به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 آذر 91 [ 22:48]
    سطح
    24
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 69
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    25

تشکرشده 25 در 17 پست

Array

يه عالمه غم دارم

الان چندين ماهه كه ازش بيخبرم جواب تلفن هاش رو ندادم و اون مدتيه ديگه زنگ نميزنه اما من نميدونم چه مرگمه چرا همش اسمشو صدا ميزنم چرا عكسشو بوس ميكنم چرا هنوزم ميرم به اون سايت دوست يابي لعنتي تا ببينم در چه حاله و هر بارم با ديدنه عكس ها و نوشته هاي جديدش اونجا گريم ميگيره.دلم ميخواد گيرش بيارم تو چشاش زل بزنم و ازش بخوام مردونه جواب چراهام رو بده.
    دلم ميخواد ازش بپرسم چرا با اون همه شور و اشتياق وارد زندگيم شد منو به خودش وابسته كرد و بعد...
    صبحا قبل رفتن به دانشگام زنگ ميزد ميگفت هر وقت رسيدم زنگ بزنم بهش بگم اما بعدش ديگه حتي عصر ها هم زنگ نميزد كه بفهمه سالم رسيدم خونه يا نه.
    واي چه قدر حالم بده.دلم ميخواد بهم بگه چرا رفت تو اون سايت اون كه منو داشت.
    نميدونه چه قدر عذاب كشيدم حالم اصلا خوب نيست با وجود اينكه 4 ماه گذشته اما داغش هنوز خيلي تازه ست.تو رو خدا يه كاري كنين من ديگه طاقت ندارم اون اولين مردي بود كه وارد زندگيم شد.چرا با من اينكارو كرد؟خيلي احساس تنهايي ميكنم از اين وضيعت خسته شدم.ديگه نميخوام تو اين خونه زندگي كنم از بابم خسته شدم از مامانم از اين همه غمي كه تو سينمه.

2. کاربر روبرو از پست مفید lovestory تشکرکرده است .

lovestory (سه شنبه 25 مرداد 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 آبان 90 [ 12:24]
    سطح
    29
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 73
    دستاوردها:
    تشکرها
    141

تشکرشده 141 در 76 پست

Array

RE: يه عالمه غم دارم

عزیزم جدایی سخت خیلی سخت منم تو همین شرایطم اما وضعیت جدایی ما فرق داره...چیزی که من فهمیدم اینه که الان باید فقط به خدا نزدیکتر شیم...عزیزم منم همینطور بودم هرجا که فک میکردم ازش خبریه میرفتم مثلا فیس بوک اما دیدم اینجوری خودم اذیت میشم پس بیا و دیگه نرو تو اون سایت

4. کاربر روبرو از پست مفید nazlin1990 تشکرکرده است .

nazlin1990 (جمعه 21 مرداد 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 14 اسفند 90 [ 23:46]
    سطح
    62
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 287
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    4,165

تشکرشده 4,222 در 1,018 پست

Array

سلام دوست

همه این احساسات عادی هست و اگر غیر از این بود باید شک می کردین ، ولی چیزی که مهمه اینه که باید بر خودتون مسلط باشین و به احساسات و افکار مخربی که دارین بال و پر ندین ، هر لحظه به کاری مشغول باشید ، فرصت فکر کردن به خودتون ندین ، هیچ کدام از این چراها به درد شما نخواهد خورد ، همه اینا مربوط به گذشته است ، گذشته هر چی بوده ،خوب یا بد گذشته ، و تنها چیزی که ازش مونده درسهایی است که باید بگیریم

تو جمع خانوادگی حضورتون رو خیلی بیشتر کنید و اصلا تنها نمونین ، برنامه های شاد برای خودتون داشته باشین ، ورزش هم خیلی خوبه ، و روحیه تون رو قوی تر می کنه

موفق باشید

6. 4 کاربر از پست مفید gole maryam تشکرکرده اند .

gole maryam (یکشنبه 23 مرداد 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 تیر 93 [ 15:40]
    سطح
    42
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,177

تشکرشده 2,204 در 465 پست

Array

دوست خوبم سلام!

ببین عزیزم! روابط غیر رسمی و دوستی های قبل از ازدواج، مانند قدم زدن بر لب پرتگاهه. هر امکان لغزشی، تو رو به قعر دره ها خواهد برد.

شاید در این روابط هیچ کدام از طرفین مقصر نباشند، چرا که هیچکدام از خواسته ی واقعی خودشون آگاهی ندارند. این که دوست سابق شما در سایت دوستیابی دنبال شخص دیگریه، خود بیانگر اینه که شما انتخاب واقعی او نبودی. قصد سرزنش شما رو ندارم. فقط خواستم شما رو به واقع بینی دعوت کنم.

