکر میکنم برادرم رابطه جنسی داره

سلام دوستان عزیز راستش مسئله ای که چند وقته ذهنمو خیلی مشغول کرده و واقعا نمیدونم باید چی کار کنم مسئله مربوط به برادرم میشه برادر من 24 سالشه و من مدتیه خیلی نسبت بهش بدبین شدم فکر میکنم که با دختری رابطه جنسی داره راستش به خاطر اینکه خواهرم تو وسایلش یه اسپری سرد کننده که آقایون برای دیر انزالی استفاده می کنند و یه ژلی که خانوما برای رفع خشکی واژنشون ازش استفاده کرده پیدا کرده خواهرم معتقده که برادرم رابطه جنسی داره راستش زمانی که نوجوون بود تو وسایلش یه فیلم پورنو پیدا کردم و متوجه شدم تو اینترنت هم به سایت های سکسی سر میزنه اون موقع که با مشاور صحبت کردم گفت این ها کنجکاوی هایی هسنتد که تو نوجوونی طبیعیه اما الان چی راستش من اصلا نمیتونم رابطه جنسی قبل از ازدواج قبول کنم و میدونم که برادرم تو محیط بدی قرار داره و دخترای چی بگم از نظر من خراب دور و برش هستند اینو همسرم میگفت که دوستای برادرم و دخترای اطرافش دیده بود میگفت خیلی لاتند چند بار با برادرم صحبت کردم و گفتم حالا که درسش تموم شده اجازه بده چند تا دختر بهش معرفی کنم اما گفت که اصلا تمایلی به ازدواج نداره راستش واقعا نمیدونم چی کار کنم چون برادرم با اینکه تحصیلکرده است اما با دوستاش یه غرفه تو پارک دارند که اصلا محیط جالبی نیست و من میدونم این قضایا هم از اونجا سرچشمه میگیره و با اینکه خیلی بهش اصرار میکنیم که از کار اونجا دست بکشه و دنبال یه کار مناسب بره اصلا تو گوشش نمیره به نظر شما با مسائل جنسی برادرم چطوری برخورد کنم ممنون میشم نظراتتون بگید چون واقعا احتیاج به همفکری دارم

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 18 تیر 94 [ 07:29]
    سطح
    42
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 32
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    43

تشکرشده 43 در 33 پست

Array

RE: نگرانم فکر میکنم برادرم رابطه جنسی داره

سلام!!!
    میشه بگی برادارت تحصیلاتش چیه؟دوست دخترداره یانه؟
    راستی میتونی بفهمی ببین چه جور فیلم هایی نگاه میکنه؟واکنشی که نسبت به حرف هاورابطه جنسی نشون میده چیه؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 تیر 93 [ 15:40]
    سطح
    42
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,177

تشکرشده 2,204 در 465 پست

Array

سلام.
    دوست من! تا برادرتون خودش نخواد شما نمیتونی از کاری منعشون کنی. بهتره در این قضایا دخالت نکنید و از امر و نهی کردن و یا بیان غیر همدلانه پرهیز کنید.

شما تنها میتونی با همدلی و محبت به او، نظرشون رو نسبت به افکار مثبت و صحیح جلب کنید و ایشون رو به طور غیر مستیقم از عواقب چنین رفتارهایی آگاه کنید. این که برادرتون چه انتخابی داشته باشند، بر عهده ی خودشونه.

هیچگاه شخصیت ایشون رو مورد حمله یا سرزنش قرار ندین و هیچگاه اون رو متهم نکنید.

در نگرانی احساس شدید حاکمه و در احساس شدید، عدم تعقل صحیح. از استرس و نگرانیتون کم کنید و منطقی باشید. سعی کنید اون رو درک کنید.

4. 9 کاربر از پست مفید shabe barooni تشکرکرده اند .

shabe barooni (چهارشنبه 26 مرداد 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,960 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ghalam63
    سلام دوستان عزیز راستش مسئله ای که چند وقته ذهنمو خیلی مشغول کرده و واقعا نمیدونم باید چی کار کنم مسئله مربوط به برادرم میشه برادر من 24 سالشه و من مدتیه خیلی نسبت بهش بدبین شدم فکر میکنم که با دختری رابطه جنسی داره راستش به خاطر اینکه خواهرم تو وسایلش یه اسپری سرد کننده که آقایون برای دیر انزالی استفاده می کنند و یه ژلی که خانوما برای رفع خشکی واژنشون ازش استفاده کرده پیدا کرده خواهرم معتقده که برادرم رابطه جنسی داره راستش زمانی که نوجوون بود تو وسایلش یه فیلم پورنو پیدا کردم و متوجه شدم تو اینترنت هم به سایت های سکسی سر میزنه اون موقع که با مشاور صحبت کردم گفت این ها کنجکاوی هایی هسنتد که تو نوجوونی طبیعیه اما الان چی راستش من اصلا نمیتونم رابطه جنسی قبل از ازدواج قبول کنم و میدونم که برادرم تو محیط بدی قرار داره و دخترای چی بگم از نظر من خراب دور و برش هستند اینو همسرم میگفت که دوستای برادرم و دخترای اطرافش دیده بود میگفت خیلی لاتند چند بار با برادرم صحبت کردم و گفتم حالا که درسش تموم شده اجازه بده چند تا دختر بهش معرفی کنم اما گفت که اصلا تمایلی به ازدواج نداره راستش واقعا نمیدونم چی کار کنم چون برادرم با اینکه تحصیلکرده است اما با دوستاش یه غرفه تو پارک دارند که اصلا محیط جالبی نیست و من میدونم این قضایا هم از اونجا سرچشمه میگیره و با اینکه خیلی بهش اصرار میکنیم که از کار اونجا دست بکشه و دنبال یه کار مناسب بره اصلا تو گوشش نمیره به نظر شما با مسائل جنسی برادرم چطوری برخورد کنم ممنون میشم نظراتتون بگید چون واقعا احتیاج به همفکری دارم
    سلام،

به همدردی خوش آمدید،

در رابطه با مطلبی که مطرح فرمودید،

سعی‌ نکنید نقش پدر و مادر را برای او بازی کنید،

اگرچه، شما اگر هم بخواهید این نقش را برای او بازی کنید، با توجه به اختلاف سنی‌ کمی‌(۴ سال) که بین شما و ایشان وجود دارد، او چنین نقشی‌ را از سمت شما نخواهد پذیرفت، بنابرین، شما با ادامه چنین روندی حتی به جایگاه فعلی‌ خود به عنوان خواهر نیز صدمه میزنید.

تا آنجا که وظیفه شما حکم میکرده، به او تذّکرات و پیشنهاداتی در مورد تغییر رویه در زندگی‌ اش داده اید.

هیچکس را نمی‌توان به زور خوشبخت کرد یا به بهشت فرستاد.

هر فردی در مرحله اول خودش مسئول زندگی‌ خودش هست و قاعدتاً خودش نیز باید هزینه تصمیم‌هایی‌ را که در زندگی‌ می‌گیرد پرداخت کند.

ضمن اینکه برادر شما، همانطور که اشاره کردید، تحصیلکرده، مستقل، عاقل و بالغ هست.
    در حقیقت، اگر هم کسی‌ بتواند بر زندگی‌ او در این مرحله تاًثیری داشته باشد، این شما یا خواهرتان نیستید، بلکه والدین شما هستند.

بنابرین، در قدم اول شما و خواهرتون، دست از تجسّس بردارید، و پس از این وارد حریم خصوصی برادرتان نشوید.

و در قدم دوم، زندگی‌ خود را بکنید، و بیش از این خود، و اطرافیان خود(مانند همسرتان) را در گیر این مسائل نکنید.

موفق باشید،

کامران

6. 9 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

kamran2007 (یکشنبه 23 مرداد 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    23
    دستاوردها:
    تشکرها
    25

تشکرشده 25 در 15 پست

Array

سلام برادرم تازه لیسانس گرفته میدونم که دوست دختر داره همسرم میگه چند تا دوست دختر داره فیلمی که تو وسایل برادرم چند سال پیش پیدا کردم فیلم های پورنویی بود که از اول تا آخر فیلم سکس های مختلف رو نشون میداد برادرم این فیلم ها رو پنهانی نگاه میکرد و من نمیدونم په واکنشی داره راستش اگه برادرم ببینی خیلی هم بچه مثبته به ظاهر راستشو بگه خودم هم فکر نمیکردم اهل این مسائل باشه چون اصلا پسر چشم چرونی نیست و فامیل اونو به عنوان یه پسر خوب و چشم پاک میشناسند حتی بعضی فامیل ها میگند برادرت اصلا به هیچ دختری فکر نمیکنه در حالیکه من که خواهرشم میدونم اینطوری نیست

دوستان عزیز شب بارونی و کامران از همفکریهایتون ممنونم اینکه شما گفتید من به عنوان خواهر وظیفه ام انجام دادم و نباید بیشتر از این
    نگران کنم درست اما من نمیتونم نسبت به برادرم بی توجه باشم و اینکه بگم پدر و مادرم تحصیلات دانشگاهی دارند با مادرم مسئله رو مطرح کردم اما مادرها این موقع ها فقط نگران میشند اون هم یه نگرانی انفعالی و رو خودشون فشار میارند پدرم نیز سال گذشته سر این مسائل و مسئله درس و کارش با اون کمی درگیر شد اما اون دارو خورد و مثلا دست به خودکشی زد و کارش به بیمارستان کشیده شد بعد از اون قضیه هم پدرم میترسه که باهش درگیر بشه چون برخورد پدر و مادرم با برادرم به این قضایا کشیده میشه خودم وارد قضیه میشم و سعی میکنم که خودم به فکرش باشم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 آبان 99 [ 01:26]
    سطح
    69
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 342
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,477