به هر حال باید گذشته رو فراموش کنید و رفتن اون رو بپذیرید و باور کنید. همچنین از رویاها و خاطراتش دل بکنید و چراهای ذهنتون رو با پاسخ های مثبت بینانه و منطقی فروکش کنید و به دنبال یک زندگی جدید باشید. یک زندگی زیبا اما به دور از او و خاطرات او.
    شما نمیتونید احساستون رو سرکوب کنید، چون هر بار با حادثه ای مجددا سرکشی خواهد کرد. پس باید احساسی والاتر از احساس پیشینتون تجربه کنید. مانند یک هدف والا، یا نیرویی فراتر مانند توکل به خدا.

بعد از این سعی کنید وارد مسائل احساسی نشید، مگر برای ازدواج، به حالت رسمی و تحت نظر خانواده.

8. 9 کاربر از پست مفید shabe barooni تشکرکرده اند .

shabe barooni (شنبه 22 مرداد 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 آذر 91 [ 22:48]
    سطح
    24
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 69
    دستاوردها:
    تشکرها
    25

تشکرشده 25 در 17 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط shabe barooni
    دوست خوبم سلام!

ببین عزیزم! روابط غیر رسمی و دوستی های قبل از ازدواج، مانند قدم زدن بر لب پرتگاهه. هر امکان لغزشی، تو رو به قعر دره ها خواهد برد.

شاید در این روابط هیچ کدام از طرفین مقصر نباشند، چرا که هیچکدام از خواسته ی واقعی خودشون آگاهی ندارند. این که دوست سابق شما در سایت دوستیابی دنبال شخص دیگریه، خود بیانگر اینه که شما انتخاب واقعی او نبودی. قصد سرزنش شما رو ندارم. فقط خواستم شما رو به واقع بینی دعوت کنم.

به هر حال باید گذشته رو فراموش کنید و رفتن اون رو بپذیرید و باور کنید. همچنین از رویاها و خاطراتش دل بکنید و چراهای ذهنتون رو با پاسخ های مثبت بینانه و منطقی فروکش کنید و به دنبال یک زندگی جدید باشید. یک زندگی زیبا اما به دور از او و خاطرات او.
    شما نمیتونید احساستون رو سرکوب کنید، چون هر بار با حادثه ای مجددا سرکشی خواهد کرد. پس باید احساسی والاتر از احساس پیشینتون تجربه کنید. مانند یک هدف والا، یا نیرویی فراتر مانند توکل به خدا.

بعد از این سعی کنید وارد مسائل احساسی نشید، مگر برای ازدواج، به حالت رسمی و تحت نظر خانواده.

ميخواستم در جواب اينكه گفتي دوستي قبل ازدواج مخربه اين متن واستون بفرستم تا بفهمين ازدواج مخرب تر از دوستي قبل ازدواجه حالا شايد بگين همه اينجور نميشه.ولي از نظر من اكثرا همينجوري ميشه.چه اينجوري چه يه جور ديگه ولي تو همين مايه ها

ametis_2: می خواهم جدا شم اما می ترسم

رابطه همسرم با خونوادم وحشتناکه وقتی نامزد بودیم رابطه من رو با فامیل قطع کرد بعد خواهرم و حالا هم که یه دختر 3 ساله داریم با مامان وبابام در صورتی که تو این 5 سال زندگی مشترک فقط مامان و بابای من از ما حمایت کردن و خونوادش که تو قع داره من کلفت اونها باشم یه بار هم از حال و روز ما نپرسیدن ما تو خونه مامان و بابام زندگی می کنیم و خیلی هوای ما رو دارن در صورتی که اگه شوهرم بفهمه با مامانم بیرون رفتم داد و هواری راه می اندازه که 7 محله خبر دار میشت و من از ترس ابرو ریزی چیزی نمی گم و اگه اعتراض کنم دست بزن هم پیدا کرده دوست نداره من بی اجازش حتی اب بخورم
    من واقعا دوستش دارم و داشتم و به خاطر اون خیلی شرایط خوب زندگی رو از دست دادم و اون با من این کار رو میکنه منی که به خاطرش بدترین شرایط رو تحمل کردم دیگه نمی تونم این وضع رو تحمل کنم و از طلاق و پیامدهاش می ترسم تازه اگه طلاق بگیرم دخترم چی می شه؟؟؟؟؟؟؟

lovestory:

اگه طلاق بگيري هم جنبه مثبت داره هم منفي جنبه مثبتش اينه كه آينده دخترت مثله من نميشه.منفيشم اينه كه مدام بهت سر كوفت ميزنه كه چرا طلاق گرفتي.
    من كه هيچ وقت ازدواج نميكنم دلم نميخواد هيچ وقت سايه هيچ مردي رو سرم باشه.اصلا چه نيازي هست كه ما زنا همش آويزونه يه مرد باشيم.هر چي ميكشيم از دست خودمون ميكشيم.