تشکرشده 1,571 در 419 پست

Array

سلام،

اول از همه بايد گفت رفتن سر وسايل شخصي ديگران به هر نحوي كه باشه كار ناپسندي هست!اي كاش يه روز اين فرهنگ بين ماها جا بيفته كه به حريم شخصي و خصوصي همديگه احترام بذاريم!!!

تنها كاري كه ميتونيد انجام بديد،اينه كه بدون گفتن ماجرا،از پدر و مادرتون بخواهيد كه زمينه ازدواج رو براي ايشون فراهم كنند!(در ضمن اين تنها مشكل برادر شما نيست ،مشكل اكثر جووناي اين مملكته!!)

يادتون هم باشه با كنجكاوي بيشتر و پليس بازي و جرو بحث با ايشون كاري از پيش نخواهيد برد..!!

9. 5 کاربر از پست مفید mehrdad_m تشکرکرده اند .

mehrdad_m (شنبه 22 مرداد 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اردیبهشت 91 [ 16:21]
    سطح
    31
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    تشکرها
    219

تشکرشده 216 در 77 پست

Array

سلام دوست من تو تاپیک زیر مدیرهمدردی و کارشناسا گفتن که اگه کسی در شرایط شما قرار گرفت چه باید بکنه

http://www.hamdardi.net/thread-14048-post-125392.html#pid125392

11. 5 کاربر از پست مفید گل بیرنگ تشکرکرده اند .

گل بیرنگ (شنبه 22 مرداد 90)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

ghalam63 عزیز

تجسس کاری کاملاً مطرود است و کمترین زیان آن این است که با چیزی مواجه می شوید که ممکن است یا ندانید چه کار کنید یا نتوانید کاری کنید و نتیجه اش یک خوره روحی آسیب زا خواهد بود . دقت کنید گفتم کمترینش این است .

و اما .....

شما تا به چشم ندیده اید نباید قطعاً حکم به داشتن چنین رابطه ای دهید ولو آن وسائل را در میان وسائلش دیده باشد . و یا حتی فیلم .

و تعامل شما با هم :

در خانواده ها مهمترین موضوع در روابط فی مابین ، کیفیت رابطه است که اگر به آن به خوبی توجه شود بسیار سازنده و هدایت کننده و پرورش دهنده و مانع آسیب پذیریها می شود ، مثلاً در اینجا ، مهم این است که شما یک تعامل دوستانه ، پذیرنده و بر مبنای اعتماد و مثبت اندیشی با برادرتان داشته باشید . و زیرکانه در شرایط مناسب زمینه بحث مطالعه و یا حتی دیدن مستندهایی مناسب با موضوع نگران کنند که جنبه آگاهی بخشی و ایجاد زمینه پرهیز داشته باشد را ایجاد کنید .

پدر و مادر شما نقش مهمی دارند به گونه ای که نه منفعل و نه چکشی با برادرتان رفتار کنند . بلکه تعاملی دوستانه در عیتن قاطعیت را لازم است در پیش گرفته و نسبت به ترسیم خطوط قرمز خانوادگی به روشنی و با صراحت در عین محبت و احترام و اعتماد روشنگری داشته باشند .

و در حال حاضر با آنچه شما تا کنون عمل کرده اید :

بهتر است به پدر و مادر پیشنهاد داده بلکه زمینه را فراهم کنید که با مشاور خانواده ای مطمئن و معتقد به اهمیت اینگونه خطوط قرمز وارد مشورت شوند و در این رابطه و کلاً نوع تعامل در خانواده و بخصوص با برادرتان راهنمایی شوند .

موفق باشید

.

13. 10 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (شنبه 22 مرداد 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    23
    دستاوردها:
    تشکرها
    25

تشکرشده 25 در 15 پست

Array

فرشته مهربان ممنون از راهنماییت اول ازت متشکرم که تو مثل بعضی روانشناسها نگفتی که داشتن رابطه جنسی قبل از ازدواج طبیعی یا لازمه چون به نظر من اینجور روانشناسها شناخت درستی از جامعه ما ندارند و دوم اینکه نوشتی که زمینه مطالعه رو براش فراهم کنید یعنی شما معتقدی این یه کنجکاوی جنسیه یا یه چیزی فراتره

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)