واي خداي من اعصابم خيلي خورده اين چيزا رو هم ميخونم بدتر ميشم اصلا ازدواج چيز غلطيه بفرما ميگن روابط قبل ازدواج مخربه حالا اون روابط اگه هم مخرب باشه فوقش آدم راحت نياز به طلاق و طلاق كشيو حضانت بچه و از اين دردسرارو نداره.اگه آدم ازدواج كنه و مردش از اين بازيا در بياره اون وقت رابطه رابطه مخربي نيست؟تازه به نظر من هزار برابر هم ويرونگرتره.زن و شوهر كه هيچ بچه هاي بيچاره كه ميان يا بايد درگير طلاق بشن يا همين دعوا ها...
    همشم تقصير ما زناست كه احساسي عمل ميكنيم.مردا لياقت احساسات ما رو ندارن چون اصلا نميفهمن احساس چيه.احساس اونا فقط غيرتي بازي و حس مالكيت و زور ورزيشونه.
    مرد جماعت چه دوست پسر آدم باشه چه شوهر آدم فقط سلطان عذابه.هر چي بيشتر عاشقشون باشيم بيشتر خريت ميكنيم.

همين حالاشم مطمئنا يكي پيدا ميشه كه اينجوري بهتون ميگه:
    وا آدم كه تا تقي به توقي ميخوره حرف طلاق و طلاق كشي نميزنه.بشين مادر زندگيتو بكن حالا به فرض مثالم كه طلاق گرفتي يه زن بيوه توي اين جامعه تك و تنها با يه بچه چي كار ميخواد بكنه؟كي خرجتو ميده؟نكنه بازم ميخواي آويزونه مامان بابات بشي.اگه بري سر كار كي از بچت مواظبت ميكنه.اصلا از كجا معلوم حضانت بچه رو بده به تو.تو كه بدون بچت نميتوني زندگي كني.بچه دوم كه بياد حتما همه چي فرق ميكنه بچه نمك زندگيه.
    همينطوري يه وزنه ديگه هم به پات ميبندن كه اسارتت سخت تر شه.
    حالا يكيم پيدا ميشه كه مياد به من ميگه دختر تو چرا انقدر منفي نگري چرا ميخواي زندگي يكي ديگه رو خراب كني.آتيش به بخت مردم بزني خدا قهرش مياد ها.
    بعدشم مثله همون عضو همراهي كه تو پستم پيغام زده بود مياد مينويسه فكرشو بكن اگه بميره چي ميشه؟

و مثل اين پست كه راجع به پدر خودم نوشتم:
    http://www.hamdardi.net/thread-17559.html

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 تیر 93 [ 15:40]
    سطح
    42
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,177

تشکرشده 2,204 در 465 پست

Array

دوست من!
    به نظرم این پست هیچ ربطی نداشت. دوستی بده، ازدواج سرسری و نسنجیده هم بده.

ما هیچ اشاره نکردیم به اینکه هر خواستگاری آمد، بپذیرید!

شاید تجربه های تلخ، شما رو از واقعیت دور کردن.... به هر حال هر رابطه ای به قصدی غیر از ازدواج هوسه. و هوس خود نقطه آغازی برای شکست های سنگین هست.
    شاید شما هدف ازدواج رو به خوبی نمیشناسید.
    هدف ازدواج فقط تامین محبت و نیاز جنسی نیست، هدفی والاتر مانند تشکیل خانواده، تمرکز، مسئولیت پذیری ، سازندگی و.... هم هست. نیازهایی که در فطرت هر انسانی هست و باید به اون پاسخ گفت.

اگر دوستی انقدر سازنده بود، الان در کشورهایی مثل برزیل و مکزیک درصد فرزندان تک والدینی 50% نبود و درصد افسردگی بین این قشر والدین و فرزند 80% نبود.

11. کاربر روبرو از پست مفید shabe barooni تشکرکرده است .

shabe barooni (یکشنبه 23 مرداد 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 00 [ 00:30]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,163 در 2,191 پست

Array

با سلام
    لینک های زیر را مطالعه کنید
    لینک 1
    لینک 2

13. کاربر روبرو از پست مفید keyvan تشکرکرده است .

keyvan (یکشنبه 23 مرداد 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 12 شهریور 90 [ 20:26]
    سطح
    23
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 87
    دستاوردها:
    تشکرها
    64

تشکرشده 66 در 39 پست

Array

[quote=lovestory]
    نقل قول نوشته اصلی توسط shabe barooni
    [color=#008080]

همين حالاشم مطمئنا يكي پيدا ميشه كه اينجوري بهتون ميگه:
    وا آدم كه تا تقي به توقي ميخوره حرف طلاق و طلاق كشي نميزنه.بشين مادر زندگيتو بكن حالا به فرض مثالم كه طلاق گرفتي يه زن بيوه توي اين جامعه تك و تنها با يه بچه چي كار ميخواد بكنه؟كي خرجتو ميده؟نكنه بازم ميخواي آويزونه مامان بابات بشي.اگه بري سر كار كي از بچت مواظبت ميكنه.اصلا از كجا معلوم حضانت بچه رو بده به تو.تو كه بدون بچت نميتوني زندگي كني.بچه دوم كه بياد حتما همه چي فرق ميكنه بچه نمك زندگيه.
    همينطوري يه وزنه ديگه هم به پات ميبندن كه اسارتت سخت تر شه.
    حالا يكيم پيدا ميشه كه مياد به من ميگه دختر تو چرا انقدر منفي نگري چرا ميخواي زندگي يكي ديگه رو خراب كني.آتيش به بخت مردم بزني خدا قهرش مياد ها.
    بعدشم مثله همون عضو همراهي كه تو پستم پيغام زده بود مياد مينويسه فكرشو بكن اگه بميره چي ميشه؟

و مثل اين پست كه راجع به پدر خودم نوشتم:
    http://www.hamdardi.net/thread-17559.html

عزیز کی تو این تالار اینجوری به کسی راهنمایی کرده که اینجوری میگی !!!!1 خوب معلومه که طلاق هزار تا عواقب داره و گذشته از این کسی که میاد اینجا و راهنمایی می خواد دنباله یه راه حله که اگر می تونه طلاق نگیره اگر می خواست طلاق بگیره که لازم نبود بیاد اینجا و چیزی بپرسه می رفت طلاق می گرفت این ربطی به مشکل شما نداشت ولی چون گفته بودی نتونستم هیچی نگم

در مورد مشکل خودتم عزیز باید اول بپذیری که اون ادم آدم درستی نبوده متعهد نبوده دنبال دلیلم برا کارش نباش اون یک ادم غیر متعهد و غیر قابل اعتماد بوده اینو بپذیر
    اگر اینو پذیرفتی حالا سعی می کنی فراموشش کنی اگرم هی بخوای فکر کنی چرا این کارو کرد عیب من چی بود و شاید اینجوری نبودو اینا فقط خودتو عذاب می دی این عیب تو نبوده بلکه عیب اون ادم که با هرکس دیگه ای هم همین کارو می کرد فقط چشماتو باز کن و دوباره سمت همچین ادمایی نرو
    پس واقع بین باش عزیزم و تو این دنیای بزرگ به یه ادم الکی گیر نده برو زندگیتو بکن
    شبت خوش

15. 2 کاربر از پست مفید bahareh.v تشکرکرده اند .

bahareh.v (شنبه 22 مرداد 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 شهریور 92 [ 10:34]
    سطح
    35
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,374

تشکرشده 1,334 در 350 پست

Array

سلام Love -story عزیزم

منم شرایط تو رو دارم و واقعا درکت میکنم که چی میگی

منم همش وسوسه میشم که سمتش برم و همش به یاد خاطراتمون میفتم.حتی موقع رانندگی به ماشینای شبیه اون نگاه میکنم که شاید مثلا ببینمش اما سعی میکنم خودمو کنترل کنم.
    [b]

سعی میکنم خودمو مشغول نگه دارم تا بهش فکر نکنم.خیلی سختمه اما سعی میکنم بشه.

فقط بدون لیاقت عشق پاکتو نداشته و بهترین ها نصیبت میشه اگه بیشتر صبر داشته باشی.

یه وقت اشتباه نکنی بری سمتش ها که واقعا ضربه میخوری.به نظرم تا همین جا بسه دیگه.

خود نازنینتو حرومش نکن.

لیاقتت بیشتر از ایناست.کاری نکن که 10 سال دیگه که برمیگردی بگی واااای این چه کارایی بود که من کردم؟؟؟

اگه خواستگار داری اجازه بده وارد مراحل رسمی شن طوری کم کم فراموش میکنی عزیزم.

دوست دارم.

موفق و شاد باشی.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)